Pages:
Author

Topic: CHP genel baskani Kılıcdaroglu'nun issizlik sorununa cozum onerisi - page 2. (Read 190 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
İşsizlik için çözümü yanlış yerde arıyor zaten ülkede yardımcının da yardımcısı var hatta bu konuyla ilgili bir hikaye var mutlaka duymuşsunuzdur kano yarışı mı öyle bir yarış var ülkeler arası Türkiye’nin başarısızlığının bu sistem olduğunu sözde anlatan bu sistemi eleştiren çok güzel bir hikaye o bu öneriye cuk oturuyor
Hikayeyi duymadım da levent Kırca'nın bununla ilgili çok güzel bir skeci var. Tam olarak böyle olmasa da benzer işler: https://youtu.be/4tSXaTkeVIk
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
İşsizlik için çözümü yanlış yerde arıyor zaten ülkede yardımcının da yardımcısı var hatta bu konuyla ilgili bir hikaye var mutlaka duymuşsunuzdur kano yarışı mı öyle bir yarış var ülkeler arası Türkiye’nin başarısızlığının bu sistem olduğunu sözde anlatan bu sistemi eleştiren çok güzel bir hikaye o bu öneriye cuk oturuyor
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Geçenlerde yanıma bulunduğum ilçenin chp kollarından birisi geldi işyeriişyeri geziyorlarmış bir Atatürk aşığı olarak chp'nin neden hala iktidar olamadığını çok iyi anlıyorum.

Sohbet ederken ne yapabiliriz diye bir soru sordu. Hayret ettim. Arkdaş sen hala ne yapman gerektiğini bilemiyorsan neden orada oturuyorsun.

Şahsen en ayar olduğum konulardan biri şudur bir millet vekilinin telefonunun vatandaşta olmaması bile ülkedeki siyasetin cidden ne durumda olduüğunu gösteriyor.

Yukarıdkiler aşağıdan aşağıdakiler de yukarıdan bi baherdar.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Harika bir öneri, işsizlik sorununu bitirebilir bu önerisiyle, bu memlekette iktidar ne kadar başarısız olursa olsun, böyle muhalefet varken daha çok uzun yıllar iktidar olmaya devam eder.
member
Activity: 179
Merit: 11
Vatandaşı olmasan eğlenceli ülke aslında
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ilk başta ben de "herkesin 5-10 tane danışmanı, yardımcısı var." diyerek laf soktuğunu sandım ama bildiğin ciddi ciddi bu şekilde bir öneri getirmiş. ula muhtarların yardımcısının ya da özel kaleminin olması ne anlama gelecek? millet eşini, dostunu alacak oraya ve yine senin benim param üzerinden şov yapmaya başlayacaklar. birisi de çıksın bir çivi çakalım bir şeyler üretelim de işsizlik bitsin demiyor. varsa yoksa devletten para alacak bir iş olsun da gerisini salla.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
İlk başta kinaye yapıp eleştiriyor sandım da bu adam ciddi gibi duruyor. Ağzını kapalı tutsa muhalefet için gerçekten iyi olacak. Bunadı artık.
full member
Activity: 322
Merit: 101
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'da muhtarlarla buluştu.

Muhtarların birçok işi kendi başınıza yapmaya çalıştığını belirten Kılıçdaroğlu, "Neden bir yardımcınız yok, milletvekillerinin 3 tane danışmanı var. Belediye başkanlarımızın özel kalem müdürleri ve altta çalışan bir kadrosu var. Muhtarlar için bari yanına bir kişi verin. 10 milyon işsizimiz var. Her muhtarlığa bir kişi, özel kalem müdürü olarak atanırsa mesele biter" dedi.

Kılıçdaroğlu "Siz kazanamadığınız zaman, başka biri muhtar olduğu zaman muhtarlıktaki düşüncenin ve bürokrasinin sürdürülmesi açısından böyle bir kişiye ihtiyaç var. Oradaki kişi, yeni muhtar seçilip geldiği zaman eski muhtar zamanında şu dosyalar, şu sorunlar vardı diye anlatacak. Bu söylediklerim hayal değil, olması gereken" diye konuştu.
https://sol.org.tr/haber/kilicdaroglu-10-milyon-issiz-var-her-muhtarin-yanina-bir-kisi-verilirse-mesele-biter-27829

Aslinda bi bakima cok mantikli ama bazi olumsuz yanlari var sanki. Baskanin cozum onerisi hakkinda ne dusunuyorsunuz. Tam olmasa bilem bi yere kadar cozum olur mu?
Pages:
Jump to: