Pages:
Author

Topic: Çöpe dönen altlarımızı borsalardan çekelim mi? - page 2. (Read 654 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Bir sürü altcoine yatırım yapmışsanız bırakın borsada kalsın. Ancak tek tük altlarınız varsa cüzdana çekip beklemeniz daha mantıklı. Borsada alt-sat yapma durumunuz var zaten bence değerlendirin.
member
Activity: 490
Merit: 10
Her coin için kendi cüzdanını mı kullanıcaz yoksa hepsi için kullanıcak bi cüzdan var mı önerebileceğiniz?
member
Activity: 476
Merit: 31
borsalarda çöpleriniz varsa helal olsun benim şu piyasada borsaya atacağım çöp coinlerim bile yok halim duman oldu küle döndüm lele Grin
full member
Activity: 910
Merit: 105
Ben artık saldım çayıra umrumda da değil bir sürü yerde duran var bakmaya utanıyorum. Ncash gelmişti bountyden ve kendimde yatırım yaptım şu an fiyatın tam olarak 25'te birine indi şaka gibi Smiley Böyle bir oran görsem normalde alırım ama bu kriptolar iliğimizi kuruttu hem para kalmadı hem güven.
member
Activity: 490
Merit: 16
mew e çekip bekletmek daha mantıklı bence ama şu da bir gerçek verilecek feeye değer mi bir onu da düşünmek lazım  Grin
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Evet mantıkı fakat ben her zaman çüzdanımda tutmaya özen gösteriyorum Smiley sizde özen gösterin yarın birgün bir şey olsa ne olacak o kadar emek..
member
Activity: 462
Merit: 42
zannetmiyorum yani küçük borsalardan ben çektim fakat büyük borsalardan bunu çekecek bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum tabi herkesin kendi kararı kendisi bilir.
full member
Activity: 742
Merit: 112
tokenlerin fiyatı bu sene adam akıllı yerlere gelmedi. ortada para eden bir şey yoksa cüzdandan aktarmanın da pek alemi yok bence. ico fiyatının yarısına gelmiş bir tokenleri okuttum geçtim borsada. satmamış olsaydım şimdi daha beter yerlerde gezinirdi. şu anda 3-5 dolar ise gas parasına da acımıyorsan borsadan kişisel cüzdana çekmek için bence sorun yok. borsa delist eder bir şey olur, yani takip etmekten kurtulursun en azından.
member
Activity: 392
Merit: 11
borsadan çekip düştüğünde tekrar alarak ortalamayı düşürme zamanı ne yazık ki geçmiş görünüyor. bu seviyelerde satmamak mümkünse bütçeyi zorlamadan ekleme yapmak daha mantıklı olur.
member
Activity: 518
Açıkcası güvenli borsa kullanmak en mantıklısı. Kripto para piyasası bitmez. Evet düşecek fakat bu süreklilik arz etmiyor. Bu nedenle gelecek için saklamak en mantıklısı şuan altlarda pek birşey etmiyor zararına satış yapmaktansa beklemek daha iyi.
member
Activity: 308
Çekmekte fayda var zaten sıfırlandık mk  sövmeyim diyorum ama sövülmeyecek gibide değil.Bu nasl bir düşüş bu nasıl bir soygun mk çiftlikbank yanında halt eder lan.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Borsalardan cekip cuzdanlara atmak suan icin en mantiklisi,  heyecan seviyesi yuksek olan yatirimcilar panik satisi veya tren kaciyor duygusuyla zamansiz alimlari zarara ugratabilir.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Alım satım yapılmadığı takdirde borsada coin tutmanın pek mantıklı bir yanı yok. Hackleniyorlar çaldırıyorlar, tabi bunlar onların söyledikleri, sonra uğraş ki geri alasın. Hiç bi şey olmasa bile delist etme ihtmalleri var, takip etmezsiniz bir bakmışsınız ortada bişey kalmamış.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
eğer elinizdeki altcoinler shitcoin değil ise bana göre çekmeye gerek yok bu piyasa elbet toparlayacak dibi gördükten sonara..
member
Activity: 756
Merit: 16
Panik satış yapmak mantıksız suanda biraz beklemek lazım yani şimdi satarsak çok sey kaybederiz gibi geliyor bana. Bence en azından piyasa elle tutulur bir duruma gelince satış yapmak en mantıklısı
member
Activity: 504
Merit: 11
Tüm coin ve altcoinlere bir müdahale söz konusu ise zaten bu işin sonu pek de hayırlı değil. Güvendiğimiz altcoinler bile hacimsizlikten dolayı delist edilecekse biz daha buralara hiç uğramayalım.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Altcoinleri borsadan çekmek mi dediniz yoksa komple piyasadan çekilip fiat'a geçmek mi ben tam anlayamadım yok yani neden borsadan çekeceksiniz ki bir şey değişecekse çekin tabi bilindik borsalardaysa bişey olmaz kalsın
newbie
Activity: 99
Merit: 0
Eyvallah normalde hodl pozisyonda olmakla beraber nadiren adet artırma amacıyla al sat yapıyorum, en iyisi borsadan tümünü çekmek gibi şu şartlarda ama bazen elimizdeki coin bir anda x2 yapabiliyor bu tür fırsatları kaçırmayı göze alacaz artık...
member
Activity: 532
Merit: 22
Al sat yapmıyorsaniz borsada tutmak mantıksız. Hydro aldım myetherwallet ta tutuyorum. Zaten piyasa  bu haldeyken borsalara ne kadar güvenilir ki?
full member
Activity: 980
Merit: 152
 Bugüne kadar üç günden fazla süreyle hiçbir borsada tek bir coin ya da token tutmadım. Bundan sonra da tutmayı düşünmüyorum. Borsalar içinde Binance bir adım önde olsa da, Binance'ın da merkezini Malta'ya taşımasının bir nedeni var. Böyle bir durumda hiç kimse hesap soramaz.
Pages:
Jump to: