Pages:
Author

Topic: İcodan girdiğimiz coin borsaya girdiğinde nasıl satış yapılır? - page 2. (Read 258 times)

full member
Activity: 658
Merit: 153
Depositi yap zaten adamlar diyor trade şu zaman başlıyacak en yüksekten grafik başlamasının sebebide ilk alışlar biraz yüksek oluyor ico fiyatının üstünde oluyor zaten oda çok olmuyor üç dört emir belki ilk davranan satıyor hemen ondan sonra grafik düşüyor normal fiyatına geliyor coin
newbie
Activity: 99
Merit: 0
GÖnderirsin tokeni satışı yaparsın, böyle şeylerde herkes nasıl yapıyorsa sen de öyle yaparsın işte, kurnazlık kovalamanın manası yok herkes kendini akıllı sanıyo bu piyasada  Smiley
kurnazlıkla ne alakası var laf olsun diye cevap yazıyosunuz arkadaş. neticede açılış fiyatı çok yüksek oluyor ve aşağı iniyor grafikte, açılış rakamından satış oluyomu olmuyomu onu merak ettik yani, bazı arkadaşlar yüksek satış da koysanız alım olmayınca aşağı düşer fiyat demiş onu anladım da sonuçta  ilk alış şatış fiyatından başlaması gerekmiyor mu fiyat grafiğinin? niye koyulan yüksek satış grafiğinden başlıyo burayı çözemedim...
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
GÖnderirsin tokeni satışı yaparsın, böyle şeylerde herkes nasıl yapıyorsa sen de öyle yaparsın işte, kurnazlık kovalamanın manası yok herkes kendini akıllı sanıyo bu piyasada  Smiley
newbie
Activity: 179
Benim de merak ettigim bir diğer husus şu. Icodan sonra borsaya girdiginde, satışa sunulmadan once, elinde tokeni bulunduranlara depozit etmeleri icin sure taniniyor mu yoksa proje ekibi kendi elindekileri mi borsaya aktarip alış satis basladiktan sonra mi digerleri depozit edebiliyor?
member
Activity: 742
Merit: 19
Artık borsaya girdiğinde fiyat 10 katımı olur 20 katımı olur bu nasip işi.Ama şu 7 aydır borsaya girenler x'li bir rakam aralarında yapan olmadı gibi tek tük.Kimse almadığında fiyatı satıcılar düşüre düşüre aşağılara kadar düşürüyor.
member
Activity: 490
Merit: 16
hocam merhabalar. şimdi olan şey şu 10x ten satışa koysa da hiç kimse almaz sonuçta alım olmazsa istersen 1 milyon dolara satışa koy satamazsın. genelde de şuan icodan girenler yüzde 40-50 hatta kimi projelerde yüzde 100 bonuslarla ico fiyatından bile satabilse elindekileri otomatik yatırımıyla yüzde 40-50 kar ediyor oluyor.
member
Activity: 294
Merit: 11
Borsaya deposit yapıp eth/btc/neo cinsinden satıyorsunuz ya da çok ender tether cinsinden satış yapıyorsunuz. Bazı siteler usd/euro da izin veriyor. Bu kadar basit.

Evet satış koyanlar 10x koyuyor o şekilde ico fiyatının üstünden çıkmış oluyor. Bir token fiyatını zaten alıcı satıcı arasındaki denge belirler. Genelde de satıcı belirler.
newbie
Activity: 99
arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. icodan girdiğimiz bir coin diyelim x borsasına girecek depozit kısmı açıldı ve bizde coini borsanın cüzdanına gönderdik. alış satış başladığında nasıl bir süreç işliyor, binance ye giren coinlerin grafiğine bakıyorum grafik çok yüksek fiyattan başlıyo ve en az 10 kat aşağıdan devam ediyor. ilk satanlar böyle yüksekten satmış mı oluyor yoksa ortada bir 10x den bir satış falan yok mu? oluyorsa biz nasıl satarız bu şekilde borsaya giren coini?
Pages:
Jump to: