Covid pozitif oldum arkadaşlar. Ev istirahatindeyim. İlaçlar falan filan... Durumum pek kötü sayılmaz. Semptomlar yoruyor sadece.
Forumu takip etmeye çalışacağım. İmza kampanyamdan 1 hafta izin istedim, sağolsun yöneticimiz kırmadı. İyi olduğumda tekrar yazmaya başlarım.
Sağlığınıza dikkat edin. Vitamin almayı ihmal etmeyin!
Boğada paramı almadan gitmeyeceğim bu dünyadan inşallah
Görüşmek üzere...
Üstad geçmiş olsun. Kısa zamanda şifa bulmanız dileğiyle. Maddiyatta mühim lakin önce sağlık.
cok geçmiş olsun. sürec hakkında 2 -3 günde bır yazarsan sevınırız.
Hocam çok geçmiş olsun hasarsız anlatırsınız inşallah.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler..
geçmiş olsun hocam umarım en kısa sürede hafif bir şekilde atlatırsınız.
çember iyice daralmaya başladı vakalar aldı başını gitti hiç iyiye gitmiyoruz.Her yerde vaka sayıları üst sınıra gelmiş durumda.Tam kapanma gelmeden çözülmeyecek gibi duruyor.
Hocam çok geçmiş olsun sende mi virüs oldun tek tek tüm forum virüs olacak bu gidişle Allah şifasını versin inşallah umarım ciddi bir rahatsızlık yada semptom göstermezsiniz bolca dinlenin
Allah şifa versin, geçmiş olsun, bu süreçte bolca C vitaminini eksik etmeyin, bağışıklık güçlü olmalı, ciğerlere inmeden def edersiniz inşallah,
@lossnet hocam geçmiş olsun. Ben yeni yeni kendime geliyorum mesajlar arasında yeni gördüm. 18 nisan itibari ile ilaç kullanmayamı başladınız. 5 günlük ilaç kullanımından sonra olmaz ama bende olan 6 gün süren 38 39 civarı bir ateşle uğraştım. Sonrasında daralan nefes sistemi. Parmaktan ölçüm yapan oksimetre edinin. Oksijen durumunuzu mutlaka takip edin. Eğer 85 altına düşüyorsa mutlaka oksijen takviyesi almanız gerekecek. Yoksa zihin bulanıklığı oluşuyor. Muhakemeniz azalıyor. Buna çok dikkat din. Yemek konusunda şimdi iyi olmanız lazım. Şimid bol bol yiyin. C vitamini yüklenin d3 vitamini alın. Ateş başlayınca yemek ciddi yenmemeye başlıyor. Ben 3 gün birşey yiyemedim. Su konusunda yanınıza mutlaka 5 litrelik bir damacana alın. bitirmeye çalışın. Çok ama çok önemli. Sormak istediğiniz bir şey olursa özelden yazabilirsiniz. Yeniden geçmiş olsun.
İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim arkadaşlar. Evde karantinam devam ediyor. Halsizlik ve sırt/bel ağrısı vardı; şimdi hafifledi ama devam ediyor. Ateşim bir ara 39'a kadar çıkmıştı, şimdi normal seviyede. Biraz iştahsızlık var artık idare ediyorum. @verbakalim hocam, tavsiyelerin için de ayrıca teşekkür ederim. Her şeye dikkat etmeye çalışıyorum. Sana da büyük geçmiş olsun. Daha da iyi olursun inşallah.
Vitamin/mineral kullanan biriydim. Belki o yüzden, belki de virüsü az kaptığımdan bilemiyorum ama çabuk toparlıyor gibi hissediyorum. Haftaya sürem bittiğinde tekrar test olup bakıcam durumuma. Nereden kaptığımı bilmiyorum. Temas ve korunmaya çooook dikkat eden biriydim! Muhtemelen dışarıda virüslü birinin hapşırık ya da öksürüğündeki zerreler havada asılı kaldı ve ben oradan kaptım. Doğrudan bir yakın temasım olmadı çünkü hiç! Başka bir açıklama gelmiyor aklıma.
Evde fazlasıyla sıkıldığımdan ve kendimi de daha iyi hissettiğimden forumda yazmaya geri dönüyorum
Piyasa iyice boka sarmış! Bir bakalım nereye gidiyoruz...