Pages:
Author

Topic: Çorlu Ahi Evran Meslek Lisesinde şok görüntüler!! - page 2. (Read 289 times)

member
Activity: 378
Merit: 55
eğitim daha bebeklikten başlıyor aile tarafından. sen o dönemde çocuğunla ilgilenmek, ona doğruyu yanlışı anlatmak, onunla konuşmak, altyapısını oluşturmak yerine eline telefonu, bilgisayarı verirsen.
seninle konuşmaya çalıştığı zamanlarda gözün, kulağın saçma sapan televizyon programlarındayken, onlarla konuşmak varken sırf o diziler, evlendirme programları yüzünden çocuğuna zaman harcamıyorsan.
işten eve geldiğinde zaten çok yorgunum mantığıyla televizyon karşısında bitarafını kaşıyarak oturursan.
sonra da çocuğun bütün eğitimini okulda, hocalardan almasını beklersen bu şekilde saygısız insanlar daha çok çıkar.

ne dayakla ne okuldan atılmayla çözülür bu olaylar. bunların çözümü aile, hoca, müdür, bütün bakanlıklar kısaca bütün Türkiye'nin beraber çalışmasıyla çözülür ama en önemlisi yine ailedir.

kişiliğin temeli daha ilk 6 yaşına kadar atılıyor. 6 yaşına kadar senin verdiklerin veya vermediklerin yıllar sonra karşına çıkıyor.
member
Activity: 462
Merit: 10
Kendi lise yaşantımdan biliyorum daha görünmeyen ne badireler oluyordur sınıf ortamlarında...
3 kuruş kazanmak için onca zahmete giren öğretmenleri her zaman desteklemek lazım
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
bu konunun çözümü yok malesef.
sınıfta kalmanın, sınıftan ve okuldan atabilmenin kanunen yolunun açılması lazım. bu yapılmadıktan sonra ne yapsanız öğrenicyi zapt edemezsiniz.

öğrenciyi dövmek çare değil çünkü öğrenciler artık dayak yiyince oda karşılık hocasını dövüyor, mahalleden arkadaşlarını toplayıp dövüyor, olmadı babası dayısı gidip dövüyor hocayı.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Bu öğrenciler tarlalarda sığır olarak kullanılır en azından memleket ekonomisine katkıları olur. Vergilerimizi çöpe atsak daha iyi.
full member
Activity: 616
Merit: 118
Bu videoda gördüğüm şey eksiğin yine hocada olduğudur.
Beniim gördüğüm şey şuan hocanın sınava tabi tutulamsı gerektiğinin en büyük kanıtıdır.

member
Activity: 322
Merit: 14
Eğitim de dayak şart. Hele bu tipleri akillanincaya kadar evirip çevirip döveceksin
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Tamamen rezillik ya meslek lisesi hocalarının işi zor, zamanında makina vs gibi bölümler çok zor bölümlerdi marmara yıldız gibi okullarda, buradan mühendis gibi teknik eğitim mezunları mezun olurdu üstüne üstlük üretim işlerini de çok daha iyi bilecek şekilde mezun olurlardı.

bunlar şimdi, son teknoloji CNC tezgahlarla eğitimleri böyle saçma sapan hapçı bıçakçı tiplere eğitim vermeye çalışıyor yazık günah. zaten bu hareketi meslek hocasına kolay kolay yapamaz kafasına takımları yer. ama işte böyle ingilizce hocalarına yapabiliyorlar.

amına koyduğumun çocuğu. eve de hayrı yok evden de siktir etmişler, bu piçleri peydahlayıp peydahlayıp böyle okullara yolluyorlar devlet adam etsin diye. asayiş vaka bunlar, polis bakması lazım bunlara.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Artık hiçbir mesleğin prestiji kalmadı, toplum biryerlere gidiyor doktorları dövüyorlar, mahkemeleri silahla basıyorlar. benim annemde öğretmen bir tane öğrencisi şu şekilde saygısızlık yapsın okulun direğine asarım şerefsizim
full member
Activity: 350
Merit: 105
Bu nesilden bu ülkeye ne hayır gelecek ben anlamıyorum. Bizde öğrencilik yaptık bizde serserilik yaptık ama hiç bir zaman saygımızı kaybetmedik. Bunlar olayı aşmış bunları alacaksın vuracaksın götüne tekmeyi analarının amına kadar yolu var hepsinin. Çıktığı yere geri girsinler.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
Aile kavramının içini boşalttılar,dolayısıyla evde saygı nedir öğrenmeyen çocuk ne öğretmenine nede başkasına saygı duyar.Ülkenin milli eğitim sistemininde diğer tüm kurumlar gibi çöktüğünü gösterir.İktidar partisinin bir bakanı geçtiğimiz yıl eğitim düzeyi arttıkça oy oranımız düşüyor dememişmiydi ?
member
Activity: 238
Merit: 10
bu haberler giderek cogaliyor.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Öğretmenlik ne yazık ki eskilerde olduğu gibi saygı duyulan bir meslek değil artık. Bunu medyasından devletine birçok organımızla biz sağladık. Meyveleri de tabii ki bunlar olacak
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Çorlu Ahi Evran Meslek Lisesinde, sınıfta öğretmeni ile alay edip öğretmenine fiziksel şiddet uygulayan öğrenciler ve buna Sessiz kalan öğretmen bu kadar da olmaz dedirtti. meb öğretmen hakkında soruşturma başlatmış. Yer: Çorlu Ahi Evran Meslek lisesi.

https://www.youtube.com/watch?v=qqCxYqS3rmo

Bizim zamanımızda öğretmenler el üstünde tutulurdu. Şimdi bu görüntülere bakıyorum ve bu nesilden ne köy olur ne kasaba.. Ve ah ki ah bu nesil eline düşersek işte o zaman bu ülke bitik demektir. Ne bir aile terbiyesi almışlar nede okul bir işe yaramış. Görüntüleri izleyince utandım, içim acıdı.
Hepimiz ileride aile sahibi ana baba olacağız. Para pul vs.. her şey boş. Önemli tek bir şey var. Kaliteli düzgün yetişmiş bireyler sunmak topluma. Ancak bu şekilde yarınlarımız daha güzel olabilir...
Pages:
Jump to: