10x yapsa 200 milyon dolar market cap yapar çok değil hadi en kötü 5x yapsın coinlist yatırımcılar çok rahat yatırdıkları parayı ve bir miktar kar ile projeden ayrılabilir ilk dağıtımda.
Ben 10x bekliyorum, proje sağlam, arkasındakilerde iyiler, iyi pumplayabilirler :)
...
sağ olsun, değerli bir arkadaşım kendi payından bana yer açtı da biraz axelar alabildim... benim de içime nedense en az 5x yapma ihtimali varmış gibi bir his doğuyor. zaten piyasaya çıkışı bu kadar erteledikten sonra, çıkıp yine aynı fiyatta kalacaksa ya da hayal kırıklığı oluşturacak bir açılış yapacak olursa kendi fiyakalarını çizmiş olurlar. :) sonuçta, bize malı taksitle verecekler, ieo'da topladıkları parayla ilk partide dağıtılacak olan tokenler için tahtada rahatlıkla 5x'i karşılayabilecek likidite oluşturabilirler. satışları karşıladıktan sonra yeni gelenlerin eline boca ettikleri malla yine kolayca para kazanabilirler. en kötü ihtimalde bile, iyi sayılabilecek bir açılış senaryosu oluşturabilirler; ellerinde o imkan var. market iyi olsaydı hiç böyle hesaplara girmezdik ama yapacak bir şey yok işte... :)