1 coine bu emirleri girebilirsin ama AYNI ZAMANDA giremezsin. mesela stop-loss koyarsın, sonra stop-loss'u iptal edip başka emir verirsin. Çoklu emir verme imkanı hiçbir borsada yok. eğer gerçekten varsa kanıtlarsın. yoksa da konuyu baltaladığını varsayarım.
Program emirleri API'ye göndermiyor, server'a gönderiyor, server'de fiyatları değerlendirip zamanı geldiğinde emir'i borsaya veriyor. Programcıysanız bunu anlamak zor olmayacaktır.
En az 4 Aylık bir emek var burada. pat diye düşünülüp yapılmadı bu. ihtiyaç gereği yapıldı. onun için lütfen önce iyice anlayın sonra yorum yapın lütfen. Burada karısık birşey yok gayet basit bi anlatım var.
Yinede yorumun için teşekkür ediyorum. inşallah anlamışsınızdır.
https://i.hizliresim.com/gOXWW3.pngşimdi sen "konuyu baltaladığımı" düşündün. Evet programcıyım ve şimdi sen bana şu sözünü açıkla "ayrıca API keyler şifreli bir biçimde veritabanına kayıt oluyor."
şimdi şifrelediğin keyi mecbur olarak kullanabilmen için decrypt etmen gerekecek. peki script ve db'ni ele geçiren kişi şifrelediğin apikeyleri decrypt edemez mi? pek tabiki eder. o yüzden şifreliyorum birşey olmaz gibi sözler çok iddalı olmadı mı? (tıpkı GİREMEZSİN dediğin gibi)
Konuyu baltalamaya devam ediyorsun. Emeğe saygı ne demek asla öğrenemeyeceksin,
ama yinede iddia'nı çürülteyim;Öncelikle program bu işlemleri kullanıcının kazanç elde edeceği şekilde kombinasyonlu bir biçimde yapıyor.
O resimde yaptıkların da tamamen "ali cengiz oyunu"dur bir coinde 100 bakiyen var diyelim sen gidip o 100 bakiyenin 10'u nu sell yapmışsın. Sonra da buy emri koyup btc bakiyen ile bi miktar tekrar almak istemişsin, tamamen bakiyeler birbirinden ayrı. Bu durumda o yüksekten satmak istediğin 10'un stop-loss'u da yok, sonradan alış emride yok! Programda bir coindeki istedigin bakiyeyi aynı anda toplu bir biçimde işleme alıyor yani diğer emirleride aynı bakiye üzerinden işliyor. Senin yaptıgının normal emirden hiçbir farkı yok. Bu program ise riskleri azaltıp fırsatları kaçırmamak için toplu emir verme imkanı sağlıyor..
Şifreleme iddiasına geçelim;
Kendi algoritmamla şifreledim daha önce BİLİNMEYEN bir algoritma ile. okey? senin gibi işi bilmeyenler sürekli hazır şeyleri kullandıkları için böyle konusman normaldir.
Benim emeğimi yalan/yanlış sebeplerle baltalıyorsun en az 4 aylık emek var burada. Emeğe saygı diye birşey yokmu sende hiç? Piyasada bundan daha iyisi ve benzeri yoktur! önemli olan daha önce yapılmamıs olanı yapmaktır! eğer senin mantıgınla calıssaydım gidip piysada binlerce bot olmasına ragmen bot yapardım.