Pages:
Author

Topic: Çin 124 Yabancı Kripto Para Borsasına Erişimi Engellemek İstiyor - page 2. (Read 445 times)

jr. member
Activity: 224
Merit: 2
Çinde her zaman bu tur haberler olur ama simdi ne kadar gercekleair bilmiyorum ama zaten piyasanin kotu olusuna denk gelirse kokten moral bozulur umarim olumlu gelismeler olurda biraz gulelim
full member
Activity: 616
Merit: 108
Haber sitelerine, buluşmalara ve şirketlerin kripto ile ödeme almasına da yasak gelmiş.
Geçmiş yıllar tekerrür ediyor.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Çin bu ay iyice kriptolara karşı savaş açtı. işin iyi tarafı bitcoinde öyle dump etkisi yok. sanki "çok da tın" diyor. endişem Çin'in bu tavrının farklı ülkelerin de aynen devam ettirmesi. Örneğin, amerika, gelişmiş ülkelerden böyle bir adım gelse bitcoine etkisi satış getirir miydi.
jr. member
Activity: 124
Çin hepten sıkıntı şimdi para oradan akıyorsa eğer bu kötü oldu be. Sad
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Gelecek Çin yasaklarından medet umarak, geçen yıl Çin yasağından sonra boğa gelmişti gene gelir mi diye ümit beslememiz gülümsetti, umarım öyle olur ve çin piyasayı coşturur.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Benim şahsi fikrim şuan dünya kabulleniyor kripto paraları fakat devletler telaşa kapıldı gerek merkezsiz olması gerek kontrol edilememesi vs. Tamam ekipler vs var ama sonuçta takibi zor bir piyasa. Eğer devletler kendilerinin söz sahibi olabileceği bir şekilde düzenleme getirebilirlerse çok dehşet bir şekilde para akışı yaşanacaktır.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Şaşırdık mı? Hayııırrr. Çin bunu 50 oldu falan yapıyor kapatır açar bişey olmaz. Bi yasaklasın da piyasa iyice yerin dibine batsın. Çocuk oyuncağına çevirdi pis çekik gözlüler.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Şu Çin'in bu kripto paralarla ne alıp veremediği var arkadaş! Yahu bir dur da şu piyasaya bir düzene girsin hatta Rusya gibi piyasaya öncülük et. Yok hep kötü haber, hep kötü haber.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Çin hiç bir ülkenin yapmadığını yapıyor. ip yasağını aşmak zor değil. ama asıl şöyle olay gelirse balinalar kaçabilir. koredeki gibi ikametgah falan. şu günlerde pek piyasada olumsuz hava geldiği de yok. daha ciddi adımlar, piyasadaki para basanları korkutucu durumlar falan umarım gelmez.
jr. member
Activity: 448
Çinin öncelikle sermaye girişine paraya ihtiyacı yok bu konuda çok rahatlar. Bence para çıkışını ve dolandırıcılığı önlemek için bu tarz istekler ve adımlar peşindeler. Dünyanın tüm parasını kendilerinde toplayacaklar kafaya takmışlar.
member
Activity: 546
Merit: 10
korede böyle durum yok. adamlar kripto borsalarına yasak getirmiyor. sıkı önlemler alıyor. ikametgahın olmalı korede işlem yapmak için. Çin'in ip yasağı bir şekilde vpn ile aşılabilir belki ama para akışındaki kısılmış musluğu biraz daha kısar mı diye düşündürüyor.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Ben bu adamların ne yaptığına bir türlü akıl erdiremiyorum. Tamam, bir yandan ülkeden para çıkışını engellemek için bu yöntemlere başvuruyorlar ama diğer taraftan da sanayi ve teknoloji bakanlığı aylık olarak blockchain projelerini değerlendirip, bir liste halinde yayınlıyor.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bu Çin ve Amerika sürekli taş koymaya devam ediyorlar. Umarım bu iki ülkeyi takip edip aynı yolu izleyen başka ülkeler çıkmaz. Gerçi bu ülkeler dünya nüfusunun büyük bir kısmını oluşturuyorlar. Önünü bir açsalar alıp gidecek piyasa ama olmuyor bir türlü.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Biz kriptoya boğa gelmesine engel olarak görüyoruz bunları fakat Çin ülke ekonomisi ile ilgili önlemlerini alıyor ve biz umurunda bile değiliz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Çin  sürekli bunu yapıyor her yıl olduğu gibi bu yılda kripto dünyasını önünü kesmeye çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda borsaları engellemişti sonradan boğa sezonu geldi yine aynı şeyleri yaşar mıyız acaba...
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yine Çin ve kripto paralar :))) Gerçekten artık bu haberleri gördükçe gülüyorum. Çünkü yılda en az 4-5 defa Çin'in kripto paralara karşı bilmem ne yapacağıyla ilgili haberler çıkıyor. Bunların bir kısmı gerçek de oluyor elbette ama her seferinde mutlaka Çin'den bir geri adım atıldığı müjdesi geliyor. Tamamına yakınını spekülatif buluyorum. Piyasa bunları yiyor mu halen bilmiyorum.
full member
Activity: 297
Merit: 101
Çok iddialı başlık olmuş Çin'li yetkililer her alternatifi değerlendirerek kripto para ticaretini ülke ekonomisine yaralarının olduğunu tespit etti çoktan şimdi yasaklama kararı çıkmaz.
full member
Activity: 420
Bugünkü raporda, ajansın, kripto ticareti ve ICO hizmetleri sağladıkları tespit edildiğinde, WeChat mesajlaşma uygulamasında yerel web sitelerini ve resmi hesaplarını kalıcı olarak kapatacağını söyledi.

hocam benim istediğim bunları söylediğine dair kaynak.  hani yaptı etti diyorsunuz kaynak olarak da kendi haber sitenizin linkini veriyorsunuz ? Bunu nerden sağladığınızı sorabilir miyim ? Hayır eğer bi haber verecekseniz bunu KAYNAĞI ile belirtmelisiniz siteniz rank kazansın diye sitenin linkini vermek pek etik değil de.

ayrıca 124 adet yabanci kripto para borsası demiş? hangileri ? liste mevcut mu ? bi başlıkta daha haberinizin paylaşıldığını gördüm. Lütfen haber yapmak için haber yapmayın ve bunu paylaşmayın rica ediyorum. Boş çünkü. Herhangi bir sosyal medya hesabındaki mention paylaşsanız eyvallah ama lütfen. yapmayın. Merit yada rütbe atlamıyorsunuz böyle yaparak.

Açıklamanın kaynağı caixin, coindesk derlemiş. Kimse önemsemeyeceği için belirtmedim.
Bu şekilde haber ve link paylaşmak forum açısından bir sıkıntı oluşturmuyor. Paylaşılan haberlerin %90 ı bu şekilde.

https://www.coindesk.com/china-seeks-to-block-access-to-124-foreign-crypto-exchanges/

Ben önemserim hocam haberin kaynağını.
Haber ve link paylaşmak forum yönetimi için sıkıntı oluşturmayabilir de benim için oluşturuyor. Diğer gördüğüm haberler için de aynı şey geçerli.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
yıl olmuş 2018 hala despotluk hala yasaklama hala ilkel faşizan düşünceler...bir bırakın da artık insanlık rahat etsin, ölmesin, aç kalmasın V for Vendetta reis uleyynnn
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
Ne kadar engellese de bir zaman sonra farklı alternatifler çıkıyor. Bu bir nevi bizler için iyi olduğunu düşünüyorum.
Pages:
Jump to: