Hocam yapmayın siz de mi Bill Gates çip takacakçılardan oldunuz yoksa? Evet, bu ilginç bir tesadüf ama bu Bill Gates'in işin içinde falan olduğunu göstermez ki. Ayrıca bu adam insanlara böyle bir şey yapmak istese neden böyle şeylerle uğraşsın. Zaten sosyal medyada orada burada her şeyimiz ortada.
Çip takacak demiyorum hocam. Onun söylemek tam bir cahillik emaresi. Ben sadece bu virüsün planlı yayıldığını ve ilaçların zaten var olduğunu, zaman içerisinde bunun varyasyonlarının çıktığını ve en iyi ilacın en etkili ilacın Biontech olmasının bence tesadüf olmadığını söylüyorum hocam.
Çip takma muhabbeti evet ahmakça, cahillik emaresi katılıyorum. Beni düşündüren şu amerikada, avrupada o kadar insan aşı yaptırdı buna rağmen misliyle artış devam etmekte. kimse çıkıp orda burda bağışıklığınızı güçlendirin beslenmenize dikkat edin, hareket etmemiz gerektiğini hareket etmezsek vücudumuz daha savunmasız hale geleceğini söylemiyor tıpta önemli olan öncelikle hastalığa nasıl yakalanmayız yada yakalanırsakta en hafif nasıl atlatırız olmalı. Maske konusuna gelirsek öyle bir alışkanlık haline geldi ki insanlar sokakta tek başına yürürken ve ya araba kullanırken gene maske takıyor ama çiğer kapasitelerinin ne kadar düştüğünün farkında değiller, tartışılacak çok tarafı var ama sen cahilsin sen komplocusun demeden tartışmak gerektiğini düşünüyorum.