Pages:
Author

Topic: Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Kime Oy Vereceksiniz? - page 2. (Read 4428 times)

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
eh bitcoinle uğraşanlar zaten marjinal bir kesim onlardanda akp li olan vardır ama genelde siyasi mevzuulara uzak bir kitle olduğunu düşünüyorum forumdaşların.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
Eskiden akpliler çoktu burada, onlar forumu bıraktı mı yoksa tayyipten mi vazgeçti? Daha sadece 1 oy çıkmış uzuna.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Ekmek geçmiş seloyu.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Selahhattin Demirtaş Türk olsaydı %100 kazanırdı bu konuşmayla ama bu şekilde zor.Tayyip de bize ters olduğundan oylar Ekmeleddin'e.
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
bende şimdi başbakanı merak etmeye başladım, bence bunun içinde bir anket yapılabilir.
legendary
Activity: 1008
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
Hiçbirine.
legendary
Activity: 1036
hero member
Activity: 969
herkesin dilinde cumhurbaşkanlığı seçimi falan ülkede rte istifa ettikten sonra başbakanın kim olacağını merak eden bir ben varım herhalde çünkü cumhurbaşkanlığı kadar boş beleş overrated bir mevkii yok
oturuyorsun misafirleri kabul ediyorsun el sıkıyorsun 10 yılda 1 yasayı meclise geri yolluyor tekrar geldiğinde kabul etmek zorunda kalıyorsun bir de ara sıra hayret ediyorsun tonla maaş cebe  Grin
legendary
Activity: 1036
Tarafsiz bir sekilde oturup 3 adayinda TRT deki propaganda konusmalarini dinledim. Izlemeyen dinlemeyen varsa eger bir izlesin oyle oy versin.

Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu nun konusmasini oyle zor bitirdim ki birakin Cumhurbaskanligini Bir apartmana bile zor yonetici olur bence boyle konusma ile.

RTE icin zaten diyecek soz yok ama Selahattin Demirtaş in konusmasi ile digerlerinin konusmalari yan yana konup kiyaslanamaz bile.

Tekrar belirtmek istiyorum, tarafsiz bir sekilde izleyip konusmalarin icerigine gore degerlendirme yaptim.
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
demek ki oy vermek için belli bir eğitim düzeyi şartı aranabilir, gerçek demokrasi için Smiley
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
cnnturk'ün anketiyle benzer sonuç var burada da Grin

http://www.cnnturk.com/cumhurbaskanligi

selo başgan kazanacak demekki Grin
legendary
Activity: 1554
Türkiye geneli ile forum baya bi farklı Smiley

Bu mesaj ya gelecekten yazıldı, ya araştırma şirketi sahibisiniz ya da sonuçlar bir şekilde size önceden gönderildi. Smiley
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Türkiye geneli ile forum baya bi farklı Smiley
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
ilk turda tepki oyu olarak demirtaş'a. ikinci turda ekmel'e.
EFS
staff
Activity: 3976
Merit: 2260
Crypto Swap Exchange
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda kime oy vereceksiniz? Anket 4 gün boyunca açıktır.
Pages:
Jump to: