Pages:
Author

Topic: Corona Virüse Karşı İş Yerleriniz Ne Gibi Önlemler Alıyor? - page 2. (Read 386 times)

legendary
Activity: 2156
Merit: 1518
@gospodin sizi bilemem ama ben günlük çok az kişi ile temas içindeyim.

koy gitsin kafası benim devletimin kafası off inanılmaz iyi çalıştı. kusura bakma bu virüsü sen duyduğun ilk günden itibaren havaalanlarında kan testi vs yapmadan giriş ve çıkışlara izin ver sonra gel de ki ülkemizde şu kadar hastalık var tabi olacak  olmaması zaten komik olurdu. o süre içerisinde ülkeye nice hastalıklı insanlar girdi. neden testi yapmıyordun çünki pahallı.

sonra herşeye ver izini istanbuldan taşınsın hastalık binlerce insana.

senin ülken dünya bankalarından gelecek yardımlar olduğu güne kadar bütün kapılar açık olsun hastalıklı hastalıksız bakma hiçbir tatil planını engelleme sonra parayı duyduğun an parla herşeyi yasakla vs nasıl olsa bedava para gelecek değilmi..

kusura bakma hijyenime bakarım gerisine koy götüne.

bu istanbulda vs gıda dan tutta benzer ne varsa stoklayanlarında mantığı bu değilmi? sadece kendi bireysel durumlarını düşündükleri için stoklar tükenene kadar alışveriş yapmadılar mı?

yav öyle konuşuyorsunuz ki yeterki çevrenize birşey olmasın çevrenizden herhangi biri kanser olduğunda o maskere sürekli değiştme vs noktasına geldiğinde görürüm ben bu hareketleri.  kaç ay dayanabilirsin bu maske fiyatlarına? bunun suçlusu kim? ben mi?

kusura bakma sadece bireysel düşünenler suçlu.

abartılan hastalık demekte ısrar ediyorum  devleti yönetenler gereken tedbirleri baştan almadıktan sonra konuşmanın anlamı yok.

1 aydır sen hiç fakirlerin test sonuçlarını tv de izledinmi? tabiki hayır.

ne güzel bir anda unuttuk değilmi ekonomik krizi.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
açıkçası hiçbir önlem almıyorum.
en güzelini yapıyorsun hocam. bu hastalığı farkında olmadan birisine bulaştırma ihtimalin oldukça yüksek. bulaştırdığın kişilerin %99'u büyük ihtimalle çok hafif atlacak. (ben de bulaştırırsam öyle olacak.) demek istediğim sadece kendinizi düşünmeyin. ben hijyenime dikkat ediyorum gerisinin koy götüne demek doğru değil. başkası yam yam gibi takıldığı sürece dikkatli olmamız gerekiyor. ailenizde yaşlı ya da hasta birisi yok diye tahmin ediyorum. benim iş yerimde çalışan sayısı 500 kişi ve tüm istanbul'da bu sayı 5000 kişi oluyor. sürekli olarak insanlarla temas halindeyiz.

aman koy gitsin götüne anlayışı, o paylaştığınız haberlerdeki insanların kafası. sabahları kadın matinelerinde gezen insanların görüşlerini de bence fazla dikkate almayın. abartılan bir hastalık diyoruz ama italya'da dün 250 kişi öldü.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1518
virüsün sadece 3-5 kişi değil daha fazlasına binlercesine çoktan bulaştığına inanıyorum. aylardır hava yolları açık son 1 aydır uçmayan insan çevremizde yok gibi birşey.

şahsen abartıldığını düşünüyorum klasik temizliğin fazlasını işyerimde yapmıyorum. çünki virüs canlı dışı bir ortamda birkaç saatten fazla yaşamıyor.
temastan kaçınmıyorum.

açıkçası hiçbir önlem almıyorum.

izlemenizi isterim . https://www.youtube.com/watch?v=4dC4hS_JHEo

hele ki maskeye milletin saldırmasına açıkçası çok üzüldüm

çevrenizde kemoterapi veya benzeri bir tedavi görenler içerisinde maddi durumu zayıf olanların neredeyse maskelere ulaşımı imkansızlaştı.

abartmanın anlamı yok.

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
biliyorum çok fazla corona virüsü ile ilgili başlık oldu konu dışı bölümünde. bir tane daha açarak daha da ortalığı şenlendireyim Grin
bu başlığı açıyorum çünkü en azından yeni fikirler öğrenerek iş yerlerimizde yöneticilere öneri olarak sunabiliriz. bizim iş yerinde alınan önlemler şu an şu şekilde:

- herkes kendi dezenfektanını aldı. bizim bölükte ben ve benim dışında 2 kişi hariç kimse kullanmıyor. herkes evine götürmüş. burada sabunla elimizi yıkıyoruz ya daha ne. ya da sizden alıyoruz. kafalar güzel. (beleş kafası)
- çay dağıtımı azaldı artık. görevliler çay yerine temizliğe önem veriyor.
- deli gibi maratem çamaşır suyu ile temizlik yapılıyor.
- yemek kısmında çatal, bıçak, kaşık olayını seçme yapmadan veriliyor artık.
- tokalaşmalar azaldı gibi diyeceğim bir gülme geliyor anasını satayım.
- hasta olan olursa ne yapılacak bilmiyorum. nedense herkes hastalığını saklayacakmış gibi duruyor.

sizlerde ne gibi önlemler var?
Pages:
Jump to: