Coinlist son zamanların saçmalayan ekiplerinden birisi. Bu projenin twitter hesabı yeni açılmış. Sadece bu token satışı için açılmışa benziyor ve üstelik fiyatı bence pahallı.
Çoğu kişinin hesabı gereksiz yere banlandı ve banlanan hesaplardaki bakiyeleri çekme şansınız yok. Batan geminin malları gibi sanki satışlara çekmeye çalışıyor coinlist insanları. TGE %100 unlock olması da insanların iştahını kabartması için güzel taktik bence. Yeni cyberconnect ön satışı olmuşken hemen ardından bunun duyurulması paraya aç olduklarını gösteriyor sanki ayı döneminde. Bu satışlar için hesaba karma puan kasılması lazım. Ben açıkcası atacaktım fakat genel olarak düşündüğümüzde ortaya bunlar çıkınca 1-2 kere daha düşünmekte fayda var. Attığımız parayı çekebilecek miyiz o da sıkıntı. Sanki buranın hype bitti gibi geliyor bana. Buradaki projeşerin artık eskisi gibi fiyatlanmayacağını bir ben mi düşünüyorum bilmiyorum. Bence olabildiğince buradan da paranızı çekin derim. Yakında her şeyi kapatıp kaçarlarsa şaşırmam.
Proje iyi olabilir fakat coinlist bana güven vermemeye başladı. Proje son fonlanmada 40 milyon dolar toplamış orası ayrı konu fakat twitter ve medium hesaplarının yeni açılması garibime gitti.
https://cryptorank.io/ico/neon-labs#funding-roundsProjenin twitter ve medium hesaplarının yeni açılması neyi değiştirir vaat ettikleri yeniliği gerçekleştirebiliyor oldukları sürece ? 2 seneye yakın zamandır discordlarındayım göz ucuyla takip ediyorum, kötü gitmiyorlar.
Fiyatının pahalı yada ucuz olmasını tartışabiliriz fakat twitter açılma tarihi v.b. çok önemli veriler değil hocam. Eski tarihli twitter satın alıp kullanan onlarca saçma proje var. Yada sadece twitter, medium yazıları paylaşıp projesinde gram ilerleme olmayan yüzlerce sözde proje var. İşlerini iyi yaptıkları sürece twitter hesapları olmasa bile olur.
Coinlist'in kaçması çok kolay değil. Türkiye'de bir borsa olsaydı kolaydı. Borsa olarak kötü olduklarına şüphe yok, işlem gerçekleştirmek olması gerekenin çok üzerinde pahalı fakat startup seçimi konusunda hala çok kötü değiller.