Pages:
Author

Topic: Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın Kripto Para Değerlendirmesi - page 2. (Read 346 times)

sr. member
Activity: 549
Merit: 259
Blockchain with solar energy
Türkçe forumun gediklisi Waves in listeye girmesine güldüm ve de sevindim Smiley Evet cidden şaşırmadığım güzel bir liste. yanılmıyorsam Tron hiç yok, bizim ülkede çok tutmuş tırt bir coindi zaten. İyi ki yok.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Bitcoinin konumuna şaşırmadım. Teknoloji yok doğru. Popülerlik var başkada artısı yok. Piyasada klon olmayıp ardında teknoloji barındıran, hizmet potansiyali yüksek coinler genellikle üzmez, yükselir kazandırır
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Listedeki coinlerin hepsi birbirinden değerli ama ben Waves'in kendisine orada yer bulmasına şaşırdım. Şu işe başladıktan sonra en büyük beklentim ve hayal kırıklığım Waves ile oldu sanırım  Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 193
Adamlar gerçekten bakanlık bünyesinde böyle çalışma yapıyorsa eğer gerçekten takdir edilesi, dünyanın en güçlü devletlerinden birinin bu alanda inceleme yapması ve böyle açıklaması bence çok iyi.piyasa için uzun vade güzel gelişmelere sebep olabilir.bizde de hala haram mı helal mi tartışmaları yapılıyor.gerçekten çok ayrı dünyaların insanları gibiyiz amk
full member
Activity: 336
Merit: 111
Çinin neyin peşinde olduğunu anlamayan bir ben miyim ya adamlar herseyi yasaklıyor kripto dünyasına dair sonra da böyle bisey cıkıyor bi de hükümet tarafından çin kardeşim bi sal artık su piyasayı ya
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Dikkat ederseniz kendi başına ayrı bir platform olanlar altcoinleri yayınlamış, aslında şuan için hepsinin değerleri de küçük hepsinin zamanı var dahaca bu teknoloji henüz büyümedi belli bir müddet sonra artık bitcoin onları etkileyemez duruma geldiğinde o zaman görün fiyat artışlarını, gerçek değerlerini bulacaktır hepsi.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçmişte Çin'in yasaklamalarına ilişkin çok haberler dolaşıyordur. Fakat bunların bazıları spekülasyondu. Yani Çin kripto paralara karşı savaş açmamıştı, halkı dolandırmaya çalışan ICO'lara karşı bir savaşı vardı ve bunları yasaklamıştı. Elbette ki kurunun yanında yaş da yanmıştı zamanında... Şu son hareketi ile kripto paraları önemsediğini tüm dünyaya duyurmuş oldu bence. Yatırımcıları korumaya çalışan bir tavrı var ve bu da yakın zamanda piyasaya olumlu yansımalar yapacaktır.
newbie
Activity: 212
Merit: 0
Adamlar nereye ağırlık vericeklerini biliyolar bunlar buraya ağrlık verirlerse amerikayı her alanda geçerler yeni teknoloji her zaman bi adım öne götürür
member
Activity: 231
Merit: 10
bana kalırsa bu çinliler gelecekte kripto para sektöründe çok iyi konumda olacaklar diye düşünüyorum, çünkü çok ileri düzeyde yatırım yapıyorlar bu sektöre ve meyvelerini toplayacaklar yavaş yavaş
full member
Activity: 434
Merit: 100
Bu değerlendirmeler taraflı bir gözle olsun yada olmasın bu coinlere dönük yatırım taleplerinde artış görüleceği oldukça aşikar. Ethereumu birinci sıraya koymaları çok şaşırtıcı olmasa da hiç aklımızın ucundan geçmeyen bir çok coin kendini ilk 10 nun içinde bulmuş enteresan açıkcası.
full member
Activity: 280
Merit: 102
çin gerçekten Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri konusunda çok ileri bir ülke, zaten bakanlığın isminden belli Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, bizde böyle bir bakanlık var mı ? yok. bizde sanayi bakanı çıkıyor, sallıyor da sallıyor, o kadar cahiller ki bizi yönetenler, yeni dünya düzeninde yerimiz olmayacak diye düşünüyorum ben bu atılımları görünce
newbie
Activity: 140
Neo'yu 4. sıraya koyması enteresan. Amerikalı firmanın değerlendirmesinde Neo 1. Ethereum 2. oluyordu galiba.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Birkaç istisna dışında tamamen platform koinlerine odaklanmış, yeni olan bir proje yok. Biraz sığ bir liste olmuş.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Etheryum uzun vadede daha yükseleceğini zaten herkes biliyor. Neden sanki böyle bir liste yapmışlar anlamış değilim.

Adamların Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı bünyesinde Blockchain araştırma birimi var. Yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ediyorlar; elbetteki bunu da bu alanlara yatırım yapmak ve kendi sistemlerinde kullanmak için yapıyorlar. Bizimkiler papaz eriğini imam eriğine çevirmekle uğraşa dursunlar, başkaları geleceği öngörebilmek için analizler yapıyor.
newbie
Activity: 189
Etheryum uzun vadede daha yükseleceğini zaten herkes biliyor. Neden sanki böyle bir liste yapmışlar anlamış değilim.
member
Activity: 476
Merit: 12
bu tablodan çıkaracağım sonuç çin sanırım yine birşeyler peşinde. hiç birşey değilse de en kötü kripto dünyasında otorite konumuna yükselmek istiyorlar. bugüne kadar yaptıkları hinliklerinde tek sebebi bu bence
full member
Activity: 980
Merit: 152
Çin’in Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, yeni halka açık kripto para birimi sıralamasını yayınladı. Listede 15 kripto para birimi  sunduğu teknolojik yenilik, programlama ve inovasyon(yenilik) kriterlerine göre sıralanmış. Listede ilk beş sırada Ethereum, Steem, Lisk, Neo ve Komodo yer alıyor. Peki bu tablo nasıl okunabilir. Kripto paralara yatırım yaparken belki dikkate alabileceğiniz bir liste olmasına rağmen bu tip bir listenin asıl özelliği, bu listeyi hazırlayanın Çin Hükümeti'nin oluşu. Yakın bir dönemde yaptığı sınırlandırma haberleriyle kripto piyasasında büyük düşüşlere neden olan Çin, aslında kripto paralarla ne kadar yakından takip ettiğini de göstermiş oldu. Daha önce de açıklanan şekliyle kripto paralarla ilgili yaptığı sınırlandırma açıklamalarında asıl amacın Çin halkını dolandırıcılardan korumak olduğu vurgusu yapılmıştı. Bildiğim kadarıyla Çin, hali hazırda Neo ve Asch gibi projelere de açıktan destek veriyor. Umarım piyasa için güzel haberler  devam eder.

Not: Tabloyu https://dailyhodl.com/2018/05/16/ethereum-is-the-1-crypto-in-chinas-new-ratings-index-verge-xvg-ties-bitcoin/ adresinden kopyaladım.
Pages:
Jump to: