İlk defa coinliste üye oldum. Bazı konularda bilgi eksikliğim var arkadaşlar.
Coinliste üye olup kyc yaptım onaylandı. Braintrust opsiyon 1 e kayıt oldum.
Şimdi ne yapmam gerekiyor? Borsada param yok. Parayı ne zaman göndermeliyim borsaya. Çekiliş nasıl yapılıyor, sıralama, alım vs kısaca özetleyecek olan var mı? Alım için pc başında satış saatini mi beklemeliyim? Alım yapamazsam parayı çekerken sorun yaşar mıyım? Borsa güvenli mi vb sorulara cevap veren olursa sevinirim.
Şimdi yapmanız gereken şeyler basit hocam.Satış saatine yakın genellikle 24 saat kala size bir Queque sıra linki atılacak.Bu linke ister 24 saat önce tıklayın, ister satışa yarım saate kala tıklayın sıraya gireceksiniz.Satış başlama saati sırasında ise sizin listede kaçıncı sırada olduğunuzu gösterecek bir sıra numarası verilecek.
İşte her şey orada netleşiyor.Eğer sıranız 0-6000 veya bazı limitli alımlarda 0-15000, 0-20000 arasında ise alım şansınız bulunuyor.Sırada bekleyeceksiniz.Sıra size gelince ne kadarlık alım yapmak istediğinize dair sorular sorulacak oraya almak istediğiniz tutarı yazacaksınız.100-500$ limiti varsa en az 100$, en fazla 500$’lık alım girecekseniz.Daha sonra ise bir kaç gün içinde hesabınıza komisyonlar hariç o tutar kadar BTC, Eth, stable coinler göndermeniz yetecektir.
Bol şanslar.
Bilgi için teşekkür ederim. ++
Şansımı deneyeceğim.