LTC am minat cu 2x7850, cand m-am apucat faceam vreo 10 la 2-3 zile. Dupa aia a inceput sa sara dificultatea cu cate 100+ pe retarget de la ~70. Nu am minat chiar constant. Am mai minat si alteceva+plecat din oras, nu las 24/7.
Nu am minat BTC direct, am minat CNC, un pump and dump. Le-am facut dump pt 2.5 BTC si am vandut la cel mai mic pret din perioada aia. Oricum, acu daca as vinde aceeasi cantitate ar valora 0.7BTC.
Daca ai facut 0.3 LTC inseamna ca ai configurat ceva aiurea. Eu fac cam 1 pe zi cu aceleasi placi cu un OC lejer.
Man, la 1 pe zi ar merita ca eu cred ca LTC o sa Sara de 10X in 6-12 luni. Dar nici nu scoteam banii de current.
Ce am citit eu este ca nu conteaza Asa mult GPU la LTC dar CPU dar si cu 8 core FX8350 facea numai 50 kilo hash care este caca. Doua placi de 7850 faceau intre 300 si 500 kilo hash Pentru LTC - foarte incet. Am folosit p2p pool miner give-me-ltc.com. Este unu din cel Mai bune am citit so nu stiu ce am facut gresit.
Ca serious Pentru 30 de LTC pe Luna ar merita ca eu ma uit la termen lung si cred ca o sa Sara in aer multe din astea crypto coins. Asta cu bitcoin este numai inceputu. So daca iti permiti sa nu le vinzi tine de ele ca acuma maxim 1% din Americani stiu de minat etc., si cand Alfa Mai multi - well, iti dai seama ce o sa se intemple cand millioane peste millioane de dolari fug dupa prea putini coins.
De asta a sarit bitcoin de la $15 la $260 in 60 de Zile si Namecoin de la $.001 la $1, care vine 1,000 de ori investitia care defapt este Mai mult profit ca bitcoin.
Urmatoarele sau cele Mai bune Pentru speculatie in parerea mea sunt Namecoin, ixCoin, devcoin si Litecoin. Bitcoin este bun de minat Pentru bani sa cumperi hardware si alte alt-coins dar ca speculatie cat poti sa faci, dublu daca ai noroc mare si la $130 este foarte riscant.
As vrea sa stiu cum faci tu 1 LTC pe zi cu un calculator Mai mic ca al meu dar acelasi 2 GPU. Acuma im bag bani in ASIC ca asta este viitorrul dar astea nu merg Pentru LTC si chIar vreau LTC. Sper sa cumpar inca un Butterfly de 25GH in o zi, doua ca mi se pare ca gata cu delay, parca o sa faca shipping Pentru toate preorders.
Eu pana im vine ASICS cumpar ixCoin Si Devcoin Ca restu au mers in sus prea mult si nu vreau sa dau bani pe ele.
Multa bafta, daca LTC sare in aer o sa ai destul bani sa-ti iei un ASIC de 1,000GH.
I have a strong feeling it's coming soon....very soon! Accumulate, bro!