Pages:
Author

Topic: Çocuklar duymasın dizisinde bitcoin - page 2. (Read 759 times)

jr. member
Activity: 111
Merit: 1
bir türk dizisinde adının geçmesi güzel tabiki ama ne kadar kişiye ulaşır nekadar izleyeni vardır orası tartışılır
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Reklam amacli yapmiyorlar sonucta bu yuzden bir cok alanda dile getiriliyor ve ozellikle dizilerde maalesef kotu tanitiliyor.
member
Activity: 210
Merit: 10
Çom merak ediyorum bir gun bir dizi ya da filmde de dogru bir sekilde anlatilacak mi kripto paralar. Pek umudum yok bu yonde ama tabii ki isterim.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Fazlasiyla gundemde olan bir konu oldugu icin dizilerin de bu tur konular kullanarak gundeme gelmeye calismasi gayet normal.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Reklam amaçlı olabilir burda bile konusu açılmış. Çocuklar duymasını izleyip ona göre bitcoin alacak veya almayacak insan yoktur diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Günümüzün yükselen değeri Bitcoin olduğuna göre, medyanın da ilgisi bu yöndeyken Bitcoinin Çocuklar Duymasın’a konu olması gayet normal. Tüm dünyada artık film ve dizilerde Bitcoinden bahsediliyor.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Tamam gundemde kalmak reytingleri artirabilmek icin boyle seyler yapiyorlar ama keske yapmadan once az da olsa arastirip daha dogru sekilde lanse edebilseler halka.
member
Activity: 224
Iste turk dizilerinin olayi bu maalesef guzel senaryolar yok ve bu yuzden gundemden besleniyorlar. Tamam bazen guzel birsey ama beceremiyorlar.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Amaçları izleyenlerin sayısını arttirmak bu sayede ama ne yazık doğru bir şekilde anlatıldığını hic gormedim dizi ve filmlerde.
newbie
Activity: 280
      Birçok yabancı yerli dizi ve sinemaya konu olacaktır yakında dünyada ülkeler kayıtsız kalmazken tv internet te kalamazdı
full member
Activity: 476
Merit: 100
Diziler filmler sikeçler peş peşe bitcoinden bahsederek kendilerini gündeme getirmeye çalışıyorlar. Bitcoin üzerinden reyting kapma derdindeler. Çoğuda konuyu hep yanlış anlatıyor.
member
Tam anlamış değilim ama özellikle çaycı Hüseyin gibi bir karakterin Bitcoin işine girmesi her alanda şansını denemiş ve batmış olan çaycı Hüseyin, bi subliminal mesaj mı vermek istediler acaba.
newbie
Activity: 154
çaycı hüseyini bitcoin işine sokarak bitcoine bakış açısını göstermiş senarist. kısa yoldan zengin olmaya çalışan çok fazla okumayan tipler bu işle uğraşıyor demeye çalışmış. gerçi bu dizinin çok izleyeni yok çokta dikkate almamak lazım.
newbie
Activity: 126
Bu dizide baymıştı habire aynı konular üzerinden döndürüyorlar diziyi. Biraz reyting yapmak için bu aralar gündem olan bitcoini işleyerek ilgi çekmeye çalışmışlar.
newbie
Activity: 32
Böyle böyle millet araştırmadan daldı, hemen sattı kaybetti, sonra sağda solda kötülemeye başladı. dizilerde duyulması iyi hoş da, bilgilendirici olarak kişilerin araştırması lazım, yoksa iyice balon olarak algılanacak.
newbie
Activity: 210
Bu tarz son kullanma tarihi çoktan geçmiş diziler gundemde tutunabileceklerini sanarak boyle guncel konulari ele almaya basliyor.
jr. member
Merit: 1
Valla dizilerin konu eksikliginden bence islemeyen sayili dizi kaldi bence hem gundeme gelmek icin hemde seyircilerini yeniden arttirmak icin yapilmis bence.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
La Casa de Papel arka sokaklar simdi de cocuklar duymasin  Cheesy doğru bir şekilde anlatsalar tamam da daha çok dalga konusu seklinde ele aliyorlar gibi geliyor bana.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Bi onlar eksikti artık tam oldu ama düzgün anlatılmamış insanlara daha çok risklerinden bahsedilmiş gibi duruyordu yinede en azından bitcoin kelimesi insanların aklına girdi diyebilriz.
member
Activity: 364
İsim olarak geçmesi güzel elbette ama yanlış tanıtıldığını düşünüyorum. Maalesef ki pek de araştırmayı seven bir toplum da değiliz, ne anlatılırsa o...
Bu nedenle hiç bahsedilmemesini tercih ederim Cheesy
Pages:
Jump to: