Pages:
Author

Topic: Çitflik bank ve diğer oluşumlar VS bitcoin(blockchain) - page 3. (Read 583 times)

full member
Activity: 344
Merit: 134
bence de "he he" deyip geçmek lazım. daha saadet zinciri ile bitcoin in farkını bilmiyorsa bizim öğretecek bir şeyimiz yok bu adamlara. kaldı ki bizim öğretmek gibi bir misyonumuz da yok. çok adam tanıyorum 3 sene önce "bitcoin neymiş la sahte sanal bişey" deyip, geçen sene "nerden alcaz bunu" diye kapı aşındıran.

herkes kendinden sorumlu dostlar.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
türklerin cogu bitcoinin sahibinin mehmet aydın olduguna inanıyor bu algıyı ancak tv kanalları değiştirir bizlerin elinden bir sey gelmez.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Benimde çevremdeki büyükler diyor ki ; Senin bitcoin patlamış ferhat,diyorum nasıl ya duruyor yerinde.Diyorlar o mehmet aydın değilmiydi onun sahibi hatta haberlere çıktı bitcoin makinalarıyla size satmış bitcoinleri  Grin Grin Grin

La diyorum ne alaka o ayrı bitcoin ayrı.Diyolar oda onun gibi olacak bak görürsün.Diyorum kısmet ne diyim bilmyiroum ki  Grin
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ne derseniz diyin anlamıyorlar, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan çok, ben kendi hallerine bıraktım kimsiyi ikna etmeye çalışmıyorum, he he diyip geçiyorum
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
Inanırmısın aynı şekilde etrafımda ki bitcoin işleri ile uğraştığımı bilen ve sistemi bilmeyen kişilerin

durup oo bitcoin patlamış çiftlikbank değilmi bitcoin ikisini birlikte kıyaslayıp aynı kefeye koyuyorlar.

sonra anlatıyorum ama anlayan yok ki Smiley  bende artık uğraşmıyorum mustahak diyorum artık ciftlikbankı duyunca
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bıktım artık aynı postları görmekten.Birisi çiftlik bank ile bitcoini kıyaslamaya başladığı anda eliniz de her ne varsa o şeyi o  kişinin ağzına sokup şu kelimeleri kulağına fısıldayın.
çiftlik bank ;Sadece hayvancılık yaptığını iddia ederek kar vereceğini söyleyen ancak içerde hiçbir icraatın olmadığı bir dolandırıcılık şirketi.
Bitcoin ise merkezi tüm kurumları,paraları,kayıtları,şirketleri (devletler dahil)  ortadan kaldırabilecek,milyonlarca gereksiz insanı ortadan silip süpürecek
Bir kayıt defteridir.Asla sahtesi yapılamaz ve ele geçirilemez.Devlet birimleri alt yapısındaki blockchaini kullanmak zorunda olsa tek bir vergi kaçacaklığı yapılamaz.Bitcoinde amaç kar etmek değildir.Bu bir devrim ve yeni bir ekosistemdir.
anladınmı şimdi Allahın salağı !

Biri bok,diğeri kainat.
Pages:
Jump to: