Pages:
Author

Topic: -closed- - page 2. (Read 1538 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
August 09, 2018, 05:51:31 AM
Merhaba.
Adobe cc 2018 sürüm mü ve 1 yıl kesin olarak garanti sunuluyor mu?
Ayrıca Edu mailler ile microsoft imagine kayıt yapılabiliyor mu ?
Birde havala kabul ediliyor mu Smiley

Benimki geçenlerde kapandı. Birkaç ay anca olmuştu.
Beklenebileceği gibi arkadaş ortadan kayboldu sanırım...
sr. member
Activity: 490
Merit: 270
Reverse Engineer
July 09, 2018, 04:33:51 PM

https://pasteboard.co/HtHRYCC.png
benim 20li w10pro lisansı 4. makinada patladı, bir ilgilenirsen sevinirim. update olmuyor.
---
arkadaşlar, w10 keyleri 2 hafta garantiliymiş. benim key yaklaşık 2 ay sonra gümledi, satıcıdan geçmiş olsun mesajını aldım Smiley
eksik olmasın ilgilendi ama mikrofost illegal keyleri buldukça banlıyor haberiniz olsun. bunun haricindeki lisanslarda sıkıntı yok.
member
Activity: 532
Merit: 29
July 05, 2018, 08:35:40 PM
Adobe Creative Cloud 1 senelik davetiye için gerekli ödemeyi rocketr'daki mağaza üzerinden bitcoin ile yaptım. Umarım bir an önce davetiyeyi alabilirim.

Davetiye alındığında edit ile güncellenecektir.

Edit: Arkadaş davetiyeyi yolladı. Teşekkürler.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
July 03, 2018, 11:18:52 AM
Bugun windows10pro serial key aldim ancak kod gecersiz. Ozelden yeni bir kod gonderir misiniz?

edit: 3 gün geçti burada onlineda olmuş satıs yaptıgı yerden de mesaj attım cevap vermiyor. alışveriş yapmayın

hala dönüş yapmadı mı ?
Forumdan değil satış yaptıgı portal üzerinden key gönderdi. şuan calısıyor. Alışveriş yapmak isteyenler kullanabilir.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
July 03, 2018, 08:35:37 AM
Bugun windows10pro serial key aldim ancak kod gecersiz. Ozelden yeni bir kod gonderir misiniz?

edit: 3 gün geçti burada onlineda olmuş satıs yaptıgı yerden de mesaj attım cevap vermiyor. alışveriş yapmayın

hala dönüş yapmadı mı ?
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
June 29, 2018, 03:48:47 PM

newbie
Activity: 7
June 27, 2018, 08:16:16 PM
Merhaba.
Adobe cc 2018 sürüm mü ve 1 yıl kesin olarak garanti sunuluyor mu?
Ayrıca Edu mailler ile microsoft imagine kayıt yapılabiliyor mu ?
Birde havala kabul ediliyor mu Smiley
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
May 11, 2018, 01:35:37 PM
win10 pro lisans alabilirmiyim ether fiyatını ve adresi pm atarsınız
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
May 11, 2018, 08:07:32 AM
Aldığım google drive'a 700 gb upload yaptım. Çatır çatır çalışıyor şimdilik Smiley
Umarım kapanma gibi bi sorun olmaz. Upload devam Smiley
newbie
Activity: 101
May 06, 2018, 03:08:25 PM
Satıcı arkadaş önceki key patladığı için yeni key gönderdi.

Henüz etkinleştirmedim ama kendisine teşekkür ederim.
newbie
May 04, 2018, 05:14:42 AM
Hocam, Windows 10 pro format attıktan sonra kendisini etkinleştiriyor ama Office 2016 pro plus malesef tekrar etkinleşmiyor.

Bunu nasıl tekrar etkinletiririm. Telefonla etkinleştirmeyi denedim malesef o da olmadı.

Setup.office.com'dan indirebilirsin.

Oradan indirdim ama çalışmıyor. Geçersiz kod diyor. İlk kurulumda çalışmıştı bilgisayarı format atıp tekrar aynı yerden indirip denediğimde çalışmıyor. Sistemimizde böyle bir kod yoktur diyor. Telefonla da olmuyor, microsoft müşteri hizmetleriyle de olmuyor. Başka bir yolu var mı?

Yeni bir kod göndereyim ben size ozaman.

Hocam 2 gündür uğraşıyorum aktif edemedim bir türlü tekrar gönderebilir misiniz kodu? Merak ettiğim asıl konu bu yeni göndereceğiniz kod da pc yi formatladıktan sonra iptal olur mu?

Not: Daha önceki kodu da kendi hesabıma tanımlamıştım. Kod sistemde gözüküyor ama ona rağmen iptal olmuştu.
newbie
May 02, 2018, 10:35:15 AM
Hocam, Windows 10 pro format attıktan sonra kendisini etkinleştiriyor ama Office 2016 pro plus malesef tekrar etkinleşmiyor.

Bunu nasıl tekrar etkinletiririm. Telefonla etkinleştirmeyi denedim malesef o da olmadı.

Setup.office.com'dan indirebilirsin.

Oradan indirdim ama çalışmıyor. Geçersiz kod diyor. İlk kurulumda çalışmıştı bilgisayarı format atıp tekrar aynı yerden indirip denediğimde çalışmıyor. Sistemimizde böyle bir kod yoktur diyor. Telefonla da olmuyor, microsoft müşteri hizmetleriyle de olmuyor. Başka bir yolu var mı?
newbie
May 02, 2018, 06:24:01 AM

legendary
April 30, 2018, 01:10:58 PM
Google Drive aldım.
Bir .edu mail adresi veriliyor ve bu mailin sınırsız depolama hakkı var gmail üzerinde.
Yalnız şöyle bir şey var, bu edu mailin gdrive yöneticisi dosyalarımıza erişebiliyormuş. Özel bir dosya yüklemektense halka açık arşivlik dosyalar için kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaş güvenilir ödeme ve ürün alım sürecinde yardımcı oluyor.

Yöneticinin dosyalara ulaşabileceğini sanmıyorum. Ama yönetici parolayı sıfırlayabiliyor, değiştirip kendisinin de bildiği bir parola atayabiliyor. Ben de benzer bir amaçla kullanmak için bir tane edindim. Kişisel olmayan ıvır zıvırı depolamak için ideal bir çözüm olabilir.
Parolayı sfırlayıp değiştirebilmesi de sorun aslında ama ikincil mailim olarak kendi mailimi atadım ben. Bir sıkıntı olursa ordan ulaşılabilir mi yeniden emin değilim.

Yönetici onu da değiştirebilir. Adı üstünde yönetici, her şeyi yapabilir. Ekler, siler, çıkarır, toplar, böler Smiley
O kötüymüş, o bari kalsaydı Cheesy
Garantisi yok o belli ama dediğim gibi halka açık verilerin arşivlenmesi için kullanacağım artık
legendary
April 30, 2018, 10:36:33 AM
Google Drive aldım.
Bir .edu mail adresi veriliyor ve bu mailin sınırsız depolama hakkı var gmail üzerinde.
Yalnız şöyle bir şey var, bu edu mailin gdrive yöneticisi dosyalarımıza erişebiliyormuş. Özel bir dosya yüklemektense halka açık arşivlik dosyalar için kullanmayı düşünüyorum.

Yöneticinin dosyalara ulaşabileceğini sanmıyorum. Ama yönetici parolayı sıfırlayabiliyor, değiştirip kendisinin de bildiği bir parola atayabiliyor. Ben de benzer bir amaçla kullanmak için bir tane edindim. Kişisel olmayan ıvır zıvırı depolamak için ideal bir çözüm olabilir.
Parolayı sfırlayıp değiştirebilmesi de sorun aslında ama ikincil mailim olarak kendi mailimi atadım ben. Bir sıkıntı olursa ordan ulaşılabilir mi yeniden emin değilim.

Yönetici onu da değiştirebilir. Adı üstünde yönetici, her şeyi yapabilir. Ekler, siler, çıkarır, toplar, böler Smiley
legendary
April 30, 2018, 08:45:12 AM
Google Drive aldım.

legendary
April 30, 2018, 08:41:07 AM
Google Drive aldım.

legendary
April 30, 2018, 08:36:24 AM
Google Drive aldım.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
April 29, 2018, 12:17:43 PM
evet bu lisansları daha önce biri deneyen varsa yazsın, zira çok ucuz piyasaya göre, toptancılar bu paralara alamıyor
newbie
Activity: 64
April 27, 2018, 05:27:32 PM
SAtılık Spotify üyeliğiniz var mıdır? Varsa ne kadardır acaba?
Pages:
Jump to: