Pages:
Author

Topic: Chrome 53 hayırlı olsun - page 2. (Read 2191 times)

sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
September 02, 2016, 02:15:18 PM
-zoraki yorum-
çok da umrumdaydı çıkması, firefox candır.
-zoraki yorum-
yuh adam hala firefox diyo harbi yuh sana, yıl 2016 farkında mısın yani .ss
the world is changing falan desem ?

safari kullanıyoruz diye taşa da tutarsın şimdi sen beni Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
September 02, 2016, 02:12:41 PM
-zoraki yorum-
-zoraki yorum-
yuh adam hala firefox diyo harbi yuh sana, yıl 2016 farkında mısın yani .ss
the world is changing falan desem ?
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
September 02, 2016, 02:07:53 PM
-zoraki yorum-
-zoraki yorum-
hero member
Activity: 882
Merit: 507
September 02, 2016, 01:48:00 PM
Nedense ben yandex browserı daha fazla seviyorum ama animasyon efektleri falan düşürünce chromede bir o kadar hızlanıyor. Fakat bu efektleri düşürmede en iyisi firefoxdu. Onda'da çökme sorunları çok fazla oluyor. Bence zaman göstericek Chromenin bu güncellemede neler kattığı.

Yandex Browser aslında chromium un kodu devşirilerek maxhton ekibinden bir kaç herife özel sipariş ile yazdırılan, bizzat kendisi trojan olan bir yazılım. Hiç bir sistemime kurmuyorum. Hiçbir kullanıcıya önermiyorum. Denk geldiğimde itina ile uninstall ediyorum. Tam anlamıyla çöp. Tüm olayı kullanıcı deneyimini gözlemlemek.

Yandex browserı aslında fenerbahçeye destek amaçlı kullanıyordum ama onlarda sonradan değiştirdiler ama chromede çok fazla çökme yaşıyorum diye onu kullanmaya başladım bakalım 53 sürümü nasıl olcak.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
September 02, 2016, 12:34:00 PM
hıc bır sey farketmedım yahu ben de mı sorun var acaba Cheesy Cheesy
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
September 02, 2016, 11:23:19 AM
Nedense ben yandex browserı daha fazla seviyorum ama animasyon efektleri falan düşürünce chromede bir o kadar hızlanıyor. Fakat bu efektleri düşürmede en iyisi firefoxdu. Onda'da çökme sorunları çok fazla oluyor. Bence zaman göstericek Chromenin bu güncellemede neler kattığı.

Yandex Browser aslında chromium un kodu devşirilerek maxhton ekibinden bir kaç herife özel sipariş ile yazdırılan, bizzat kendisi trojan olan bir yazılım. Hiç bir sistemime kurmuyorum. Hiçbir kullanıcıya önermiyorum. Denk geldiğimde itina ile uninstall ediyorum. Tam anlamıyla çöp. Tüm olayı kullanıcı deneyimini gözlemlemek.
hero member
September 02, 2016, 11:19:56 AM
Biraz daha hızlanmış gibi onun dışında pek bir şey farketmedim ayrıca sekmelerin üstünde gölgelenme var gibi. Cheesy

Linux üzerinde çalışan chrome da yaptığım testlerde,
gözle görülür performans artışı
daha az ram kullanımı
daha az CPU kullanımı
daha akıllı bandwith kullanımı
gözlemledim.

tcpdump ile ağ hareketlerini izlediğimde destekleyen sitelere thread açarak bir kaç koldan download yaptığını gördüm. eski versiyonlarda bu yoktu.
bu durum web sunucu işletenlere yük getirecek gibi görüyor

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
September 02, 2016, 10:51:21 AM
Biraz daha hızlanmış gibi onun dışında pek bir şey farketmedim ayrıca sekmelerin üstünde gölgelenme var gibi. Cheesy

Linux üzerinde çalışan chrome da yaptığım testlerde,
gözle görülür performans artışı
daha az ram kullanımı
daha az CPU kullanımı
daha akıllı bandwith kullanımı
gözlemledim.

tcpdump ile ağ hareketlerini izlediğimde destekleyen sitelere thread açarak bir kaç koldan download yaptığını gördüm. eski versiyonlarda bu yoktu.
bu durum web sunucu işletenlere yük getirecek gibi görüyor
hero member
September 02, 2016, 10:48:01 AM
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
September 02, 2016, 09:06:17 AM
backspace ile history back iptal olmuş. neymiş efendim insanlar geri tuşuna basıp yazdıkları şeyi kaybediyormuş. tamam default olarak kapalı olsun ama ayarlardan açabilmemizi sağlasana. tamamen niye yok ediyorsun.

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
September 02, 2016, 12:41:43 AM
aylardır beklediğim chrome 53 gelmiş hoş gelmiş, değişimi hissedenler ?

Kullanıcı deneyimi olarak bir farklılık yok.
Bir kaç ağır JavaScript'i denedim. Başarımı daha iyi.
Öyle müthiş bir değişim göremedim.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
September 01, 2016, 08:27:34 PM
6-7 yıl evvel ceturk forumda chrome'u tartışıyorduk, ben bu kadar büyüyeceğini tahmin edemiyordum yanıldığımı yıllar gösterdi, hayırlı olsun.
legendary
Activity: 1484
September 01, 2016, 08:10:50 PM
aylardır beklediğim chrome 53 gelmiş hoş gelmiş, değişimi hissedenler ?
Pages:
Jump to: