Pages:
Author

Topic: COINES.COM Yayında! BTC, XRP, LTC, BTG, BCH... Koin Alım/Satım Borsası. - page 3. (Read 1222 times)

sr. member
Activity: 686
Merit: 359
Hacim artarsa guzel ve kullanisli bir borsa olabilir. Guven vermesi onemli tabi.
member
Activity: 182
Merit: 10
Güzel bir borsa. Hayırlı olsun.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Neden her seferinde alım / satım yaparken tekrardan bir onaylama mekanızması getirdiniz ? Ne gereği vardı ? Tamamen şeffaf bir şekilde bilgilerinizi açıklamak oldukça hoş bir ayrıntı . Başarılarınızın devamını diliyorum.
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
üye olmadan marketi görmemizin ne mahzuru varda kapattınız acaba ?
çağımız "bilgiyi herkese açma çağı" iken bu yaklaşımın teknik ve psikolojik sebeplerini merak etmekteyim.
full member
Activity: 434
Merit: 107
üye oldum ama arkadaşların da dediği gibi üye olmak zorunda bırakılmak üzücü.bugün tüm büyük crypto marketlerde üyelik olmadan işlemler görülebiliyor. bizim siteler neden bu konuda açık değiller bilmiyorum.
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Üye olma zorunluluğu olmamış. Üye olmadan siteye girilip analizler yapılabilir. İsteyende üye olur zaten
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Hayırlı olsun, umarım diğer borsalardaki gibi komisyon derdin de değil de, hizmet derdinde olursunuz.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Hayırlı olsun en yakın zamanda etherumu da bu siteye dahil edin derim varmı bilmiyorum ben görmedim çünkü olursa iyi olur ama şahsen. Bunun dışında 2fa çalışmanızda varmış buda iyi.
jr. member
Activity: 124
Merit: 3
Hayırlı olsun, insallah güzel yerlere gelir. Şöyle en az 15 coinli bir türk borsası olsa da elin gavurlarıyla ugrasmasak. Başarılar
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Site ilk bakışta fena durmuyor. azla inceleyemedim ama ilerde denemeyi düşünüyorum. Deneyenlerden de ilgili olumlu olumsuz yanlarını yazmaları diğer kullanmak isteyenler için faydalı olacaktır. Daha fazla altcoin çeşitlendirmesi daha iyi olur diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 7
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.

Yoğun bir süreç yaşıyoruz. Bu nedenle forumlara cevap verme sürelerimiz uzayabiliyor.
Sorularınız ve merak ettiklerinizi destekten yazarsanız, daha hızlı cevaplandırma olacaktır.

Bazı sorularınızı kısaca şöyle cevaplayalım (cevaplar karışık olabilir.):

* Adres, telefon gibi iletişim bilgilerimiz -websitemizde belirtildiği haliyle- doğrudur.

* Sistemimiz sürekli geliştiriliyor ve geliştirilecektir. Mobil uygulama aşaması en kısa zamanda başlatılacaktır.

* İşlam hacmimiz her geçen gün artmaktadır. (ilginize teşekkürler.)

* Sistemdeki tüm koin işlemleri otomatiktir. Örn: Gönderdiğiniz koinleriniz sistem tarafından otomatik olarak gönderilir.

* Beklemede olan tüm emirlerinizi iptal edebilir veya düzenleyebilirsiniz. İsterseniz pasif veya aktif hale getirebilirsiniz.

* www.coines.com sitesinin sahibi COINES Yazılım ve Ticaret A.Ş. 'dir.

* Üye olmayanların sisteme erişimi şu an için mümkün değildir. Lakin, üye olmak son derece basittir ve TCKN gibi verilerinizi onaylamadan da hacimleri izleme imkanınız mevcuttur. (İlerleyen günlerde kısmi erişime açılması gündeme gelebilir.)

* Ücret ve komisyonlarımızın güncel halini sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

* Destek için: [email protected]'a 7/24 yazabilirsiniz. Ayrıca iletişim ve whatsapp numaralarını -mesai saatleri içinde- arayabilirsiniz. (Sisteme yerleşik destek modülü geliştiriliyor.)

* Grafik gibi eksikliklerimizin farkında olduğumuzun ve bunların en kısa zamanda giderilmesi/geliştirilmesi için uğraştığımızı bilmenizi isteriz.

* Özellikle hotmail.com'a gönderilen maillerin spama düştüğü gözlenmektedir (bu durum Outlook mail politikalarından oluşmaktadır.). Bu sorun ile ilgilendiğimizi bilmenizi isteriz. Gmail.com gibi diğer adreslerde normal iletildiği gözlenmiştir.

* Alış veya satış emirini uygun gören müşterilerimiz ilgili emri işleme aldığından, bekleyen emirlerde alış ve satış fiyatı farklı artabiliyor. Lütfen, bekleyen emirlerden bağımsız ve istediğiniz rakamlarda alış veya satış emri verebildiğinizi unutmayınız.

* Sistemimiz hali hazırdaki haliyle test edilmiş ve sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Ekleme/Güncelleme oldukça duyurular kısmında duyurulacaktır. Güvenle kullanabilirsiniz.

* Çeşitli platformlarda reklamlarımızı çıkmaya başlamıştır. İlgilenip ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

* Sizin ve verilerinizin güvenliğini çok önemsediğimizi bilmenizi isteriz. (bkz: Duyurular)

Kısa zaman için faaliyete geçirilmesi planlananlar:
* Para yatırmalarınızın otomatik onaylanması (yatırdığınız para manuel kontrol beklemeden sonuçlanacaktır.)
* Yerleşik destek sistemi
* GoogleAuthenticator (2FA) ile giriş

İlginiz için tekrar teşekkür ederiz.

www.coines.com
newbie
Activity: 56
Türkiye'de yeni bir borsa daha açıldı. İsmini vermeyeceğim fakat Türkiye'deki başka bir borsada işlemler yapıyordum. İşlem hacimleri bir vakit artmaya başladı, düzeltin diye iletişime yazdım. 2 haftaya kalmadan iyileştirme, bakım çalışmalarını yaptılar. Sorunsuz, takılmadan al-sat yapabiliyorum. Siz yatırımcıya değer verin, onlar zaten sizleri bulacaktır.

ismini neden vermiyorsun Smiley bunu engelleyen bir kural yok. Ver ismi biz de girelim hacim artsın.
member
Activity: 574
Merit: 14
Türkiye'de yeni bir borsa daha açıldı. İsmini vermeyeceğim fakat Türkiye'deki başka bir borsada işlemler yapıyordum. İşlem hacimleri bir vakit artmaya başladı, düzeltin diye iletişime yazdım. 2 haftaya kalmadan iyileştirme, bakım çalışmalarını yaptılar. Sorunsuz, takılmadan al-sat yapabiliyorum. Siz yatırımcıya değer verin, onlar zaten sizleri bulacaktır.
newbie
Activity: 40
alış satış fiyatları birbirinden çok uzak.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Reklamda karşıma çıktı tasarım iyi ama üye olunmadan olmuyor yorum vermek bu kadar zor olmasa gerek. Kaç kişi soru sormuş ama yorum yok.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Tasarım benim ciddi anlamda çok hoşuma gitti oldukça başarılı gözüküyor tasarım gerçektende. Sırf iç tasarımını da görüp deneyim etmek için üye oldum iç tasarımında gerçektende başarılı olduğunu gördüm.
newbie
Activity: 56
Hacim falan nasıl bir açıklama yapsaydınız.
member
Activity: 322
Merit: 15
tasarım yeterince sade olması gerektiği gibi.
ayrıca markete girebilmek için neden üye olmak zorundayım.
incelesem kontrol etsem daha sonra istersem üye olurum. kucoin, binance bittrexteki gibi marketlere girebilmeliyim.
member
Activity: 112
Hayırlı olsun zaman geçtikçe güven verdikçe kullanabiliriz.yeni açılan borsalar için güven şart.kullanan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur
member
Activity: 224
Merit: 12
Hoş ve güzel bir tasarım olmuş. Öncelikle başarılar diliyorum.
İçerden size bir görüntü paylaşayım Cheesy
Pages:
Jump to: