Pages:
Author

Topic: Chp'in cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. - page 2. (Read 693 times)

newbie
Activity: 150
Merit: 0
çok iyi oldu çokta güzel oldu vatana millete ülkeye dünyaya herkese hayırlı uğurlu olsun.sevindirici haberlerin devamı gelsin Cool
newbie
Activity: 210
rekabet açısından iyi olduğunu düşünüyorum.chp güçlü bir aday çıkardı, en azından kendi seçmeninden fire vermeyecektir.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Sandık hırsızlarına karşı Yalova Adliyesinde oy torbalarinin üstünde yatan, yalova belediye seçimlerinin yenilenmesine sebep olan ve kazanan kişinin adıdır
Muharrem İNCE . . .

Evet, seçim çalışmaları sırasında bir kafeye uğramış, kafe sahibi de burada herhangi bir siyasi partinin propaganda yapmasını istemiyoruz demiştir...

Ve sonra, sonra ne olmuştur acaba Smiley))

Siz biraz araştırın, eminim sözcü vs gibi gazetelerde (gazete mi acep Cheesy ) okumadınız duymadınız Ve işinize gelmediği için duymak da istemediniz.

Neyse, beyler biz işimize bakalım Smiley

Yapılacak işler var, delinecek dağlar, açılacak yollar, uçacak ülkeler, ele geçirilecek topraklar var.

Gayette iyi biliyorum o olayı son zamanlarda büyük ihtimal trol insanların paylaştığı kısa twitter videosundan olayı görmüş gelmiş birisin. Seni de anlıyorum size de ekmek lazım böyle şeyler bulunca çok hoşunuza gidiyor. Orada İnce geliyor bir merhaba demekte mi suç diyor. Orada kafe sahibinin ve videoyu çeken kadının Muharrem hocayı tahrik etmek istediklerini düşünüyorum. Ve son olarak bir şey söyleyecekseniz adam gibi söyleyin yarım yarım konuşmayın ne kadar itici göründüğünüzü bir bilseniz.

hocam sen de bilir bilmez konuşma... iki satır yazıyla sazan gibi atlayan biri değilim.... o olayı ve sonuçlarını ilk günden beri bilen ve takip eden biriyim... sen de sazan gibi atlama her şeye bence. az araştır, çok zor değil.
member
Activity: 143
Merit: 10
Adaylığı hayırlı olsun başarılı bir siyasetçi. Ülkemiz için hayırlısı kimse başkan o olsun. Umarım hak edenin kazandığı bir seçim olur.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
İkinci turda erdoğanın rakibi olacaktır diye düşünüyorum. Kıyasıya bir mücadele olacak bakalım kim galip gelecek ben de merak ediyorum bir tahminim yok.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Chpnin bugune kadar yapmis oldu en guzel hamle bence. Iyi isler yapabilecek bir isim.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Chp bu yılda başa gelemeyecek belli oldu Erdoğan’ın bağıra bağıra konuşması yetmiyordu bir de Muharrem İnce geldi tam oldu :/
newbie
Activity: 168
Olacaklar belli arkadaslar bir sekilde tayyip yine isi goturecek oy calacak pusulasiz oylar cikacak ve kazanacak. Umarim daha duyarli davraniriz bu secimde ve gercekler neyse o olur. Chpden mantikli bir aday cikti bence.
member
Activity: 322
Merit: 11
Bir süredir seçim sürecini takip edemiyordim ama dün 3 adayın konuşmasını izledim ve Muharrem İnce ciddi bir şekilde geliyor. Hata yapmazsa güzel oy alır.
jr. member
Activity: 153
Merit: 4
Muharrem ince'nin aday olarak gösterilmesi kesinlikle doğru bir tercih. Benim bu seçimde umudum var. Ama geçen seçimlerde olduğu gibi yine binbir türlü katakulle yapacaktır. Oylarımıza sahip çıkalım. Sandıkları terk etmek yok. Tiranlığın sona erecek bu seçimde.
newbie
Activity: 135
Kim cikarsa ciksin tayyip alacak aga. Keske muharrem ince cati adayi olsaydi daha buyuk sansi olurdu.
newbie
Activity: 196
Guzel tercih ama feristahi gelse sansi olmayacaktir tayyip karsisinda. Az kaldi gorecegiz sonuclari.
member
Activity: 238
Tek basina cok buyuk isler yapabilecek biri degil bence ama yinede chpden cikabilecek en iyisi.
member
Activity: 189
Toprağım Muharrem İnce’ nin aday olması beni çok sevindirdi çatı adayı olsa daha çok sevinirdim tek başına başa gelmesi zor gibi %20 lerde takılır :/
member
Activity: 308
Muharrem ince oldukca basarili bir siyaset adami bence. Kucukte olsa sansi var.
full member
Activity: 616
Merit: 118
ülkemize bu saatten sonra isterse obama başkan olsun çöküşümüz başladı
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Sandık hırsızlarına karşı Yalova Adliyesinde oy torbalarinin üstünde yatan, yalova belediye seçimlerinin yenilenmesine sebep olan ve kazanan kişinin adıdır
Muharrem İNCE . . .

Evet, seçim çalışmaları sırasında bir kafeye uğramış, kafe sahibi de burada herhangi bir siyasi partinin propaganda yapmasını istemiyoruz demiştir...

Ve sonra, sonra ne olmuştur acaba Smiley))

Siz biraz araştırın, eminim sözcü vs gibi gazetelerde (gazete mi acep Cheesy ) okumadınız duymadınız Ve işinize gelmediği için duymak da istemediniz.

Neyse, beyler biz işimize bakalım Smiley

Yapılacak işler var, delinecek dağlar, açılacak yollar, uçacak ülkeler, ele geçirilecek topraklar var.

Gayette iyi biliyorum o olayı son zamanlarda büyük ihtimal trol insanların paylaştığı kısa twitter videosundan olayı görmüş gelmiş birisin. Seni de anlıyorum size de ekmek lazım böyle şeyler bulunca çok hoşunuza gidiyor. Orada İnce geliyor bir merhaba demekte mi suç diyor. Orada kafe sahibinin ve videoyu çeken kadının Muharrem hocayı tahrik etmek istediklerini düşünüyorum. Ve son olarak bir şey söyleyecekseniz adam gibi söyleyin yarım yarım konuşmayın ne kadar itici göründüğünüzü bir bilseniz.
full member
Activity: 672
Merit: 110
bu amın akodumu benım senın vergınle ayakta duran TRT denen akepe yavsagı kanal akepe dsında gene mıtıng vermıyor ama muharrem ınce sıkecek belallarını rahat olsunlar
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Daha kötü bir aday bile çıkabilirdi yani bence yine fena değil Muharrem İnce. Başarılar diliyorum kendisine bu seçimde.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
İsmi geçen adaylar içinde en mantıklı seçimdi. 2. tura kalırsa tüm kesimlerden oy alabilecek kapasiteye sahip. Cumhurbaşkanı olursa sürpriz olmaz.
Pages:
Jump to: