Pages:
Author

Topic: CryptantCrab Blockchain'de yeni bir oyun - page 2. (Read 300 times)

jr. member
Activity: 153
Merit: 4
October 16, 2018, 03:14:12 PM
DonanımHaber'in yazısını birebir kopyalayıp buraya yapıştırmışsın neyse Smiley

Ödül programı gayet basit bir kaç şey istiyor. Linki aşağıya bırakıyorum. Kediciklerin ilk zamanlarında güzel rakamlara alım satım yapmışlardı. Belki ilerde birşeyler kazandırır.

Bounty Link :

https://www.cryptantcrab.io/bounty
full member
Activity: 784
Merit: 120
October 16, 2018, 02:16:35 PM
Öncelikle bu konuda duyurularda bir başlık bulamadım. Bu oyunu merak ettiğim için belki bilen vardır diye bu konuyu açıyorum. Bilen ve araştırmış olan arkadaşlar yorumda bundan bahsederse sevinirim.

CrytantCrab Nedir?

Blok zinciri tabanlı oyunlar giderek çoğalıyor. CryptantCrab oyunu da blok zinciri tabanlı bir yengeç dövüşü teması getiriyor. Adını ilk olarak kripto paraların patlama yapması ile duyduğumuz blockchain veya blok zinciri teknolojileri bugün pek çok sektörde kullanılıyor ve yatırımlar da giderek artıyor. Oyun dünyasında da blok zinciri temelli yapımlar sahneye çıkmaya başladı.

CryptantCrab oyununda birebir yengeç savaşlarını görüyoruz. Oyuncular kendilerine ait CryptantCrab adındaki evrimleşmiş yengeçleri ile mücadele ediyor ve paralar kazanıyor. Paraları biriktirerek yengeçlerini güçlendiriyor ve farklı yengeçlerin kilidini açarak evrimleştirebiliyor.  Ethereum tabanlı olan CryptantCrab oyununda Cryptant adında bir kripto para birimi kullanılıyor. Bu birim ile sanal mazağada alışveriş yapılabiliyor. Oyuncular ellerindeki güçlü yengeçleri Cryptant üzerinden satabiliyor veya alabiliyor.  CryptantCrab oyunu 25 Ekim itibariyle ön satışa sunulacak. Ön satışta oyunculara evrimleşmiş bir CryptantCrab karakteri hediye ediliyor. Bu karakterin 0.5 ETH değerinde olduğu ifade ediliyor. Zaman içerisinde daha da değerlenebilecek olan bu karakteri mağazada daha fazla fiyata satabileceksiniz. Oyun daha çok yengeçleri evrimleştirme ve çok pahalı hale getirme odağında ilerliyor. Şimdilik Cryptant biriminin borsalarda işlem görüp görmeyeceği bilinmiyor. 

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumda paylaşırsanız sevinirim.

Pages:
Jump to: