Pages:
Author

Topic: Cuma,c.tesi ve Pazar... - page 2. (Read 333 times)

member
Activity: 448
Merit: 11
January 19, 2018, 05:23:32 PM
valla biz alıştık bunun gibi 50 tanesini gördük inecek dibi görecek sonra rekorr bu işte sabır sabır sabır
member
Activity: 138
Merit: 12
January 19, 2018, 04:21:58 PM
Böyle düşünmemek lazım arkadaşlar. BTC'ye sınır çizilemez, bugün yarın diye bir şey yok. BTC gelecek hafta da kendini toplayabilir, bir ay sonrasında da... Bu platform da aceleci olmak her zaman kaybettirir. Lütfen panik yapmayın ve saçma yorumlar da bulunmayın.
Bence saçma yorum seninki olmuş.Sınır çizilemez,bugun yok yarında yok.toplayabilir toplayamazda.
Ben dediğinden bir şey anlamadım arkadaşım
full member
Activity: 196
Merit: 100
January 19, 2018, 04:15:05 PM
Böyle düşünmemek lazım arkadaşlar. BTC'ye sınır çizilemez, bugün yarın diye bir şey yok. BTC gelecek hafta da kendini toplayabilir, bir ay sonrasında da... Bu platform da aceleci olmak her zaman kaybettirir. Lütfen panik yapmayın ve saçma yorumlar da bulunmayın.
member
Activity: 138
Merit: 12
January 19, 2018, 03:31:26 PM
Arkadaşlar bu 3 güne özellikle bu gece (cuma) sabaha dogru çok onemli.12k nın altında çok çok fazla zaman kaybetti.Eğer bu 3 gün içinde yukarı kıramazsak ve aşağı görürsek aman dikkat diyorum.Çok yıkıcı ve toparlanması uzun zaman alacak bir sürece gireriz.
Eğer btc geçmiş yılları taklit ediyorsa subat,mart boyunca düşüş devam eder,nisan mayıs hafif toparlanma,haziran yeni rekorlar..
Pages:
Jump to: