Pages:
Author

Topic: [Çözüldü]100 TL - Ücretli Yardım -Google Authenticator 2FA kurtarma için destek. - page 2. (Read 338 times)

legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
 Arkadaşlar selam,

Konuyu çözmeme yardımcı olacak kişiye,  bilgisi ve deneyimi için ayrıca beni uğraşmaktan kurtaracağı için, zamandan tasarruf edeceğim için,
 100 TL karşılığına eşit kripto göndereceğim.

Sorun şu ;  Dün android cep telefonumu çok ısındığı için formatladım ve  fabrika ayarlarına döndüm.  Yedeklerimi aldım ama aksi gibi en önemli şey olan Google Authenticator ile ilgilenmeyi unuttum .

Bu neden ile şuanda  2FA gerektiren servislerime giremiyorum.   Aslında  telefonun  full image backup ını da aldım, backup tan geri yükleme yaparsam düzelecek muhtemelen ama çok vakit aldığı için (24GB kadar) şuan onun ile uğraşmak istemiyorum.  Eğer daha basit bir yöntem ile olmaz ise en son çare onu yapacağım.

Şimdi sorum şu: Google Authenticator  kodlarımı recovery yani  kurtarma geri yükleme yapabilir miyim ? Google Authenticator ı  cihaza yeniden kurdum fakat bomboş tabi . Google Authenticator  geri sync olabilir mi Google hesabımdan.

Birkaç makale okudum ve  video izledim ama  uygulama yapmadım henüz. Bu işi daha önce yapmış , başarılı olmuş yada kesin olarak başarılı olacağından emin olduğunuz bir yöntem var ise bunu bildirmenizi rica ediyorum .

Sadece 1 şey denedim o da şu : Google ın kendi yardım sayfalarında ki    şu konuyu denedim    https://support.google.com/accounts/answer/185834?hl=tr    

Birincil telefonunuza erişimi kaybettiyseniz kodların yedek telefonlarınıza gönderilmesini seçebilirsiniz. Ayrıca, oturum açmak için yazdırılabilir yedek kodlarınızdan birini kullanabilirsiniz.

ama bu sanırım Google hesaplarına giriş olan gerekli olan 2FA yı kurtarmayı sağlıyor sadece.   Bundan bir sonuç alamadım yani.

Buyrun şimdi meydan işi bilenin.

Pages:
Jump to: