Pages:
Author

Topic: Çin'in desteğini arkasına alan NEO bu hafta yüzde 60 değer kazandı - page 2. (Read 1960 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 250
En başından beri ethereum gibi olursa diye alacağım alacağım diyorum riske girmek istemiyorum sonunda düşündüğüm gibi olacak  Sad
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bu çin haberi güzel oldu demekki Blockchain teknolojisine ilgileri devam ediyor , bitcoin borsalarınıda yasaklamasalardı tadından yenmezdi.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Ne çinmiş arkadaş sal bizi artık yarın öbür gün neo dan desteği çektik derler(!)
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Adamlarin kendi ayagina sikmayacagi belli borsalari ve yuanla coin alimini yasakla ama disaridan gelecek paraya eyvallah. cin gibi bu cinliler Smiley
member
Activity: 83
Merit: 11
Computer Engineer
Bu çinin Allah belasını versin ya piyasayı rahat bırakmadı
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
bu çine son 1 ayda öyle bir sövüyorum ki hala sözvüyorum hemde. abartmıyorum 3000 dolar zararım var bu itler yüzünden en az. LRC lerimin hepsini bunlar yüzünden ico fiytından gittim sattım.sonra LRC ekibi yola devam kararı alınca fiyat yükselmeye başladı ama bizim elimizdekiler gitti tabi. ondan sonra mth ye girdim onlarla oda düştü. şimdi toparlıyor allahtan. vardr bundada bi hayır ne diyelim
full member
Activity: 252
Merit: 100
Zaten Çin in yasaklaması sadece göz korkutmaktı bence.Crypto paranın olayı o tam olarak yasaklayamazsın.Çin ya belirli bir vergilendirmeye gidecek yada kendi parasını kullanacaktır ben şahsen öyle düşünüyorum.
member
Activity: 84
Merit: 10
Onaylanmis hicbir soylenti yok. Bence NEO yine guzel dusecek. Uzun vadede basarili olabilecegini dusunuyorum ama Cin hukumetinden OK almasi sart.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Çin'in Bitcoin ve altcoinlere yönelik yaptırımları sonrası NEO'ya yeşil ışık yakacağı söylentisi ile NEO kelimenin tam anlamıyla uçuşa geçti.

“Hükümetin beni kısa sürede aramasını ve ‘Neo’yu Çin’deki blokchain teknoloji altyapısı olarak kullanalım’ demesini beklemiyorum ancak orta vadede? Neden olmasın? Bence mümkün.”

http://kriptokoin.in/cinin-destegini-alan-neo-hizla-deger-kazaniyor/

Her ülkenin kendi dijital parasına yöneleceği fikri bana pek hoş gelmiyor açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz?

her ülkenin (belli başli bazi para birliklerine üye ülkeler harici) kendisine ait bir para birimi var ise eğer bi şekilde karşiliginda bir değer göstererek piyasaya sürdüğü ve hatta arada basimini  felan yaptigi  teknoloji çağinda yaşadigimiz şu dönemde her  ülkenin bence kendisine ait bir krypto parasi olmali. neden olmali bu hem insanların bu piyasaya olan  karşi bilgisini ve merakını uyandırır hemde cok daha güvenli projeler ve hatta global projeler ortaya cikabilir. hali hazirda gerçi birçok firma borsa da vs işlem görüyor fakat crypto piyasasi tamamen farkli bir dünya ve kesinlikle ben devlerin bu  tarz projelerde rol almasini ve hatta almasi gerektigini düşünüyorum. ki eminim  büyükler liginden birileri hatta belki de bikaç taneden fazlasi hali hazirda bu dünyaya coktan girmiştir diye düşünüyorum. yakın zamanda ki bu olaylarda alttan bitcoin alımları söylentisini  hepimiz duyduk. piyasada 3o yıldır  kullandigimiz   " kredi kartı " diye bir sektör var  herkes kullaniyor kullanacaktır da. bu tarz bir teknolojinin yayilimi belki de hayatlarimizi olumlu yönde etkiler.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Bence komünist partide üye olan üst yönetimden birileri  önceden topladı ise neo denenden . Grin Grin Grin

üste doğru hareket ettirdilerse coinsi
Nasılsa ilerde yasak getirirler.
Ynni yapılan yorumlara göre görünen en mantılı açıklama bu. Shocked
full member
Activity: 126
Merit: 100
Yalnız bu haberler kulağımıza hep geliyor ama hiç ciddiye almıyoruz ya da almıyorum diyeyim. Değerlendirmiyoruz bu piyasa aslında hala çok geniş değil. Yıllarca alıştığımız ulan bu haber bize gelene kadar olan olmuştur muhabbeti efektif davranışlarımı hala etkiliyor. Bu psikolojiden sıyrılmak lazım.

Çin in yaptığı döneklik için çok şaşırmayın derim Çin yıllardır kapatıp yasaklıyor sözde sonra bir şekilde izin veriyor affediyor falan filan devam ediyor. Çin in açıklamaları önemli fakat gerçek değil. bunu böyle yorumlamak lazım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Madem yasaklayacan amerikan borsasında ne işin var🤑 tam bir garabet
full member
Activity: 308
Merit: 105
çin'in bir şey yaptığı yokta böyle balon haberlerle spekülasyon yapıyor uyanıklar. başından beri çoğu haber şişirme ve spekülasyon başka bir şey değil.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Çin harbiden kafayı yedi artık . Ya herşeyi neo üzerine kurmak istiyor yada hayatları spekülasyon
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Çin'in ne yaptığı gerçekten belli değil bir gün öyle bir gün böyle konuşuyor söyledikleri arasında bir tutarlılık varda ben mi kaçırıyorum acaba  Huh Neyse alttan neo toplamayı başarabilen arkadaşlarımız için gerçekten çok iyi bir gelişme oldu.
Çin çakal bir ülke. Uzun dönemli oynuyor. Kapattım astım kestimler falan tiyatro bana göre.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
Aslında sadece bir ihtimalden bahsediliyor, kesinliği hatta ihtimali bile olup olmadığı belli değil. CEO spekülasyon yapmış da denebilir.
hero member
Activity: 826
Merit: 504
Hem borsaları yasaklayıp hemde coine destek vermek anlamadım nasıl bir strateji izliyor. Çözemedim hala ne akla hizmet hareket ediyorlar. 2 gün sonrada NEO yu yasaklıyoruz derler bilmiyorum Çinden uzak durmak gerekiyor ona eminim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Çin'in ne yaptığı gerçekten belli değil bir gün öyle bir gün böyle konuşuyor söyledikleri arasında bir tutarlılık varda ben mi kaçırıyorum acaba  Huh Neyse alttan neo toplamayı başarabilen arkadaşlarımız için gerçekten çok iyi bir gelişme oldu.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu . Borsaları yasaklayacağım diyor sonra NEO ya destek veriyor.
member
Activity: 158
Merit: 11
UCY
Çin'in Bitcoin ve altcoinlere yönelik yaptırımları sonrası NEO'ya yeşil ışık yakacağı söylentisi ile NEO kelimenin tam anlamıyla uçuşa geçti.

“Hükümetin beni kısa sürede aramasını ve ‘Neo’yu Çin’deki blokchain teknoloji altyapısı olarak kullanalım’ demesini beklemiyorum ancak orta vadede? Neden olmasın? Bence mümkün.”

http://kriptokoin.in/cinin-destegini-alan-neo-hizla-deger-kazaniyor/

Her ülkenin kendi dijital parasına yöneleceği fikri bana pek hoş gelmiyor açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz?
Pages:
Jump to: