Pages:
Author

Topic: COPYTRACK [CPY] - page 4. (Read 878 times)

member
Activity: 406
Merit: 11
January 30, 2018, 07:06:17 AM
copytrack deli gibi reklam yapmasına rağmen para toplayamıyor. ico'sunun bitmesine yaklasık 10 gün kaldı ve hala topladıkları para %12 seviyesinde. arap atı gibi sonra geç açılırlar mı bilmiyorum ama bu saatten sonra bişeyler daha toplayacaklarını sanmıyorum

Aslında çok fazla para toplamalarını istemiyorum çünkü projenin değerini en az 200 milyon dolar olarak görüyorum, siz benden elbet ki daha iyi bilirsiniz hatam varsa lütfen düzeltin ancak marketcap ı 20 milyon dolarlardan açılırsa ve hakettiği değer 200 milyon dolarsa illaki o değere gelecektir ve gelirken 10* yapacaktır. ancak 50 milyon dolar toplarsa 4* yaparak gelir. kusurlu bir mantık yürütmemi bilmiyorum ancak düşücelerim bunlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
January 30, 2018, 06:57:29 AM
copytrack deli gibi reklam yapmasına rağmen para toplayamıyor. ico'sunun bitmesine yaklasık 10 gün kaldı ve hala topladıkları para %12 seviyesinde. arap atı gibi sonra geç açılırlar mı bilmiyorum ama bu saatten sonra bişeyler daha toplayacaklarını sanmıyorum
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
January 30, 2018, 06:51:06 AM
CopyTrack'ı dün biraz inceleme fırsatım oldu. Ödül kampanyalarına katılırım diye telegram gruplarına girmekle birlikte token satışları ile ilgili hemen özel mesajla bilgilendirme yapmaya çalıştılar.
Resmi sitesinin ara yüzü de bir hayli çekici geldi, bu proje tutabilir gibi geldi bana
newbie
Activity: 99
Merit: 0
January 30, 2018, 06:47:28 AM
bende not defterime alarm kurmuşum fakat şu an yatırım yapmak istemiyorum sanırım bakalım izleyici kalcaz.
member
Activity: 406
Merit: 11
January 30, 2018, 06:45:39 AM
Birçoğunuz bize Kodak'ın planladığı ICO hakkında sorular sordu. İşte CEO'muz Marcus Schmitt'in bu sorulara yanıtı:

"Fotoğrafçıların ve hak sahiplerinin çevrimiçi ortamda korunmasını geliştirmek her zaman görevimizdir. Telif hakkını demokratikleştirmek ve fotoğrafçılar için görüntü hırsızlığı önleme vizyonumuzda toplam 7,6 milyon dolar(pre sale'da 5600 eth toplandı şu an 8770 eth 10 milyon dolardan fazla) yatırım yapan 1600'den fazla destekçi tarafından desteklenmesi büyük bir başarıydı.

Copytrack'ın aksine KodakOne hazırlık aşamasında. Şu ana kadar KodakOne'un planladığı ICO ve Copytrack'ın Global Telif Hakkı  arasında 3 temel fark ve olguyu belirtebiliriz:

KodakOne, Kodak tarafından kurulmuş bir Delaware şirketi olan Wenn Digital Inc. ile arasında lisans işbirliği içindedir. Copytrack, birkaç yılın kanıtlanmış teknolojisini 140 ülkedeki uygulama servisleri ile birlikte tamamen geliştirmiştir.

KodakOne,sadece blockchain üzerinde resimleri kaydederken, Copytrack her türlü dijital içeriğe yönelik(resim, müzik, video vb.) bir blok zinciridir.

KodakOne'un ICO'su sadece onaylanmış yatırımcılar tarafından erişilebilir kapalı bir satış olacak, oysa Copytrack ICO'yu blok zincir ve kripto para topluluğunun tüm yatırımcılarına açık tutuyor

KodakOne'ın teknolojisine ilişkin yorum yapamayız, çünkü ne sistemleri, ne de teknik incelemeleri henüz mevcut değildir.

Copytrack'da, blok zincirinin ve kripto para birimlerinin internetin geleceğinin temelini oluşturduğuna kuvvetle inanıyoruz. içerik oluşturucuların çalışmalarını Global Telif Hakkı ile korumak, izlemek ve bunlardan para kazanmalarına yardımcı olmak çok heyecan vericidir. Schmitt, ana satış ICO'su  10 Şubat'a kadar devam ediyor"diye belirti.

CopytrackICO hakkında daha fazla bilgi edinin: https://copytrack.io/
Pages:
Jump to: