Pages:
Author

Topic: Çin’in bitcoin borsalarını kapatacağı haberi sonrası kripto paralar düşüşe geçti - page 2. (Read 3154 times)

member
Activity: 180
Merit: 11
Kara paracı ve balina olan çinin yaptığı bu açıklama tamamen saçmalık. Çok kişinin canı yanacak hele hele yeni başlayanların. Kimse elindekileri düşük fiyattan satmasın (ytd)
full member
Activity: 532
Merit: 151
Yakında büyük bir pump bekliyorum piyasayı 2 haftadır böyle haberlerle oyalıyorlar alttan toplamak için fakat istedikleri yere düşüremedikleri kanaatimdeyim. Ay sonu 5k üstüne garenti gözüyle bakıyorum ytd.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Borsalar halen sapa sağlam yerinde . Hiç birşey yapacakları yoktu zaten . Psikolojik etki ile altdan topladılar.
full member
Activity: 224
Merit: 100
bence bu tur haberlerle piyasa yoklaması yapıyorlar eğer bu haber sonrası altcoinlerde düşüş olduysa ilerleyen zamanda btc üzerinne yeni bir haber çıkabilir yorumlardan gördüğüm kadarıyla çin btc yatırımı yapıyor ise btc fiyatını düşürmeyi hedefleyip yeni alımlar yapacaktır elindeki btc hacmini artırıp ardından yeniden fiyat yükseltmeye yönuelik hareketlerde bulunabilir
member
Activity: 83
Merit: 10
ICO faaliyetleri için tavırları net gibi ama BTC borsaları için ortada henüz birşey yok ilerleyen zamanlar da hep beraber göreceğiz.

OKCOİN, BTCCHINA ve HUOBİ gibi işlem hacmi büyük olan 3 büyük borsa, herhangi bir bildirim almadıklarını belirttiler. Önce ki günün verilerine bakılırsa bugün için yukarı yönde ufak bir hareketlenme de var.

Çin merkez bankası bu konu hakkında hemen yorum yapmacaklarını ifade ettiler.

full member
Activity: 168
cin hukumuet yetkililerinin btc yatirimi devam ediyor, havlayan kopek isirmaz.
full member
Activity: 398
Merit: 118
bencede kapatıcaklarını sanmıyorum satış yapmak için spekülasyon yapiyorlar çin böyle yaparsa btcnin hali nolur ilerliyen zamanlarda daha cok düşmezmi?
member
Activity: 74
Merit: 10
Zaten cin borsalarında fiyatlar yarı yarıya ucuz bakalım nereye kadar aşagı cekicekler
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Huobi ve OKCOIN açıklama yapmış bize böyle bilgi gelmedi diye.. Daha tartışmanın anlamı var mı... Borsalar yerinde duruyor millet cayır cuyur alıp satıyor..
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Kimse kendi topuğuna sıkmaz ben biraz mr robot kafasındayım çin güçlü bir devlet Smiley Hatta bilinçli yapıldığını düşünüyorum.
newbie
Activity: 18
Merit: 0
gerçekten kapatacak mı peki,

ICO faaliyetlerini yasaklayacak ama borsayı yasaklamaz bence.
full member
Activity: 308
gerçekten kapatacak mı peki,
newbie
Activity: 18
Çin bunu her sene yapıyor. Şaşırmadım.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Bence çin kendi ayağına sıkamaz spekülasyon yaratarak satış yaptırdılar.

Cin en bssindan beri serbest ticarete karsi bir tutum izliyor, dogu blogu ulkerinden beklenen bir sey zaten
hero member
Activity: 518
bende alttan topluyorlar diye düşünenlerdenim çin elindeki bu gücü vermek istemez borsa kapatırlarsa çin btc yüzde 60 sahip ortalama olarak çok büyük yatırımcıları var ki siyasilere baskı yapacak kadar zengin adamlar bunlar. çin ne kadar komist gibi görüncese kominizm parayı görünceye kadar bana göre.
newbie
Activity: 10
Bence çin kendi ayağına sıkamaz spekülasyon yaratarak satış yaptırdılar.
full member
Activity: 210
Web Developer
Nasıl tüm borsaları kapatıcak? Denese ya? Çin hükümeti bile balinalara gore iş yapiyorya globalda guvencek kimse kalmadi.
hero member
Activity: 868
Bilgilendirme için teşekürler . Çİn çok fazla spekülasyon yapıyor . Kapatacaksan direk kapat geç .
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Çin’den Caixin’in yatınladığı “Çin hükümetinin bütün Bitcoin borsalarını kapatacağı” haberi, piyasalarda ciddi bir düşüşe neden oldu. Haberin duyulmasından itibaren bitcoin yüzde 5’ten fazla değer kaybederken ethereum ve bitcoin cash yüzde 8-9 oranında değer kaybetti.

Bloomberg’den Lulu Yilun Chen’in Twitter’da bu haberi paylaşması üzerine Çin merkezli kripto para borsaları olan Okcoin ve Huobi ekipleri, kendilerine böyle bir bilginin ulaşmadığını ve operasyonların aynı şekilde devam ettiklerini açıkladılar.

Çin’in geçtiğimiz pazartesi günü kripto paraların bağış toplama yöntemi olan ICO’ları yasakladığını duyurmuştu. Geçtiğimiz şubat ayında bitcoinlerin çekilmesini de engelleyen Çin, bu kararından Haziran ayında vazgeçmişti ve bitcoinlerin çekilmesine tekrar izin vermişti.

CoinMarketcap verilerine göre son 24 saat içerisinde en popüler 100 kripto para biriminin yüzde 95’i yüzde 5-15 arasında değer kaybetmiş görünüyor.

https://webrazzi.com/2017/09/09/cinin-bitcoin-borsalarini-kapatacagi-haberi-sonrasi-kripto-paralar-dususe-gecti/
Pages:
Jump to: