Pages:
Author

Topic: Coin Dünyası - page 2. (Read 287 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 14, 2018, 09:39:43 AM
artik bu davetleri çok tuhaf bulmaya başladım sonunda hep dump pump sikikligi çıkıyor yada süreli buraya girin refli link refsiz link falan . bilgi paylaşımı ariyorsak dünyada bu forumdaki alandan daha doğru bilgi bulabileceğiniz yer neredeyse yok. reddit ayiriyorum orası burayı geçer.
bu arkadaşın ne amacı olduğunu bilmiyorum gerçektende samimi ve naif olabilir ama buradan davet konusu açmak bence doğru değil. ozelden bildiklerini tanıdıklarını davet edersin. biz öyle yaptık forumda gelin sclak kanalimizi var piyasayı sikiyoruz diye davet ederdik ama kaliteli bir yer olması gerekiyordu kaliteli kafaların uyusacagi kişiler davet edildi. bence boyle yapmanız daha doğru.haaa amacınız ticareyse söylediklerini umursamayan bilirsiniz.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
February 14, 2018, 09:29:51 AM
Sayfanızda faydalı olabileceğini düşündüğüm yazılarınız var.
Emeğinize sağlık. Devam etmesini dilerim.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
February 14, 2018, 07:40:16 AM
Bende merak ediyorum Blockhain nasıl bu kadar başarılı bir teknoloji haline geldi yatırım yapmak benim için iyi mı olur denemek istiyorum
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 14, 2018, 07:21:42 AM
BLOCKHAIN gerçekten benimde başarılı bulduğum teknolojilerdendir. Keza Almanayada güzeldir facebook'a da katılacağım yakın zamanda güzel bir yazı hazırlamışsın.
member
Activity: 370
Merit: 10
February 14, 2018, 06:57:17 AM
Hangi ülkedesiniz? Bende Almanyadayim belki cayinizi icmeye gelirim bu taraflarda iseniz eger 😘
simdiden cok basarilar
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
February 14, 2018, 06:51:41 AM
Dostlar selam.. Aylar evvel ilk bu forum ile tanıştığımda henüz çok toydum.Sadece Bitcoin alıp zengin olmayı düşünecek bir boş kafayla bu piyasaya girmiştim. Rastgele bu forum ile tanıştım, pizza hikayesini okudum, yutdışında yaşadığım içinde dil problemim olmamasında mütevellit forumun dibine daldıkça daldım ve karşıma BLOCKHAIN diye birşey çıktı. Abi bu nedir dedim kendi kendime? Sanal bi aşk başladı benimle blockhain arasında Smiley Sonra dedim koy dötüne bitcoin'in sen blockhain nedir onu öğren. Herneyse oku oku oku ve hala oku durumundayım. Ya Rabbim bu nasıl bir teknoloji bu nasıl bir icattır? Aşık olmamak elde değil. Bitcoin caiz mi değil mi diye tartışılan bir ülkenin vatandaşı iken ben Blockhain'e aşık oldum iyi mi Smiley

Piyasaya yeni giren arkadaşlara hep şunu derler '' Sakın hiç bir coinin taraftarı olmayın ona körü körüne bağlanmayın blu blu blu'' evet bende aynı şeyi söylüyorum ve ekliyorum ''Eğer aşık olmak istiyorsanız sadece Blockhain'e aşık olun''. Dostlar içinde yaşadığımız Dünya artık dijital bir dünya. Artık füzeler uzaya gidip çöp olmuyor, adamın biri çıkıp uzaya füze yolluyor ve o füzeyi geri geri dünyaya indiriyor. Arap yarımadası bu dünya için bir bakan atıyor,Türkiye'den bankalar ufak ufak bu teknoloji meyveleri ile anlaşmaya ortaklık yapmaya başlıyor. Artık ok yaydan çıktı ve hedefe doğru ilerliyor.

Şuan Avrupa'nın bir ülkesinde ofisimin camından yağan yağmuru seydiyorum ve bu esnada da size bunları yazıyorum. Ve bu ülkede telefonuna kontör yüklemek için yol kenarlarına konulan ufak tefek ATM'lerde bile Bitcoin sekmesi var. Velhasılı-kelam inanın yazdıkça yazasım geliyor ama şimdi biraz çalışmak zorundayım. Sizlere bu yazıyı yazma nedenim ise şu: Sizlerin arasında ve sizlerin sayesinde bu teknolojiye aşık oldum ve bu teknolojiyi öğrendim. Ve her gün yeni bilgiler öğrenmeye ve öğrendiklerimi de yazmaya devam ediyorum. Bu amaçla güzel bir sayfa oluşturdum ve bu oluşturduğum bu dijital dünyaya da COİN DÜNYASI adını verdim. Sayfamda tıpkı bunun gibi özgün ve yer yer de Alıntı makaleler paylaşıyorum. Sizlerin de dünyama katılmanız beni çok mutlu eder. Herkese sonsuz saygılar.. Buyrun lütfen
https://www.facebook.com/coindunyasii/
Pages:
Jump to: