Zaten tokenlerin kilitsiz olmamasından dolayı vur geç uygulamayacak 1.5x 2x ne gelirse artık.
Bunun pek bir avantajı olmaz o çok katılımı yapan insanların tamamı katılmıştır zaten çoktan.
Covalent iyi proje. Özellikle Binance Labs ve Coinbase Ventures isimlerinin geçmesi bile dikkati çekiyor. Ama Lachrymose'un yukarda dediği gibi seed yatırımcının tokenlerinin %25 i açık ve biz public den çok daha fazlasını vererek satın alacağız. Yani önce o adamlar ellerini boşaltacak piyasaya bence. Kim listeler kim listelemez bilmiyorum ama bence TGE sırasında satım için çok uygun olmayabilir. Kilitsiz bile alsak bence bir süre cüzdan da tutmak gerekebilir.
Bunu söylerken bahsettiğim aldığımız fiyatın altına ineceği değil, iyi bir MM ile çalışırlarsa düşmez fiyat ama sonradan yükselme şansı var bence.
Hocam benim bu coinde gözüm yükseklerde değil bu dediklerinizi göz önüne alarak gireceğim zaten, buradan ben min 2x bile alsam öper başıma koyar yolum bakarım gerisi gram umrumda olmaz çünkü seeddekiler kesinlikle satacaklardır ama bekleme ihtimalleride yüksek bu adamların.