Pages:
Author

Topic: [CRAVE] - CRAVE/BTC Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 7. (Read 21267 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
sr. member
Infected Mushroom
0.01 BTC de benden olsun. Bu arada sen yine de CRAVE adresi koy istersen ,benim daha kolayıma gelirdi. Sonra tek seferde aktarırdın.

Gelen CRAVE'leri bozduramıyorum. Cheesy Ancak BTC hosting / domain masrafları için gerekli. Yani bu topladığım biraz da direk masraf.

Bu arada CRAVE konusuna bakın. Cheesy
sr. member
Activity: 412
Merit: 251
0.01 BTC de benden olsun. Bu arada sen yine de CRAVE adresi koy istersen ,benim daha kolayıma gelirdi. Sonra tek seferde aktarırdın.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Starin sayesinde bu coini öğrenip yatırım yapmış olan tüm arkadaşlar bu çocuğa 3-5 demeden bağış yapmalı. Bu konu açıldığından beri bile crave %50 ye kadar kâr getirdi. 1Mbtc bile olsa gönderin . Cocuk ogrenci zaten.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Merhaba Craveciler, slack grubuna yazdım. Biliyorum herkes orada değil. Belki biliyorsunuzdur bir süredir websitesi üzerinde çalışıyorum. En son yaptığımı beğenmeyip bir tane sıfırdan yaptım. cravetalk.org domainini üzerimize aldık ve buraya forum kuracağız. Başka bir adreste ise dashpay.io gibi bir tanıtım sayfası olacak. Tanıtım sayfası şu anda burada.

Domain ve hostingi alabilmek için bir donation adresi açtım. Yardımlarınızı esirgemeyin. Her zaman olduğu gibi projemin arkasında duran ve hali hazırda donation yapan olcaytu2005'e teşekkür ediyorum. Gelen bağışları direk hosting ve domain almak için kullanacağım, dolayısıyla CRAVE değil BTC bağışı kabul ediyorum.

BTC: 3P3rPRuU9YzcaRLMWGBA49MbBmUX2Vcw5G

Domain ücreti tarafımdan bağışlanmıştır.
Hosting için desteklerinizi bekliyoruz.
full member
Activity: 208
Merit: 100
Belki domain konusunda yardımcı olmuşlardır ama duymayanlar olabilir diye yazıyorum. Godaddy.com dan 0.99$ a aşağıdaki kupon kodları ile alabilirsiniz. Genellikle .com uzantılı domainler için geçerlidir.

fb149usmr5
fb149inmr5
cjcsiglerc
gofdau18
cjc149s1
cjctech99
tde1cuk
gofdb283
149com
99word
gofdege06
kiwi
sas1com
gofdb145
gofduk06
cjc1comuk
gofdca21

Hosting içinde bütçesi kısıtlı olanlar için 1 yıllık hosting sponsor olarak bu konuya bakabilirsiniz.

http://www.r10.net/hosting-sponsorluk/
sr. member
Infected Mushroom
Merhaba Craveciler, slack grubuna yazdım. Biliyorum herkes orada değil. Belki biliyorsunuzdur bir süredir websitesi üzerinde çalışıyorum. En son yaptığımı beğenmeyip bir tane sıfırdan yaptım. cravetalk.org domainini üzerimize aldık ve buraya forum kuracağız. Başka bir adreste ise dashpay.io gibi bir tanıtım sayfası olacak. Tanıtım sayfası şu anda burada.

Domain ve hostingi alabilmek için bir donation adresi açtım. Yardımlarınızı esirgemeyin. Her zaman olduğu gibi projemin arkasında duran ve hali hazırda donation yapan olcaytu2005'e teşekkür ediyorum. Gelen bağışları direk hosting ve domain almak için kullanacağım, dolayısıyla CRAVE değil BTC bağışı kabul ediyorum.

BTC: 3P3rPRuU9YzcaRLMWGBA49MbBmUX2Vcw5G
full member
Activity: 126
crave'i türkçe anlatan bir makale yazmayı düşünen var mı ?
sr. member
Infected Mushroom
Uzun zamandır beklediğimiz yukarı trend başladı gibi. İnşallah yanılmıyorumdur, hızlı bir yükseliş değil ama volume arta arta ve ilgi döne döne tekrar ciddi rakamlar göreceğine inanıyorum.
sr. member
Infected Mushroom
peki ring signatures multi signatures ne oluyor ana konuda yazılı merak ettim.

Ekstra güvenlik için bir önlem, özellikle Urge marketlerinde çok işe yarayacak.

Bu arada yukarı trend ve akümilasyon başladı gibi. Tahminim 100k'yı bu defa veya bir seferki pumpda geçecek ve ICM marketi yayınlayacak.
full member
peki ring signatures multi signatures ne oluyor ana konuda yazılı merak ettim.
sr. member
Infected Mushroom
yeri değil ama ingilizcem sıkıntı çıkarabilir diye buradan soruyorum bu I2p ne oluyor ?

ayrıca neden bu kadar yavaş senkronize oluyor cüzdan :S

2005, ekşi

http://www.i2p.net/ adresinden görebileceğiniz anonymous network çözümü. tcp/ip üzerinde çalışmaktadır yaptığı bu layer'in üzerine ek özellikler getiren bir library eklemek. p2p'lerin ileride kullanacakları yöntemlerden biri olabilir.

Senkronize için ben hazır blockchain upload etmiştim. Crave konusunda son 25 sayfada bir yerde olacak.

adrenaline bir node'u masternode'a dönüştüren bir fonksiyon mu ?

Evet, masternode'un kısaca CRAVE'deki ismi de diyebiliriz. Smiley

peki masternode'un normal bir nodedan farkı ne ?

Masternode'a koyduğun coinler kitleniyor, 1 crave'lik pos ödülünün 0.66'sını alıyor.
Network'ün stabil kalmasını ve blokların üretilmesini sağlıyorlar. Ki bu da PoS coinlerinin en büyük sıkıntılarından biri idi.
hero member
Activity: 695
Merit: 500
Boktan Masternode!
Ben istiyorum Anoncoin olmadan Masternode...
Örneğin CLOAK Smiley
full member
yeri değil ama ingilizcem sıkıntı çıkarabilir diye buradan soruyorum bu I2p ne oluyor ?

2005, ekşi

http://www.i2p.net/ adresinden görebileceğiniz anonymous network çözümü. tcp/ip üzerinde çalışmaktadır yaptığı bu layer'in üzerine ek özellikler getiren bir library eklemek. p2p'lerin ileride kullanacakları yöntemlerden biri olabilir.

Senkronize için ben hazır blockchain upload etmiştim. Crave konusunda son 25 sayfada bir yerde olacak.

peki masternode'un normal bir nodedan farkı ne ?
sr. member
Infected Mushroom

2005, ekşi

full member

2005, ekşi

sr. member
Infected Mushroom

2005, ekşi

full member

sr. member
Infected Mushroom
Telefon uygulaması var mı? Yapılacak mı?

Android APK'sı mevcut.
Pages:
Jump to: