Pages:
Author

Topic: Coinlist Community Sale - Clover - page 6. (Read 1684 times)

hero member
Activity: 1330
Merit: 533
April 20, 2021, 03:00:59 AM
Tüh geç gördüm başlığı.  saat 8 de mi satış?
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
April 20, 2021, 02:34:09 AM
Şunların şu eklentisini ekledim diye şuan götüm yusuf yusuf yapıyor salak saçma işler yapmaya başladılar iyice, zorla millete kendi cüzdanlarını iteleyecekler kullandıracaklar garip bi hal almaya başlıyor artık.

Valla öyle hocam tarayıcım saçma sapan cüzdanlardan geçilmiyor. Bunu da kurduk istemedende olsa satışa katılabilmek için ama bakalım bu proje yatırım yapanları öyle tatmin etmeyecek gibi geliyor, alabilirsem bile üst sınırdan yatırım yapmayı düşünmüyorum.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
April 20, 2021, 01:33:26 AM
Şunların şu eklentisini ekledim diye şuan götüm yusuf yusuf yapıyor salak saçma işler yapmaya başladılar iyice, zorla millete kendi cüzdanlarını iteleyecekler kullandıracaklar garip bi hal almaya başlıyor artık.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
April 19, 2021, 03:22:19 AM
Cüzdanı inatla ether ağına bağlanmaya çalışıyordu neyse ki birkaç denemeden sonra giriş yapabildik. Bunlar da iyice saçmalamış kazanana sonradan talep edersin yollarsin kafadan cüzdan istemekte neyin nesi.
Her yeni projede yeni bir adet getirilmiye calisiliyor
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
April 19, 2021, 02:50:30 AM
coinlist hype etkisiyle doğru düzgün proje seçmeyip, elinde olanları millete iteliyor gibi.
mina ve flow iyiydi de, casper clover covalent içi boş balon proje.

Bu kanıya nasıl vardın hocam aydınlatır mısın bizleri?
Çünkü eğer balon projeler ise bunların arkasındaki yatırımcılar hiç bir şey bilmiyorlar balona yatırım yapıyorlar.
Adamları uyaralım da paraları çöp olmasın.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
April 18, 2021, 08:37:20 PM
Başlangıç dolaşımı: ~%3.5
Altı ay sonraki dolaşım miktarı: ~%18
Bir yıl sonraki dolaşım miktarı: ~%32

Community round: $64 milyon mcap üzeri kazandırır.
Round2 : $52 milyon mcap üzeri kazandırır.
Round3: $12.25 milyon mcap üzeri kazandırır.

Community round dahil hepsine girerim en kötü 18 ay bekler corona bittiğinde ıvır zıvır paramı çıkartmış olurum.
Kazanç garantiyse kaç ay/yıl beklediğinizin bir önemi yok ki zaten Turkiye para kazanmanın zor, kaybetmenin kolay olduğu kişi başı milli gelirde 77. sırada olan fakir bir ülke.
Yani community round 1'e 2 verse bile 1000 dolar ediyor. Kimine göre küçük, kimine göre büyük para ama bu 1000 dolar benim giderlerimi az da olsa telafi edebiliyosa, ok.
AoE4 alırım, belki yırtık cüzdanımı, yırtık telefon kabımı ya da eski telefonumu yenilerim vsvs. Kazanma ihtimalimin yüksek olduğu hiçbir paraya karşı değilim.

Başlangiç dolaşimi 120 milyon demişler. Bu da Round 3’un $12.25m mcap değil, $42m mcap olduğu anlamina gelir.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
April 18, 2021, 07:37:54 PM
Kendi cüzdanı sıkıntılı olduğu için polkadot'a ait eklenti cüzdanlarından birisiyle adreslerinizi oluşturabilirsiniz.

Yeni bir browser veya aynı browser üzerinde yeni bir oturum açın.
https://polkadot.js.org/extension/ üzerinden eklentiyi indirin.
Ayarlardan address format for  bölümünde Substrate seçin. Bu 5 ile başlayan adresleri elde etmenizi sağlayacak.
Sağ üstten (+) seçeneğini seçin ve yeni adreslerinizi ekleyin.

Her yeni adres için yeni bir seed ve şifre oluşturuyor. Seed ve şifrelerinizi en az bir kere test ettikten sonra sağlam bir yerde saklamayı unutmayın.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
April 18, 2021, 07:35:04 PM
Bu lanet olası cüzdanı indirdim ama ağa bağlanmıyor ether cüzdanına ait private key ile giriş yapılıyor mu yksa farklı bir cüzdan yapısımı mevcut?
Clover polkadot tabanlı bir proje. CLV cüzdan da muhtemelen polkadot üstünden çalışıyor ama adresi clover cüzdanından istiyorlar ısrarla. Saçma sapan, bug dolu bir cüzdan. Bu satışın sonunda patlamasa bari.

linkteki cüzdanı bi türlü indiremedim(indirdim ama baya baya kastı ekran dondu bişeyler oldu)  bu 1 ,
 2 şu takımdaki türk adama bakayım dedim(burak keçeli) youtube'da isim benzerliğinden midir nedir bilmem ama , piyano çalan almanyada yaşayan bi türk çıkıyor ve inanılmaz derecede benziyor elemana.

Abi ben buna girmicem huylanıyor insan iyice türk görünce nedir bu önyargı be kardeşim. cidden olması beni ürkütüyor sırf o çocuk için arattım adamı yok ama linkedin de mantürkiyede çalışıyor diyor benim içime sinmedi bu proje
https://bitcointalksearch.org/topic/m.56792365 dediğim gibi bir projede daha vardı adını hatırlayamıyorum ama o olduğuna eminim.
member
Activity: 1036
Merit: 18
April 18, 2021, 05:18:13 PM
coinlist hype etkisiyle doğru düzgün proje seçmeyip, elinde olanları millete iteliyor gibi.
mina ve flow iyiydi de, casper clover covalent içi boş balon proje.

full member
Activity: 686
Merit: 111
April 18, 2021, 03:55:34 PM
Bu lanet olası cüzdanı indirdim ama ağa bağlanmıyor ether cüzdanına ait private key ile giriş yapılıyor mu yksa farklı bir cüzdan yapısımı mevcut?
Clover polkadot tabanlı bir proje. CLV cüzdan da muhtemelen polkadot üstünden çalışıyor ama adresi clover cüzdanından istiyorlar ısrarla. Saçma sapan, bug dolu bir cüzdan. Bu satışın sonunda patlamasa bari.

linkteki cüzdanı bi türlü indiremedim(indirdim ama baya baya kastı ekran dondu bişeyler oldu)  bu 1 ,
 2 şu takımdaki türk adama bakayım dedim(burak keçeli) youtube'da isim benzerliğinden midir nedir bilmem ama , piyano çalan almanyada yaşayan bi türk çıkıyor ve inanılmaz derecede benziyor elemana.

Abi ben buna girmicem huylanıyor insan iyice türk görünce nedir bu önyargı be kardeşim. cidden olması beni ürkütüyor sırf o çocuk için arattım adamı yok ama linkedin de mantürkiyede çalışıyor diyor benim içime sinmedi bu proje
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
April 18, 2021, 03:42:54 PM
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
April 18, 2021, 03:08:19 PM
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
April 17, 2021, 11:21:17 AM
Katılmayı düşünmüyordum ama şuanda coinlistte ne cıkarsa en azından 5-10x yapar diye düşünerek kaydımı yaptım cüzdan eklentisinide ekledim. Şayet sıra gelirse en üst limitten değilde ufak birşeyler atarım sansımı denerim. bu proje için 12,24 ay kitlemek nedir ya kafayı yemişler 1 ay bile beklemek saçma şuan ki piyasa koşullarında.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
April 17, 2021, 08:50:37 AM

Bilgilendirme için Teşekkür ettim@gospodin.

Buna niye böyle bir yol izlemişler bilmiyorum. Ama şu ekipte ki türk hikayesi benimde kafamı kurcalıyor. Ayrıca 3 kişilik bir ekip var ortada. Yine de katılım sağlayıp sıraya girerim. Sıra çıkarsa en üst limit olmasa bile biraz yatırım yaparım diye düşünüyorum.
member
Activity: 756
Merit: 16
April 17, 2021, 08:20:55 AM
Ekipte Türk var diye birçok kişi kaçıyor bu IEO'dan ama bir yanda millette flow'un çıktığı borsa olan Coinlist'te satışın olması insanları cezbediyor. Ama 1-2 sene parayı kitlemek hiç mantıklı değil. Alırsan bir miktar kilitsiz alacan keyfine bakacan. YTD
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
April 17, 2021, 06:28:32 AM
clover için cüzdan eklemenizi istiyor coinlist şimdi. süre bitmeden girip ekleyin dostlar. bunun iyi bir yanı var diyebilirim: böylece daha önce google eklentisi olarak cüzdan eklememiş olan insanların beyni yanacak. bir de girip kontrol etmeyen kişiler de patlayacak. ha bu arada cüzdan ekleme sadece 3. tur için de olabilir. bilemiyorum altan bilemiyorum.

Clover cüzdanı kadar dandik bir cüzdan çok az görmüşümdür. Metamask benzeri yapmışlar ama aşırı verimsiz ve problemli. Dediğin yeniden yükleme ve önceki seed'i girme durumunda farklı bir adres üretiyor. Bu cüzdan hd özelliğe sahip mi acaba? Öyleyse sorun olmaz ama aksi taktirde sorun var demektir.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 17, 2021, 04:48:25 AM
clover için cüzdan eklemenizi istiyor coinlist şimdi. süre bitmeden girip ekleyin dostlar. bunun iyi bir yanı var diyebilirim: böylece daha önce google eklentisi olarak cüzdan eklememiş olan insanların beyni yanacak. bir de girip kontrol etmeyen kişiler de patlayacak. ha bu arada cüzdan ekleme sadece 3. tur için de olabilir. bilemiyorum altan bilemiyorum.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
cüzdan için şöyle bir sıkıntı var: ben genelde kurduğum cüzdanları silip tekrardan yüklerim ki ileride başıma bir bela gelirse sorun yaşamayım diye. şu an için clover cüzdanda bunu yapınca her seferinde farklı bir cüzdan adresi veriyor. nasıl olacak yine bilemiyorum.
member
Activity: 448
Merit: 88
April 17, 2021, 04:44:34 AM

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 17, 2021, 12:55:50 AM
full member
Activity: 322
Merit: 101
April 16, 2021, 09:51:36 PM
Güncellenen şartlar;

Round 2 minimum alim 20bin dolar. round 1, 12 ay kilitli. Mecburen round 3'e yonlendirme var. Digerlerini satmak istemiyolar gibi sanki. Round 3 te sansimi denerim.
Pages:
Jump to: