Pages:
Author

Topic: Çin Mahkemesi: Ether Mülktür ve Kanunlar Tarafından Korunmalıdır - page 2. (Read 611 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
valla bu tip haberler daha çok olursa güzel yükselişler olabilir ve en azından çin gibi bir ülkenin yargı onayıda olsa artık kimse durduramaz kripto paraları . tabiki sağlam olanlar
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Alla alla başlarına taş mı düştü acaba , btc karşısında eth  yi desteklemeleri gerektiğini gelen ekstra gümrük vergileri sonra mı anladılar.  Çin ya neo yu yada eth yi desteklemeli kendi çıkarları için.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
bu çinlilerde iyice kendini şaşırdı artık açıkçası ne yaptıklarını bile bilmiyorlar umarım bu tarz haberler piyasayı iyi yönde etkilerde artık zarar ziyanı çıkarırız.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
bu şekilde büyük ülkelerden haber gelmeye devam ederse piyasaya olumlu etkileri olabilir
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Genelde en olumsuz haberler Çin'den gelirken böyle bir haber gelmesi güzel ancak yeterli değil. Piyasa ciddi bir gerilim altında
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Belli ki Çin doldurmuş depoya etherleri  bu yüzden hemen bir kararlar almaya başlamış bu ethereum hareketlendirir mi bilmem ama iyi yönleri de bu kararların
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Kripto paraların uluslararası bir para olabileceği bir varlık olabileceği anlamınada geliyor bu haberler. Bitcoin yorumunu gördümde çin amerika demişsinizde bitcoin para olarak kullanılamaz çok yavaş çünkü başka bir coin çıkar veya var olanlarda birisi olabilir kripto para.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Çin bir manipülasyon yapıyor bir dev mining fabrikaları kurduruyor bir mülkiyet kabul ediyor bir exchangeleri kapatıyor icoları yasaklıyor. Adamların bence tamamen kafası karışık
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Açıkcası ben Çin ve Amerikanın rakibi olan diğer ülkeleri Dolar dan kurtarıcak tek şeyin Bitcoin olduğunu düşünüyorum.
Çin bu bitcoine destek çıkmaz ise en büyük hatasını yapar.
Saniyede toplam 5-10 tane işlem yapılabilen bir şeyin doların yerini alabileceğini düşünüyorsun yani. Doğru mu anladım?
member
Activity: 238
Merit: 14
Çin de böyle bir gelişme mükemmelin ötesinde benim için. Hele ki öldü bitti denen ETH için bu gelişme yaşanıyorsa siz düşünün gerisini. Bu gelişmeler devam ederse farklı hükümetler de katılırsa önümüz açılır.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Piyasaya olumlu haberler geldikçe Markette yakın bir zamanda güzel bir artış yapacak gibi görünüyor.Umarım bu haberler gelmeye devam eder.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Böyle haberler bir bir gelmeye başladıkça yeşil günler de yavaş yavaş gelecek demektir. Haberler önce yavaş yavaş gelmeye başlar. Sonra hızlanır.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Çin hükümetini tebrik etmek lazım. Rusya ve Çin kripto para piyasasına son dönemlerdeki ılımlı hareketleriyle adeta can veriyor güven veriyor. Sanki Rusya ve Çin arasında kripto paralar hakkında gizliden gizliye bir ortak hareket var gibi. Bu hareketler en çok Neo ve Ethereum'a yarar gibi.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Çin'in derdi ne anlamadım. Hem maddi olarak değerli görüyor hem yasaklıyor. Yasaklamak yerine sınırlarını çiz destek ol herkes kazansın Çin dahil.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Çin hükümtinin geçmiş yıllarda kripto paraya karşı negatif tutumunu az da olsa positife çeviren güzel bir haber, Çin kripto market için çok önemli bir oyuncu.
jr. member
Activity: 560
bu haberler biraz çoğalsa bari de şu altkoinler biraz zıplama yaşasa yoksa maliyet fiyatlarını altına düşüp çoğu çöp olacak market hacmi hiç artmıyor insanlar yatırım olarak dolara yöneliyor.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
bu şekilde büyük ülkelerden haber gelmeye devam ederse piyasaya olumlu etkileri olabilir
jr. member
Activity: 322
Çin Ethereum un arkasında olduğunu gösterdi.Yakında Rusya da Çin menşeeli kripto paraları desteklediğini açıklar.Bitcoine karşı bir hamle görülüyor açıkçası.Her platformda iş  ortaklıkları bulunan Çin ve Rusya bu camiada da birbirlerinin destekçisi olduğunu gösteriyor
member
Activity: 249
Merit: 11
Çin'in piyasa üzerindeki etkisi bayağı zayıfladı. Önceden sanırım en küçük haberde bile piyasada inanılmaz bir dalga oluşuyordu. Şimdiyse ufacık bir etkisi bile olmuyor. Yalnız şunuda söylemek gerek karar onanırsa gelecek için önemli bir adım olacaktır.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Karar büyük ihtimalle üst mahkemelerce reddedilir. Çinli yetkililerin kripto paralara karşı tutumunu hepimiz biliyoruz bu nedenle bu şekilde bir yasanın geçmesi biraz zor.
Pages:
Jump to: