Pages:
Author

Topic: Çinli Yatırımcı 10.000 Bitcoin Biriktirdi - page 2. (Read 372 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Valla bravo. O kadar bitcoini nasil aldi acaba. Adam piyasada balina olma cabasinda anlasilan.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bana biraz reklam yapmis gibi geliyor cunku o kadar miktari kazandigini aciklamasi ya saf oldugunu ya da cok cesur oldugunu gosterir.
member
Activity: 392
Merit: 10
Çinli yatırımcı biraz uçmuş , hangi ara o kadar bitcoin almış, düşüş döneminde topladığı yazıyor , o dönemde o kadar bitcoin toplasa bitcoin fiyatı artardı ,çok fazla anlam veremedim maalesef bu habere.
member
Activity: 448
Kulağa hoş akla mantığa pek uymayan bir durum sanırım , 10 bin bitcoin çok ciddi bir rakam , ve bu sıkıntılı bir ortamda bunun açıklanması reklam edilmesi olayın gerçekliğene gölge düşürüyor , tamamen kurmaca bir haber .
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Helal olsun cidden adam çok iyi bir iş başarmış. Aklını kullanmış gerçekten önem vermiş bu işe ve amacına ulaşmış ne diyelim tebrikler.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Adam voleyi koymuş, nasıl da bir sermaye sahibiyse düştükçe aldım diyor arkadaş aldığın tutar 10,000btc eğer doğruysa btc 1000USD olsa 10mio usd gömdün demektir ki baba en az 8 x gömmüş zaten, neyse çenem yoruldu.
member
Activity: 294
Yıllar yıllar öncesinden ucuza mi satın aldı. Yoksa bu kadar coin almak ve bu kadar coini bekletmek akıl karı iş değil.
1.si deli gibi paran var ve katlamak istiyorsun onun yerine ye onu torunlarına bile yeter
2.si bu kadar paran var ve ülkeye faydası yok. Onun yerine bir işletme fabrika şirket acsan en azından istihdam olur. Yine para kazanırsın. Bu durumda torunlarına iş kalır.
O yüzden mantıksız buldum ben. 
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bu durumda Çinli yatırımcının balina diye nitelendirdiğimiz yatırımcılardan biri olduğunu söylersem, mübalağa etmiş sayılmam herhalde. Umarım uzun vade yatırımcısıdır.
member
Activity: 476
Merit: 75
Bitcoin biriktirmek elbette çok mantıklı ancak önce dolar bazında biraz kazanmak lazım 10.000 btc biriktirmek gerçekten buyuk bir yatırım ve yakın dönemli olduğunuda düşünmüyorum.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Al sana bir balına daha para parayı çeker terimini gene kullanıyoruz malesef bu adamlara yatırımcı demek yanlış olur bildiğin fırsatçılar
newbie
Activity: 98
Şirketinin değeri kadar bitcoini var. Çok mantıklı bir yatırım yapmış şimdi fiyatları karşılaştırarak vakit geçirecek büyük ihtimal, şirketim mi daha değerli bitcoinlerim mi diye
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Buna Bitcoin biriktirmek denmez, adam bildiğin dört ay içinde, Bitcoin fiyatı düşmüşken akıllıca bir yatırım yaparak 10.000 Bitcoin satın almış. Çinli yatırımcının dört ayda biriktirdim dediği Bitcoini bütün ömrümce biriktiremem herhalde.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Valla iyi biriktirmiş adam, helal olsun, heralde sağlam bir  tradermiş, adama bakıyorsunuz neler neler yapmış anlattıkları eğer doğru ise, btc ile trade yapmak gerçekten çelik gibi sinirler istiyor, bu açıdan önemli bence
full member
Activity: 616
Merit: 100
Ne diyelim helal olsun çinli kardeşimize adam potansiyeli görüp yatırım yapmaya başlamış. Bizim yatırımcılarımız da potansiyelin farkın varıp bunun ardındaki teknolojiyi ve kripto sektörünü benimsemeli
member
Activity: 308
Bitcoine yatırım yapmak her zaman kazandırır ama önce sabırlı olmak lazım. Çinli cai bitcoin düşerken toplamış ve sonrasında beklemeye geçmiş. Sabrederse çok iyi kazançlar elde edecektir.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bence kaybı yok en azından zarar etmez. Ama bir günde 10 dolar artış olsa bile adam çok fahiş bir kazancın sahibi olucak.  Sadece 10 dolarlık artışta sadece 10 bitcoin daha alabilecek duruma geliyor. Birde coştuğu zamanlar artış,  O zaman bu adamın sırtını yere getiremezler.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Çinli yatırımcı 10 000 bitcoinini , bitcoin  dipte iken almış ama geleceğe yatırım yapmak adına bitcoini seçmiş ve 10 000 bitcoin almış ve bunu rahatlıkla açıklayabiliyor bu gerçekten cesurca bir hareket adamı doğru kararından dolayı kutluyorum.
member
Activity: 574
Merit: 14
10 bin tane dile kolay diyecem de hiç kolay değil. 1 tane bile yok bende olmasını isterdim. foto rütus uygulaması beğenildi ki bitcoin ile ödeme alınması falan ilerde fiyatı iyice patlama yaparsa ooo deme o yazılımcının keyfine.
newbie
Activity: 7
İyi bir azimle hepsini toplamış Smiley
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
10 bin bitcoin güzel para. birileri bir gün şunu yapabilir mi? 5 milyon bitcoin tek yerde toplandı. adam dedi ki borsada işlem yapmayacağım saklıyorum. fiyata etkisi ne olur. veya cüzdana attı ve private key erişimini kaybetti ne olabilir? cüzdanda unutulan bitcoinleri geri getirme olayı yok bildiğim kadarı ile.
Pages:
Jump to: