Pages:
Author

Topic: Coin Fiyatlarının Ani Düşüşü Hakkında - page 2. (Read 2671 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
12 milyar dolar çıktı piyasadan BTC oranında yüzde 40 altına indir artik elinde hazırda para olanlar bu sevilerden güzel kazanç sağlayan biliryor
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Güzel bir 1.5 aylık ralli yaşadık yaz tatili geldi millet nakite geçiyor. Altcoinler aşırı primlenmişti şimdi o fazlalığı alıyorlar. Yükseliş neden olduysa düşüş de o yüzden oldu. Grafiklerin biraz dinlenmesi, bunun için de zaman geçmesi gerekiyor.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Evet busefer çok uzadı elimizde patladı of off çok canlar yandı sanırım bu düşüşte bekliyoruz bakalım

Fed faiz artırımı büyük ihtimal gerçekleşecek ya yatırımcıların bazılarıda parayı coinlerden çekip dövize geçiyor onlarda piyasadan çıkıyor birazda onun etkisi var. %30 eridi sermayem bir günde ama artacak en geç 1-2 haftaya eski seviyesini de geçer diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
Evet busefer çok uzadı elimizde patladı of off çok canlar yandı sanırım bu düşüşte bekliyoruz bakalım
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Rutin her hafta 1-2 bazen 3 kez böyle olurdu ama ortalama 12 en geç 18 saat sonra kendini toplar eski haline gelirdi ama bu sefer ki olayı abarttılar 24 saati geçti durmadan arttırıp düşürüyorlar.
hero member
Activity: 510
Merit: 500
Önceden Bitcoin ile altcoinler arasında ters orantı vardı fakat artık paralel hareket ediyorlar.
Olayı açıklamak için şöyle söyleyeyim:
Bitcoin fiyatı düşerken altcoinlerin fiyatı artıyorsa insanlar Btc'den altcoinlere geçiyor demektir. (eskiden olan)
Bitcoin fiyatı düşerken altoinlerinde fiyatı düşüyorsa insanlar fiyata (USD, TRY vs) geçiyor demektir. (günümüzde olan)
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
15 mayıstan bu yana inişli çıkışlı bir dalgalara sahip. ama hep kısa sürede toparlanmış sanki 2500 dolar seviyelerinde gezinecek gibi bir süre daha. Smiley

son bir haftada hemen hemen hepsi de bitcoinin grafiğine uyum sağlamış. düşüş trendine girmiş olabilir. yine kısa süreli olarak.

https://coinmarketcap.com
sr. member
Activity: 449
Merit: 250
Düşsün düşsün Smiley
Özellikle btc düşmeye devam etsinde stok yapalım.
Uzun vadede (belki 2,3 yıl) ekmeğini yeriz.
Şu türk borsaların gecikmeleri olmasa bide tam olacak

Zaten en kötü yan sanırım istediğim zaman, anında BTC alamamak.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Düşsün düşsün Smiley
Özellikle btc düşmeye devam etsinde stok yapalım.
Uzun vadede (belki 2,3 yıl) ekmeğini yeriz.
Şu türk borsaların gecikmeleri olmasa bide tam olacak
sr. member
Activity: 392
bir iki hafta belki bu düşüş sürebilir.

bir önceki düşüş 2800 dolardan - 1700 dolar seviyelerine gerilemişti.  ------- $900
şimdi de 3000 dolar desek - 2300 seviyelerine kadar düştü.   ------- $700

coininiz bol olsun. Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
bu düşüşleri alım fırsatı olarak görüyorum 2 gün önce de aynı şey oldu. yarın yemyeşil olur piyasa yine  Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
haftalık olan standart hareketler sürekli olur
eskisine göre btc yukarı giderken altlar düşerdü,şimdi topluca hareket edıyorlar
birlikte düşüp birlikte çıkıyorlar
panik yapacak bir durum yok
sr. member
Activity: 449
Zannediyorum elinde coini olan birçok kişi, %10-25 bandında olan düşüşleri görünce satmaya başladı. Araştırdım ama net bilgilere erişemedim, öncelikle neden böyle bir düşüş var bilgisi olan var mı? Birde elinizde olan altcoinleri satıyor musunuz? Fırsata çevrilebilir mi yoksa uzun bir süre daha toplayamaz mı kendisini?
Pages:
Jump to: