Pages:
Author

Topic: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Elon Musk Görüştü - page 2. (Read 236 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
bu konunun muhattabının cumhurbaşkanı olduğunu pek sanmıyorum. bana göre bu işle teknoloji bakanı falan ilgilenmeli. yine de ülkemiz için bu konuşma baya olumlu bi şey bence. uzay teknolojileri hem askeri hem de iletişim alanında çok önemli bir yere sahip.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
eee yani?

Et çıkar cumhurbaşkanı ile konuşulur
süt çıkar yine cumhurbaşkanı
dolar çıkar yine cumhurbaşkanı
yağ çıkar yine cumhurbaşkanı.

arkadaş bu ülkede neden işi bilen birilerine gidilmez? Çok merak ediyorum uzay hakkında ne konuştu? Amerikalı bir şirkete ülkenin sırlarını mı vereceğiz? Şu işlerin gizli kapaklı olmasına ayrı bir gıcığım.
Konuşmasına lafım yok her bir vatandaş çıkıp cumhurbaşkanı ile konuşabilir ancak konu ile ilgili veya değil herşeyin sadece cumhurbaşkanı kaleminden çıkmasını anlamıyorum.

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Güzel bir haber, iletişimin olması önemli.
Sınırlı kaynaklarımızı uzay teknolojilerine yatırmaya kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. Henüz çok gerideyiz ama bir yerlerden başlamak gerekiyor.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başarılı milyarder Elon Musk bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamaya göre görüşmenin ağırlıklı unsurunu uzay teknolojileri oluşturdu.

Son zamanlarda uzay teknolojileri konusunda ülkemizin hamle yapma çabası gerçekten takdir edilesi nitelikte umarım devamı gelir.
Pages:
Jump to: