Pages:
Author

Topic: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Elektronik Para Düşüncemiz Var" - page 5. (Read 1090 times)

jr. member
Activity: 160
Merit: 1
Bir an önce hayata geçirilmesi gereken bir açıklama.Gelecek sanal paralarda.Bizimde mutlaka yerimizi almamız gerekiyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Tamamen yanlıs anlamaya yönelik bir acıklama Madurodan sonra Bizim Cb mizden benzeri açıklamalar duymamız gerçekten gurur verici.

Kriz olmasaydi dijital para atilimi yapilir miydi diye sor kendine. Basarisiz olduktan, hataya dustukten, is isten gectikten sonra akillanmak, zamani okuyamamak ve teknolojiye ilk etapta, herkesten once taniyamamak veya en azindan taniyabilen ilklerden olamamak, faydasini sezememek, gorememek beceriksizliktir, basiretsizliktir, odun kafalilktir, cahilliktir. Bununla mi gurur duyalim?

bunlar en iyisini biz biliriz, en iyisini biz düşünürüz, siz hata yapıyorsunuz, siz yanlış yoldasınız hatta siz teröristsiniz diye düşündüğü sürece istedikleri kadar adım atsınlar bir sonraki adımda tekrar tökezleyecekler.

Bu kriz yıllardır söyleniyordu. bunlar her seferinde yok öyle bir şey diye karşı çıktılar göz göre göre bu hale getiren insanlar tek bir adımı ne kadar doğru atabilir?
newbie
Activity: 23
Merit: 0
Tamamen yanlıs anlamaya yönelik bir acıklama Madurodan sonra Bizim Cb mizden benzeri açıklamalar duymamız gerçekten gurur verici.

Kriz olmasaydi dijital para atilimi yapilir miydi diye sor kendine. Basarisiz olduktan, hataya dustukten, is isten gectikten sonra akillanmak, zamani okuyamamak ve teknolojiye ilk etapta, herkesten once taniyamamak veya en azindan taniyabilen ilklerden olamamak, faydasini sezememek, gorememek beceriksizliktir, basiretsizliktir, odun kafalilktir, cahilliktir, vizyonsuzluktur. Bununla mi gurur duyalim?
newbie
Activity: 23
Tek care Amerika'nin usagi olmak herhalde, yoksa boyle bosa kurek cekip durursun. Vizyonsuz fakir ulkelerle ticareti arttirmak gibi faydasiz girisimlerde bulunmana gerek kalmaz. Bir yerde artik halk da gina getirir oy da vermez sana. Krizden oturu kripto para cikaracam diyen devlet adami, caresizlikte dip yapmistir.
member
Activity: 210
Merit: 10
member
Activity: 182
Eğer devlet daha doğrusu hükümet kripto paralara destek vererek gelişmeler yolunda adımlar atarsa verilen fetvalar da anında güncellenecektir zaten diyanetin hükümet için hizmet ettiği bir gerçek
member
Activity: 280
Merit: 13
Turkcoin gibi olmasın da sıkıntı yok.Şaka bir yana kripto para alımı yaparken devletin çıkardığı kripto parayı alarak yapma şartı koyabilirler.

Devlet ile turcoinin ile ne alakası var?
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Yöneticilerimiz bu konuda ön ayak olsun. Vatandaş olarak can-ı gönülden tam destek alırız kullanırız abi. Yeter ki ülkemiz bu teknolojiden geri kalmasın.
jr. member
Activity: 33
Merit: 4
Turkcoin gibi olmasın da sıkıntı yok.Şaka bir yana kripto para alımı yaparken devletin çıkardığı kripto parayı alarak yapma şartı koyabilirler.
full member
Activity: 367
Merit: 100
Açıklama çok kafa karıştırıcı. Türk Lirası yerli ve milli bir para eğil mi? Kastedilen doların kullanılması yerine herkesin kendi milli parasını kullanmaksa anlarım da sanki bizim resmi para birimimiz dolarmış gibi bir anlatım var
jr. member
Activity: 56
Eninde sonunda bundan kaçısın olmadığını anlayacaklar. Eee daha ne diye diretip uzatıyorlar ki. Dolar başımıza bela oldu. Birçok devletin başınada bela. Ne diye ticareti hala dolar üzeri yapıyoruz ki. Zamanında tepki koymak yerine bu nedir diye biraz araştırıp inceleselerdi. şimdi çok yol kat etmiştik çook.  Huh Huh
newbie
Activity: 168
başkan olayın farkında. parada lazım hazineye bence yakında dedikodular başlar yerli elektronik para hakkında demedi demeyin değişim çok yakında Smiley
full member
Activity: 742
Merit: 112
kripto paramızı çıkarttık diyelim veya BRICSe girdik bu ülkelerin ticaretinde kullanılacak ortak kripto para havuzunda yer aldık. bu ülkelerdeki ticareti kapsar. bunun dünyadaki gerçek para karşılığı bu olacak mı? yoksa biz artık Asya'daki ülkelere mi odaklanacağız.
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Keşke gerçekten bu işin öncülerinden olabilsek, keşke milyarlarca doları çeken ülke malta değil biz olsak, şimdi başlayabilsek çalışmalara hala geç kalmış olmayacağız. Memleketimiz için en iyisi olsun istiyorum. Bu kadar paranın döndüğü yerden mutlaka güzel bir pay almalıyız.
member
Activity: 546
elektronik paranın fiziki para karşılığı olmadan bunun yapılması ciddi sorunlar oluşturabilir. rezerv yaptın ve farklı bir ülkeden ithalat yapacaksın. bu paranın karşılığı onlarda olmayabilir. gerçi detaylara bakmak lazım.
newbie
Activity: 41
Parayı yapmak sorun değil parayı neye endeksleyeceğiz asıl mesele bu.
jr. member
Activity: 182
bu adım ilk başta ülkeler arasındaki ticaret için kullanılır ki Asya'daki ülkeleri kastediyorum. BRICS'e dahil olursak eğer oradaki yağ ile kavrulmaya çalışacağız. Avrupalılardan şimdiye kadar ne gördük bunu da bir deneyelim demek istiyorlar.
newbie
Activity: 57
doların ateşini söndürrmek için söylenen sözler bunlar. Uzun zamandır bu kendi para brimi ile ticaret konusuluyor ama ortada birsey yok.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Elektronik para derken, digital para yani crypto'dan bahsettiği konusunda şüpheler var ama benim tahminim olumlu olacak. Zaten rusya'nın dijital paraya verdiği destek ortada iken, ben bir işbirliği için güzel bir ortam görüyorum hali hazırda dolar almış başını gitmişken.
member
Activity: 180
Merit: 11
Devlet aslını bilse bu sektörü kaçırmaz. Hemen yeni bir reza yaratılıp ülkeye para akışını sağlarlar Grin
Pages:
Jump to: