Pages:
Author

Topic: Çok araştırdım işte 2018 in altcoinleri - page 3. (Read 1250 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
WAN a bende katıldım. Ve gerçekten güzel proje. Geleceği var diye düşünüyorum. Uzun vade tutulursa elde bişeyler yapacaktır. Diye tahmin ediyorum
jr. member
Activity: 56
Merit: 10
lun openax bnb eus eth via kore bu coinlerde 4x 5x yapmanız çok normal alın bekleyin trade yapmayın 2x den önce asla satmayın
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
GVT daha nerelere çıkabilir ico fiyatı zaten 1 dolardı şuan 22-23 dolar seviyelerinde dolaşıyor benim beklentim çok kalmadı ondan

gvt'nin nerelere gelecegini kestiremezsiniz hocam asiri kaliteli ve saglam ekipleri var ve gunden gune ekip kendini gelistiriyor yarin oburgun 200 300 dolar olursa hic sasirmamak gerekiyro
member
Activity: 406
Merit: 14
Hocam analiz yok değerlendirme yok. Altyapılarından da bahsetmemişsin biraz dayanaklarını söyleseydin bari. Ne bileyim teknolojilerini veya ortaklarından bahsetseydin daha yararlı bir başlık olurdu.
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
Helbiz, Pundi X, Arcblock, WanChain, NEX  ve en sağlamı QuarkChain.
newbie
Activity: 112
WAN ve INS yatırımcılarına şimdiden iyi kazançlar vermişe benziyor. Boğayla birlikte coşarak coinler arasında gözüküyor. Ben de sepetime eklemeyi planlıyorum
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
wanchain hariç diğerlerini çöpe atabilirsin Cheesy bence aralarındaki tek gercek potansiyelli coin wanchain , gerisi bi gün x2 yapar bi gün x5 yapar ama sonuc olarak eski yerine geri döner

bir kaç haftada 2x yaptık düşüş döneminde olmamıza ragmen Wink wan şöyle bir dursun karımızı aldık bakalım hedefe ulaşana kadar hiç bir coini satmak yok.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
wanchain hariç diğerlerini çöpe atabilirsin Cheesy bence aralarındaki tek gercek potansiyelli coin wanchain , gerisi bi gün x2 yapar bi gün x5 yapar ama sonuc olarak eski yerine geri döner
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
İns,Hbz,Gbx den güzel kazanç bekliyorum.Bunun haricinde uzun zamandır Vtc dipte ve yatırımcıyı bıktırmış durumda.Büyük patlama bekliyorum.Neo ve lisk ise sağlam coinler.Neo için 40 usd Lisk için 50k satoshi dip noktam.
jr. member
Lun sağlamlıgına bakın arkadaşlar %98 pump yedi saatlerdi düşmedi düşecek gibide durmuyor.
newbie
Activity: 78
WPR tuttum bir süre elimde pişman oldum, enerji projelerinin artacağını düşünüyorum uzun vadede ancak mutlaka markete yeni oyuncular da girecektir.
jr. member
Lun dan birsey olmaz diyenlere 2x yaptık bile Wink  Cool
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu yil kesinlikle en iyi cikis yapan wanchain oldu, eth bazli 10 gibi taban yapti ve cogu kisi burdan maliyetlendi. Onun harici bir turlu patlamayan wepower var ve birde ins var su an cok dusuk seviyede
full member
Activity: 588
Merit: 125
Benim favorilerim arası babb ve helbiz altcoinleri var nedense bu ara çok iyi iş yapacaklar gibi geliyorlar değerlerinin çok altında ikiside alıp saklamalık boğada uçarlar
newbie
Activity: 252
benim fikrim bunlardan iki tanesini begendim lun ve ıns benim ariyeten bunlara eklediğim iki coin daha var komado ve srn bunlar projesi bakımından hemde ilerde çok guzel kazandıracaktır bence
full member
Activity: 406
Merit: 100
Hayırlı olsun inşallah boğada güzel kazandırır, bugünlerde kazandırması önemli değil de boğa gelince orada kazandırması önemli şuanda kaybetmeseler yeterli bence.
jr. member
Güncelleme yapayım. Aralarında en sağlam lun durdu en cokda lun kazandırdı 26k civarında GVT yi sattım bir dahada girmedim o günden sonra düşmeye baslamaıs zaten iyikenede sattım. Son güncelleme ile sırasıyla WAN, LUN, INS, WPR dir. Yapılan kar oranı +%30 .
full member
Merit: 104
çok araştırmıssın gibi durmuyor nitekim bu sayfada genel başlıklara yani cok okunanlara baksan bunları görürsün o yüzden hiç tavsiye etmem almamda varsada satarım.
sr. member
Merit: 252
Sepet guzel bence, bıraz da neblıo eklenebılır aıon da olabılır hala ucuzken, lun ara ara guzel yukselıyor INS zaten benım de yatırımımın baya oldugu bır proje begendım sepetı.
newbie
Activity: 195
Kesinlikle CRPT x10-15

Wan masternode geciyor artar
Arcblock mainnete yil sonu geciyor o da artar.
Pages:
Jump to: