Pages:
Author

Topic: Coinmarketcap Airdropları Sand, GRT ve HNT Quiz Cevapları - page 3. (Read 808 times)

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Bende sabah bakarken gördüm. 10 adet GRT gelmiş 1 adet de 1Inch gelmiş. Totalde 21 / 22 $ gibi bir rakam yapıyor. Daha öncede 5 $ değerinde Orchid gelmişti. Pek birşey yapmadan sadece CMC üzerinden bu airdroplara katılmak güzel.

hemi de 0,01 1inch. tutarı cüzdanımında gördüğüm zaman heyecanlanıp elim ayağıma dolaştı. bayılmışım

Bunda para çoktur diye sana az yollamışlar galiba Smiley güzel rakam bozdur bozdur harca  Grin
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Bana da gelen giden yok. Sanırsam kyc yüzünden. Kyc yaptım ve bundan sonraki quizlere katılım sağladığımda geleceğini düşünüyorum en azından birkaçından Cheesy

10grt dağıtıldıysa gerçekten temiz para almış herkes. Bedava kim kime 17 dolar veriyor Cheesy
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
daha önceki quizlerde binance hesabım kycli olmadığı için bana gelen giden olmamıştı ama bu sabah 1inch quizinden mayışım yatmış. hemi de 0,01 1inch. tutarı cüzdanımında gördüğüm zaman heyecanlanıp elim ayağıma dolaştı. bayılmışım, acil servise kaldırmışlar beni. bu postu da hastaneden yazıyorum. doktor bey sordu "bu kadar heyecanlanmanıza neden olan olay nedir?" diye. tabii ki cevap vermedim, hesabıma çöker möker. hastaneden çıktıktan sonra ilk işim varlık barışı için vergi dairesine gitmek olacak. bakalım nasıl yapacağız. eskiler boşuna dememiş: "paran varsa derdin de var!" off keşke hiç gelmeseydi:)
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Katılıyoruz katılıyoruz gelmiyor bir katılmaktan vazgeçiyoruz o an tamam katılmadığımız illaki yolluyor Cheesy hayırlı olsun 17 usd güzel para.
newbie
Activity: 102
Merit: 0
10 grt gelmiş 17$ yapıyor şuan başka gelen yok.
member
Activity: 210
Merit: 30
GRT ve 1INCH' den yaklaşık 150 TL değerinde ödül gelmiş arkadaşlar. Katılanlar kontrol etsinler.
member
Hepsine katıldım bakalım doğrumu değil mi cevaplar duruma göre tekrar yazacağım hesaba geçer geçmez buraya yorum bırakırım. Cevaplar için teşekkürlerimi iletirim sana hocam. orchid'inkini bulamadım link atabilirlerse iyi olur aslında.

Orchid burda.

https://bitcointalksearch.org/topic/coinmarketcap-orchid-airdrobu-5-deerinde-oxt-5291641

Sürekli görüyordum ama üşeniyordum bunu yapmaya. ellerine sağlık hocam 1 merit attım çam sakızı çoban armağanı  Grin

Teşekkürler hocam.
member
Activity: 314
Merit: 19
Sürekli görüyordum ama üşeniyordum bunu yapmaya. ellerine sağlık hocam 1 merit attım çam sakızı çoban armağanı  Grin
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Hepsine katıldım bakalım doğrumu değil mi cevaplar duruma göre tekrar yazacağım hesaba geçer geçmez buraya yorum bırakırım. Cevaplar için teşekkürlerimi iletirim sana hocam. orchid'inkini bulamadım link atabilirlerse iyi olur aslında.
legendary
Catalog Websites
Şimdi arkadaşlar bu Coinmarketcap ödülleri dağıtıyor mu? Diğer bir ödül konusunda kimseye gönderilmediği söylenmişti. Bu yüzden üşenip yapmadım. Eğer bir ödül varsa bir sigara paramız çıksa yeterli benim için. Fazlasında gözüm yok lakin kimseye bir şey yatırmadıysa boşa uğraşmayalım. Bu arada paylaşan arkadaşa emekleri için teşekkür ederim.

Ben tek Orchid'e katılmıştım o aktifti o an, bugün 4 dolarlık gönderim yaptılar. Bir arkadaş daha almış. KYC sorun mu değil mi tam çözemedik. Genel olarak bir şartname bildirilmediği için ne desek boş.

KYC şartı zorunlu değil sanırsam. Yoksa ufak tefek bir yere sıkıştırırlardı diye düşünüyorum.Ben baktım da sağa sola köşeye öyle bir not göremedim.

Coinmarketcap ödülleri dağıtıyor da katılanlar arasından seçiyor sanırsam ben en son band protocol den bir miktar alabilmiştim diğerlerinden bir kuruş dahi alamadım açıkcası Cheesy
member
Şimdi arkadaşlar bu Coinmarketcap ödülleri dağıtıyor mu? Diğer bir ödül konusunda kimseye gönderilmediği söylenmişti. Bu yüzden üşenip yapmadım. Eğer bir ödül varsa bir sigara paramız çıksa yeterli benim için. Fazlasında gözüm yok lakin kimseye bir şey yatırmadıysa boşa uğraşmayalım. Bu arada paylaşan arkadaşa emekleri için teşekkür ederim.

Ben tek Orchid'e katılmıştım o aktifti o an, bugün 4 dolarlık gönderim yaptılar. Bir arkadaş daha almış. KYC sorun mu değil mi tam çözemedik. Genel olarak bir şartname bildirilmediği için ne desek boş.
full member
Activity: 588
Merit: 125
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Teşekkürler. Sanırım aralarında bir GRAPH yeni. Diğerlerini yaptım diye hatırlıyorum. Eğer diğerleri de yeni ise onları da yapayım.
legendary
Catalog Websites
Soruların cevapları için teşekkürler. Katılım sağladım fakat umudum yok öylesine katıldım yapcak başka birşey yoktu can sıkıntısına Cheesy
Çok kişi katıldığı için bizim gibi çok fazla getiri sağlamıyor ama olsun.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Hocam soruların cevapları için teşekkürler.
Bu quiz sorularına cevap veren epey kişi vardır. Herhalde gelen miktar 1 dolar bile etmez. Binanceye geleni de ancak bnb ye çevrilebiliriz o kadar.
member
Orichid nereye geliyor arkadaşlar bende yapmıştım ama göndermemişler kyc şartı falan mı vardı.

Binance hesabına geliyor. KYC ile ilgili bir açıklama yok. Benim hesabım onaylı ama KYC yapmayıp alan arkadaş var mı bilmiyorum.

Hocam orchidde ne kadar para verdi, daha önce girdiklerimiz 1 doları geçmemişti, o yüzden pek yapasım gelmiyor.

4 USD verdi Orchid.

4 dolar iyiymiş yapayım o zaman, bize gelenin 4 katı 🙂 bir öğle yemeği parası, çok şükür bir gün daha aç kalmayız, paylaşımlarınız için teşekkürler.

Smiley Rica ederim hocam. Açıkcası ben arbitraj dışında birşeyle uğraşmazdım. Şimdi boş vakitlerde böyle micro kazançlara bakar oldum. Faturalarım ve sigaram çıkıyor Smiley Doğal olarak asıl kazançtanda birikim bütçemi hatrı sayılır artırmış oldum. Smiley
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
İkisini de yaptım çok teşekkürler bugün göndermeseler orchidi asla yapmayacaktım ama paralar yatınca direkt bu konuyu görmek iyi oldu yapıştırdım hatta hnt diye bir coin var onu yapmayı unutmuşum arada onu da yaptım onu da eklesen yapmayan varsa yapsa süper olur uzun zaman sonra ilk kez cmc cidden airdropu dağıttı
Sizde kyc var mıydı hocam?
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Orichid nereye geliyor arkadaşlar bende yapmıştım ama göndermemişler kyc şartı falan mı vardı.

Binance hesabına geliyor. KYC ile ilgili bir açıklama yok. Benim hesabım onaylı ama KYC yapmayıp alan arkadaş var mı bilmiyorum.

Hocam orchidde ne kadar para verdi, daha önce girdiklerimiz 1 doları geçmemişti, o yüzden pek yapasım gelmiyor.

4 USD verdi Orchid.

4 dolar iyiymiş yapayım o zaman, bize gelenin 4 katı 🙂 bir öğle yemeği parası, çok şükür bir gün daha aç kalmayız, paylaşımlarınız için teşekkürler.
member

4 USD verdi Orchid.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Pages:
Jump to: