Pages:
Author

Topic: Çok ama Çok Önemli Bir Konu Hakkında ? - page 2. (Read 292 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 507
February 15, 2018, 10:46:07 AM
Private Key özel anahtar oluyor genelde sana bir adres veriyor My ether walletda atıyorum bu adresin yanında Private Key ile giriş yapabilme durumu oluyor. Blockchain diğer cüzdanlar içinde aynı genelde. Bunları araştırmanız lazım tamamen bilmeden bence hiç bir şekilde özel anahtarınızı bir yerde paylaşmayın.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
February 15, 2018, 10:37:37 AM
Saolun arkadaşlar  ancak teknik olarak private key nedir tam olarak algılayamadım lütfen anlayabileceğimiz şekilde açıklayabilir misiniz ?
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
February 15, 2018, 10:27:44 AM
adresler blockchain ağlarında herkese açık olarak görülebiliyor, senin burada yazman çok büyük bir sıkıntı yaratmaz önemli olan private keyin onu kimseyle paylaşma
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
February 15, 2018, 10:27:11 AM
Privatekeyleri paylaşmadığınız sürece hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Sadece cüzdan adresiyle bir şey yapamazlar
newbie
Activity: 42
Merit: 0
February 15, 2018, 10:19:56 AM
Arkadaşlar merhabalar öncelikle,

Bazen ister istemez forumlarda olsun ya da başka ortamlarda olsun BTC, NEO ya da ETH gibi  kripto paralarımızın Cüzdan Adreslerini paylaşıyoruz çünkü  transfer işlemi gerçekleştiriyoruz ve bazen gecikmeler yaşanabiliyor dolayısıyla yardım almamız gerekiyor.

Şu konuda aydınlatılmaya ihtiyacımız var Cüzdan adresimizi paylaşmamız hesap ya da para  güvenliğimiz açısından bir tehlike yaratıyor mu?

Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim
Pages:
Jump to: