Pages:
Author

Topic: Charlie Lee’den ‘Bitcoin öldü’ iddialarına yanıt - page 2. (Read 344 times)

full member
Activity: 434
Merit: 100
bitcoin öldü demek bence yanlış çünkü biz insanlar bir yükselişe alıştık mı düşüşü bir ölüm olarak görüyoruz yani kötüye kesinlikle tahammülümüz yok ne yazık ki.
jr. member
Activity: 37
Merit: 1
Kendisi elindeki tüm ltcleri satmış birisi. madem bu kadar ileri görüşlü, kendisi tutsaymış. Tabiki bir btc, ltc öldü diyenlere karşı gelecek çünkü kendisi de oradan para kazandı
newbie
Activity: 294
Merit: 0
bana kalırsa bitcoin iyi yerlere gelirse bu adam sayesinde gelecek diye düşünüyorum bu adam büyük bir kripto para zengini
member
Activity: 756
Merit: 17
hangi kripto paraya yatırım yaparsak yapalım bu piyasanın ve diğer kripto paraların değerini belirleyen verinin bitcoin olduğunu düşünüyorum bunun için bitcoin her zaman göz önünde bulundurulmalı yatırımlarda
jr. member
Activity: 372
1 yıl içerisinde bilmem kaç x yapmış daha sonra kar realizasyonu gelmiş bu yuzden mi bitcon olmuş, anlam vermek elde degil. 2020 de bakacaz bitcoin oldumu yoksa oluyu mu dirltiyor.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
harıl harıl tx kayıtlarının yenisi geliyor. geçen sene son 6 ayda olduğu gibi tx lerde birikmeler yok. aştılar o sorunları. feeler ucuzladı. yani tam istediğimiz gibi. şimdi ise bitcoinin fiyatına bakıp öldü imajı çiziyorlar. Lee'nin çıkışı takdire şayan
newbie
Activity: 140
Bugün bir yerde okumuştum, piyasadaki yapısal sorunlar çözülmeden bitcoin tekrar 20.000 doları göremez diye. Piyasada böyle bir kanı var.
member
Activity: 308
Merit: 11
İnsanlar çok kolay konuşmuyor mu ? İki aylık değerlere bakıyor abi neler oldu hangi değerlerdeydi şimdi nerede ? Bundan sonra bitcoine güven olmaz zarar ettirir vs diye. Her zaman mi kazanmak zorundasın. Zaten al sat yapsan bile zarar etmeden günleri geçirebilirsin.

Konu ile ilgili adam güzel bir açıklama yapmış.
member
Activity: 336
Merit: 10
dikkat ederseniz lee kendi parası olan litcoin için değil bitcoin için olumlu konuşuyor.amaç zaten sadece tek bir kripto para yorumu yapmak değil.bu piyasadaki tüm kripto paraların( tabiki piyasada değer bulanları için konuşuyor) önemli olduğu vurgusunu yapmaktadır..
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Charlie Lee’nin cevabı sadece Bitcoin öldü diyenler için değil, bu güne kadar Bitcoin ve kripto paralara karşı karalama yapan herkese topluca cevap vermiş sanki. Bitcoine karşı olanların Bitcoinden korktuklarını ifade etmesini çok cesur bir açıklama olarak görüyorum.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Periyodik olarak Bitcoin öldü haberlerinden de gına geldi. Bitcoinin öldüğü falan yok, paşalar gibi halen alınıyor da satılıyorda. Hatta finans çevrelerinde dahi itibar görmeye ve tercih edilmeye başlandı. Lee’nin dediği gibi bazıları rahatsız oluyor, olmaya da devam edecekler.
newbie
Activity: 280
   1 sene içerisinde bu kadar artış gösteren yatırım amaçlı olarak gözüken kripto paraların ölme gibi sorunu yok lee nin dediği gibi öldüğü falan yok
newbie
Activity: 238
Her sene yasanan dususlerde öldü diyenlere iyi cevap olmus bence. 
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Bitcoinden daha cok korkacaklar o zamanlar gelecek ve topluluk cok buyuk olacak ki tum zincirleri bir bir kiracak.  Ama surec lazim gundelik al-sat yapanlar bir kenara uzun vadeli tutatlar kazanacaklar.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Charlie Lee gereken cevabı vermiş, ‘Bitcoinden korkuyorlar’demiş, bu cümlenin üzerine daha fazla söz söylemeye gerek yok.
newbie
Activity: 238
Her dusus doneminde insanlarin soyledigi tek sey bitcoin bitti ölüyor oldu fakat her seferinde yukselmeyi basardi. O yuzden bu lafi edenlere iyi cevap vermis Charlie lee.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Adam hakli beyler dagilin. Ustune soyleyecek laf kalmamis artik.
member
Activity: 252
Merit: 11
Yeni gelen eski tarafından daima çürütülmeye çalışılır. Ancak, değişim doğanın kanunudur. Bitcoin öldü diyenler mevcut finansal sistem üzerinde çıkarları olan kimselerdir. Bitcoin, ölmek bir yana, daha da büyüyüp yayılacağını sanırım fazlasıyla kanıtladı.
jr. member
Activity: 266
Buradan Charlie Lee'ye seslenmek istiyorum. "Ağzın Bal Yesin"  Grin

bitcoinin öldüğü bitti yok. Charlie Lee resmen destek olmuş. geçen sene neydi, bu sene ne oldu gibisinden fiyat karşılaştırma yaparak geçen seneye göre ne kadar fiyatın arttığına işaret ediyor. Litecoin ve Bitcoin transfer işlemlerinde yavaşlama yani kullanılmama gibi durum da olmadığına göre "öldü, bitti" diyenleri kafaya takmayacaksın.
newbie
Activity: 140
Charli Lee consensus'un bugünkü konuşmacılardan biri. Büyük ihtimalle en çok dikkat çekenlerden biri olacaktır.
Pages:
Jump to: