.Με όλους έχω μιλήσει για έναρξη συνεργασίας εκτός από XAPO, Coinbase και Blockchain που έχω κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιώ τα λογότυπα τους από τη στιγμή που έχουν referral link
δουλευόμαστε τώρα? Παραπλάνηση είναι αυτό τι συγνώμη?
και δεν κόβω αποδείξεις γιατί απλά δεν έχω κατάστημα. Πελάτης και γενικά ξοδεύω με Bitcoin και τα εισοδήματα μου δικαιολογούν το παραμικρό cent που ξοδεύω και που κατέχω ακόμα και σε bitcoin. Και η διαφορά με το open bazaar είναι ότι αυτοί πουλάνε handmade και μεταχειρισμένα και δεν έχουν εμπορική δραστηριότητα. Ενα ledger που πήρα από εκεί μου έκοψε κανονικά απόδειξη. Ετσι λειτουργούν τα νόμιμα καταστήματα και όχι shadow στην παρανομία και ότι αρπάξει ο κόλος μας εις υγεία του κορόιδου.
Ρε πλάκα μας κάνεις τώρα;;Γνωρίζεις τι είναι το affiliate/referral link?Γνωριζεις πως οι ίδιες αυτές εταιρείες προσφέρουν banner στους πελάτες τους για να τους προωθούν με προνόμια από τα referral links?Ζεις σε άλλον κόσμο.Έχω κάθε δικαίωμα να βάλω όποιο banner θέλω στο site μου εφόσον έχει referral link και να τους αποκαλέσω και συνεργάτες.
Πάμε στην δεύτερη μπαρούφα που πέταξες.Μάθε πως οτιδήποτε πουλάει κάποιος είτε είναι handmade, καινούριο μεταχειρισμένο δεν έχει σημασία, είτε είναι εμπορικό προϊόν όπως το ledger που ανέφερες, είναι υποχρεωμένος να κόψει απόδειξη.Ακομα και το μεταχειρισμένο σου κινητό να πας να πουλήσεις, κανονικά πρέπει να κόψεις απόδειξη.
Μάθε πρώτα τους νόμους μικρέ και μετά μίλα.