Pages:
Author

Topic: Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem: Dijital para doların tahtını salladı! - page 2. (Read 2347 times)

newbie
Activity: 32
Merit: 0
normal parayla dijital parayı nasıl karıştırıyorlar anlamıyorum
newbie
Activity: 77
Yani belli olamz tabi ama dolar global btc de globalleşmeye açık, ki zaten o yuzden buradayız. Olursa işimize gelir Smiley
full member
Activity: 742
Merit: 112
son dönemde bitcoin sıklıkla duyulmaya başladı ve paraya geçenleri harekete geçirecek olan yeni ralli. bu olduğunda bile doları tehdit edecek durumu yok. doların yeri ayrı kriptoların ayrı. kripto ile ne kazanırsan kazan, dolar, euro olarak eline almak zorundasın tabi cüzdanda tutacaksan o ayrı.
member
Activity: 249
Merit: 11
Bence böyle bir fırsatı değerlendirmek Türkiyeye gelecek vadede büyük fayda getirecektir. Bari ülke olarak bu treni kaçırmayalım
newbie
Activity: 210
Hükümet yenilikçi politikalar üretmediği sürece açıklamalarda kalması çok ironik. Kripto para sektörünü bırak blockchain teknolojisi üzerine bir yatırım, ARGE oluşumu var mı bilmiyorum ama varsa bile yeterli olmadığı kesin, ne duyan var ne konuşan. İleriki dönemde yenilikçi yaklaşımların olması şart.
member
Activity: 252
Merit: 10
güzel haber en azından konuyu ve geleceği konusunda doğru açıklamalar bulunmuş ama bu  2023 hedefleriyse şimdiden yapılması gereken çok iş var ne yazık ki hiçbir çalışma yok gözle görünen ülke olarak teknoloji olarak değilde ilk izlenimiz cazip olu olmadığı tartışması oldu çok yazık...
member
Activity: 560
Merit: 16
Bu ve bunun gibi nice cumhurbaşkanı danışmanı var.
Hiçbirine güven olmaz, olamazda. Sebebini merak edenler hepsinin yandaş medyada köşe yazısı var.
Sadece 1, 2 paragraf okumanız ne demek istediğimi anlamanız için yeterli olacak.
newbie
Activity: 168
Bu insanlara ülke ekonomi emanet ettik birşeyler yapacak diye ama tek yaptıkları biz güçlüyüz diye halkımızı kandırmak oldu. Daha dijital paranın ne olduğunu bilmeden bunu nasıl konuşuyorlar anlamış değilim.
full member
Activity: 367
Merit: 100
Doların fiyatı biraz düştü acaba fikirler değişti mi? Aslında dolar fiyatı yüksekken başedemeyip bu açıklamaları ülke olarak biraz daha ileri taşısaydık
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Cumhurbaşkanına danışmanlık eden insanların digital para ve blockchain kavramlarını bilmesi bizleri memnun ediyor geleceğimiz için
newbie
Activity: 77
duymak istediğimiz cümleler yaa... gerekirse dolar düşsün herkes koin alsın ben razıyım.
member
Activity: 680
Super bir haber bu ilk defa hukumetten digital paralar hakkinda olumlu seyler duyuyorum umarim soyledikleri gibi bu konuda calismalara baslarlar ve ilk defa dunyada bir konuda yenilikleri en onde kabul eden ulkelerden oluruz..
newbie
Activity: 98
Umarım bunu iyi anlamda söylemiştir, biz doları kimseye yedirmeyiz deyip yasaklamasalar bari. Bu aralar çok sık konuşulmaya başlandı yasaklanacağı
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Yahu sevgili danışman efendi doları moları sen ne yapacaksın. Bir türkcoin projesi vardı ne oldu o iş. Arkasında duruyormusunuz ne oluyor. Biz bu işlerin neresindeyiz. Bir ucundan tutuyormusunuz. Mhp genel baskan yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu devletin turkcoini destekleyeceğinden bahsetmişti. Lafta kalmasada bizde övünebilsek bak şu kriptoparamız su hacimlere kadar ulasabildi kullanılabilirliği şu noktalarda. Doların tahtını ilerde sallayabilirmiyizki diye. Toplam kriptopara marketi büyüklüğü 320 milyar dolar ki bu da reel değil nominal bir değer, sen cıkmıs doların tahtının sallanmasından söz ediyorsun.. Daha kırk fırın ekmek yenmesi icap edecek o günleri görünceye kadar
member
Activity: 101
Merit: 17
Dolar- TL savaşını Çin ve Rusya iyi değerlendirdi, ticarette, turizmde kendi para birimlerini kullandıracak, özellikle gelişmekte olan ülkelerin döviz handikabını aşmasının yolu alternatif süreçlerden geçiyor, bunu en iyi Güney Kore başardı.

Tıpkı teknolojide gündelik cihazlar ürettikleri gibi kripto paralarda da bu ülkenin geliştiricileri en önemli adımları attı. Çok gerideyiz ve sanırım yine geride kalacağız. Ülkeler endüstri 4.0'ı 7 yıl önce tartıştılar, bizde ilk kez bu seçimde dile getirilmeye başlandı... 7 yıl arkadaşlar, 7 koca yıl.

Sanayi devriminden bize kalan montajcılık oldu, geç kalınmış endüstri 4.0'da ise sizce ne olacak? Koca bir hiç.
member
Activity: 308
Gecikmiş bir açıklama olmuş, bunun anlamı artık devletin bu teknolojiyi destekleyecek olması yakın zamanda sürekli söylenen milli coinlerimizden birine çok yüklü bir yatırım yapılır

bence hala zaman var buna hemen yapacaklarını sanmıyorum. yapıldığı zaman ise doları tahtından edecek diye çıkarsa zor tutar, tutturmazlar yani
newbie
Activity: 98
Gecikmiş bir açıklama olmuş, bunun anlamı artık devletin bu teknolojiyi destekleyecek olması yakın zamanda sürekli söylenen milli coinlerimizden birine çok yüklü bir yatırım yapılır
member
Activity: 364
Dolar hakkında olumsuz yorum yapmak için yer arıyorlar zaten. Bu açıklamayı yapabilecek kadar ileri görüşe ve bilgiye sahiplerse teknolojiyi yakalamak adına da çalışmalara başlamaları gerekir. Bakalım bir adım atılacak mı  Huh
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Hükümetimiz doların karşısında bir tutum alma konusunda eğer gerçekten ciddi ise bitcoin ve diğer kripto paraları desteklemek zorunda.Bana göre doları tahtından indirebilecek tek güç kripto para.
member
Activity: 252
Merit: 11
Bu adamın konu ile alakası olmadığını ve sadece halkı yatıştırmak için böyle bir açıklama yaptığını düşünüyorum. O yüzden fazla dikkate almayacaksin diyorum ama insanlar bunlara inanıyor ne yapacağız bilemedim.
Pages:
Jump to: