Pages:
Author

Topic: Ciddi ciddi bu ülkede iyi insanlarda var. - page 2. (Read 2221 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Bizim millet işine nasıl gelirse öyle konuşur yanlış olduğunu bilse bile, ama son senelerde bir hastalık tuttu bizi: Genelleme hastalığı. Şu genelleme hastalığınızdan vazgeçin artık suriyeli, avrupalı, arap, çinli, kürt, türk. Şerefsizliğin milliyeti olmaz. Bu şerefsizlere de güzel bir ders verilmiş.

Aynen katılıyorum hocam.

Özgecan Aslanı öldüren katilin haberini gören bir ingiliz bu Türklerin hepsi böyle demesi neyse  Suriyelilere de hepsi aynı denilmesi yanlış.
Bu videoların benzerini çeken onlarca Türk youtuber gosterebilirim.
Ha böyle dengesiz suriyelilerinde ülkeden atılması gerektiğini düşünüyorum ki atiliyorlarda.Bizim kapımız mazlumlara her daim açıktır. Bir örnek vereyim.

Ben Kütahyadayim burada yurtta kalırken 2-3 suriyeli geldi yurda.Biz suriyede çok zengindik fabrikalarimiz falan vardı. Babam bizi buraya kaçırmak zorunda kaldı. O şimdi inşaatlarda çalışıyor dedi.

Peki kalıp niye savaşmadiginız dedigimde kime karşı savaşacağız dedi. Kimin dost kimin düşman olduğunu içerde olunca farkedemiyorsun bile dedi.

Ayrıca bir de suriyelilere bedava üniversite, 1500 TL burs ,maaş falan hepsi yalan. Üniversiteye yabancı öğrenci olarak yös sınavına giriyorlar. Kazanırlarsa girebiliyorlar. 1 yıl Türkçe öğrenmek için eğitim alıyorlar.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Bizim millet işine nasıl gelirse öyle konuşur yanlış olduğunu bilse bile, ama son senelerde bir hastalık tuttu bizi: Genelleme hastalığı. Şu genelleme hastalığınızdan vazgeçin artık suriyeli, avrupalı, arap, çinli, kürt, türk. Şerefsizliğin milliyeti olmaz. Bu şerefsizlere de güzel bir ders verilmiş.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
bu suriyeli arkadaşları sağlam bir elden geçirmeden bırakmak saçma olurdu zaten helal olsun arkadaşlara bunları iyice bir haşıllayıp adam edene kadar, eşeği sudan getirtene kadar iyi bir dövmüşlerdir kesin
sr. member
Activity: 322
Ağızlarını yüzlerini kırarcasına bir yakalama olmuştur umarım, ırkçılık yapmak istemiyorum ama arkadaş niye bunlar böyle ya? Başkasının ülkesindesin hangi cesaretle it oğlu it? Zaten yaptığın anormal bir şey sen bi de bunu mülteci olarak yapıyorsun, it herifler
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Şu adamları bu ülkeye soktular her taşın altından neredeyse bu adamlar çıkıyor. Bir kurtulamadık gitti. Başımızdaki yönetim olduktan sonrada gitmeyecek gibi duruyorlar.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Arap hayranlığının ağır sonuçları bunlar bu mahlukatlar ülkede kaldığı sürece sorun bitmez biz cahiliye devrini yaşıyoruz şuan 2100 lerde ders kitaplarında bu dönemi yönetenleri cumhuriyetin cahiliye dönemleri diye yazacaklar diyecekler ki ülkenin kurucusunun heykelini yıkıp yerine ucube arap rabia heykelini dikti diyecekler maalesef çok çok ileri ki nesiller şuan yaşadığımız devri ağır bir şekilde eleştirecek.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Şehrin merkezinde Türkçe'den çok Arapça tabela olan yerler var artık. Elbette insanların birbirini kucaklaması gerekiyor, zorda olanlara yardım edeceğiz ama bazı sınırların da çizilmesi gerekiyor.

Şiddetin her türlüsüne karşıyız Smiley
full member
Activity: 266
Merit: 242
ohh eline saglık bende diyorum neden konuşturuyorlar da agzını burnunu kırmıyorlar diye
derken geldi saglam bitane keşke birkaç kişi daha yapıştırsaydı şerefisize
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Şu Suriyelilerden nefret ediyorum ya. Irkçı diyebilirsiniz ama ülkeyi mahvettiler. İstiklal caddesinde bile her yer arapça olmuş güzel kafelerin hepsi dönerci olmuş...
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Adanalılar sevgi ve şefkatlerini göstermiştir o çomarlara Smiley
sr. member
Activity: 448
2 sag krose yedi merak etme Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
umarım video kaydını kapattıktan sonra bi Adanalı gibi uyarmışlardır  Grin
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Adanada 3-4 tane suriyeli çomar kızları taciz edip bunu videoya çekip, youtubede yayınlıyorlar.
Olayın yayılmasından sonra adana belediye başkanı çomarların ensesindeyiz diye açıklama yapıyor.
Adana belediyesi yakalamadan halktan 3-5 güzel insan yakalıyor ve bir güzel uyarıyorlar.
Bu tarz uyarmaların, tüm türkiyede yayılması ümidiyle.

Haber : https://www.haberler.com/huseyin-sozlu-geregi-yapilir-hanzolarin-9756141-haberi/
Video : https://www.haberler.com/sosyal-medya-grubu-uyeleri-suriyeli-tacizciyi-9756465-haberi/-
Pages:
Jump to: