Pages:
Author

Topic: CoinChat - Mesajlaşarak Bitcoin Kazanın! (Yeniden!) - page 2. (Read 3799 times)

hero member
Activity: 490
Merit: 500
Eskiden TradeFortress'in sahibi olduğu ancak Inputs.io gibi wallet sitesinin hacklenip 4000 BTC'in kaybolduktan sonra kapatılan fakat saygıdeğer bir moderatör tarafından yeniden açılan CoinChat şuanda tekrar hizmete sunuldu, ben kişisel olarak galiba bir 2 yıldır üyesiyim, çok güzel kişilerle arkadaşlık kurdum, iyide Bitcoin kazandım diyebiliriz sadece mesajlaşmanıza gerek yok, bazı oyunlar var. Mesela "Arena" girdiğinizde daha ayrıntılı bir şekilde görürsünüz Smiley

Site şuanda tekrar açıldı ve çalışıyor, üye sayısı yavaş yavaş yükseliyor, üyelerin hepsi büyük ihtimalle ardı ardına Bitcoin kazanıyor. Kazanmak ise, basit. Sadece mesajlaşın.

Dipnot: Girdikten sonra #turkish kanalına gelebilirsiniz.
[/quote]Eski coinchat çok güzel tipler dağıtıyordu, şimdiki halini beğenmedim. Kullanıcılar yeni gelenleri yiyecekmiş gibi yaklaşıyor, samimi bir ortam yok.
hero member
Activity: 644
Merit: 501
herkes bir şekilde btc dağıtıyor. Valla bu şekilde kazanç kapısı olacak neredeyse Smiley

Girdim 15 dakika ortama baktım, kimse konuşmuyor. BTC dağıtanını da görmedim size iyi denk gelmiş.
@emrecan ingilizcen yoksa malesef oradan bitcoin kazanman pek olası değil.
bir iki kanalda zaten btc dağıtılıyor onun da botu var, kurduğun cümle uzun olacak, grameri düzgün olacak falan.
TOEFL kasıp ancak 3-5 kuruş kazanabilirsiniz oradan Grin
hero member
herkes bir şekilde btc dağıtıyor. Valla bu şekilde kazanç kapısı olacak neredeyse Smiley

Girdim 15 dakika ortama baktım, kimse konuşmuyor. BTC dağıtanını da görmedim size iyi denk gelmiş.
full member
Activity: 174
Merit: 100
sr. member
Activity: 336
Merit: 250
Para kazanmaya başlamak için 0.001 yatırmalısın diyor koptum bak şimdi. Cheesy 0.001 im olsa chat odasında ne işim var :p
hero member
What coinchat is
Coinchat is a community where you can discuss anything interesting and get rewarded with little bits of Bitcoin.

What coinchat isn't
Coinchat is not a place for you to earn. We're a community with Bitcoin rewards, not an earnings site with a community.

Muhabbete gelin, para kazanmak için buraya gelmeyin diyorlar. Başlık yanıltıcı olmuş.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Siteye üye oldum girdim ama kimseyi bulamadım. Ana ekranda kimse konuşmuyor ben de kapatıp çıktım.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Eski coinchatte şimdiki dolandırıcıların çoğuyla tanışmıştım. 2 senede neler değişiyor. Smiley
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
her kanalda btc dağıtmıyorlar anladığım..

"Rewards are given in #main (for general chat), #gaming (gaming related discussions) and #forum (which is heavily moderated) for meaningful conversation on interesting topics."

@Deathwing hocam bu durumla alakalı bir açıklama yapabilirmisin.
Şuanda üye oluyorum.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
her kanalda btc dağıtmıyorlar anladığım..

"Rewards are given in #main (for general chat), #gaming (gaming related discussions) and #forum (which is heavily moderated) for meaningful conversation on interesting topics."
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
Eski coinchat geldi aklıma iyi zamanlardı  Grin birsürü bot vardı, çok iyi muhabbet dönüyordu ta ki kapanana kadar
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
şimdi üye oldum , mobilden girdim fena gözükmüyor,

en azından forumun kapalı olduğu zamanlarda iletişim kurabiliriz , mesaj yazdıkçada btc dağıtıyormuş daha ne olsun
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Eskiden TradeFortress'in sahibi olduğu ancak Inputs.io gibi wallet sitesinin hacklenip 4000 BTC'in kaybolduktan sonra kapatılan fakat saygıdeğer bir moderatör tarafından yeniden açılan CoinChat şuanda tekrar hizmete sunuldu, ben kişisel olarak galiba bir 2 yıldır üyesiyim, çok güzel kişilerle arkadaşlık kurdum, iyide Bitcoin kazandım diyebiliriz sadece mesajlaşmanıza gerek yok, bazı oyunlar var. Mesela "Arena" girdiğinizde daha ayrıntılı bir şekilde görürsünüz Smiley

Site şuanda tekrar açıldı ve çalışıyor, üye sayısı yavaş yavaş yükseliyor, üyelerin hepsi büyük ihtimalle ardı ardına Bitcoin kazanıyor. Kazanmak ise, basit. Sadece mesajlaşın.

Buyrunuz efenim linkiniz: CoinChat

Dipnot: Girdikten sonra #turkish kanalına gelebilirsiniz.
Pages:
Jump to: