Pages:
Author

Topic: Cumhurbaşkanımız 6 tane fabrika açıyor. - page 2. (Read 325 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
@wolwoo abi muhalefet yapmıyorum ki olanları açıklığıyla hemde işi biraz dalgaya alarak yazıyorum. komik bir memleketiz. ülkecek sonumuz hayrolsun.
Yani hepimizin içi yanıyor birçok konuda ama konuşacak ortam da yok. Kendimizi yakmanın bize bir faydası yok. Siyasetten uzak durmak lazım çünkü günümüz siyaseti kalbimizi sıkıyor, beynimizi kemiriyor, ruhumuzu tırmalıyor. Kimseye bir şey anlatamıyoruz, yakınımız bile olsa apayrı düşünceler....
 Bazen işleri oluruna bırakmak lazım. İmkanımız olsa da Ashabı kehf gibi asırlar boyu uyusak, ortam-düzen-anlayış düzelince uyansak. Şu bedenini donduranlar var acaba fikir yedi uyurlardan mı çıktı ki🙂 her neyse güzel insanlar olalım belki ona göre muamele görürüz.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1518
@wolwoo abi muhalefet yapmıyorum ki olanları açıklığıyla hemde işi biraz dalgaya alarak yazıyorum. komik bir memleketiz. ülkecek sonumuz hayrolsun.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu ülkede kimse ne olacağını bilemez.Bir örgütle daha önce içli dışlı olup bu örgüte laf atanlara ağız dolusu salyayla saldıran insanlar.Bugün o örgütün ne kadar iğrenç olduğunu en başta haykırıyor.Yani bu yapılan şeylerin hepsi kayıtlı.Gün gelir bunların hepsinin hesabı sorulur.Mevcut iktidar değiştiğinde yerien gelecek olanlar zaten bunu bekliyorlar.bu tarih boyunca böyle olmuştur.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Üstad muhalefet partileri bile muhalefeti bıraktı
Azminize hayranım ama dünyanın çivisi çıkalı çok oldu. Nereyi tutsan elinde kalıyor
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete...
legendary
jopen inan herkez dediğini biliyor ama ülkenin adalet sistemi kişiye özel olduğu için korkuyorlar konuşmaya.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Ülkedeki sanayileşmiş tüm kurumları sattılar ve güzelce içine ettiler memleketin. Şimdide kendi yandaşlarıyla beraber yurtdışında fabrika açıyor. Ülkeden en iyi para kaçırma yolu. Zaten amaç kendi yandaşlarının burada başlarına bir şey gelmemiş olmasıdır. Allah bizi bunlara mahkum edecek ne kötülük yaptık acaba?
legendary
Ama nereye Türkiyeye değil tabiki.

Ülkemizin her karış toprağı sanayileştiği için yer bulamama sorunu yüzünden eski fabrikaları sattığımı memlekemizde artık yatırım yapılacak yer kalmadığı için ülkecek açıldık. derdim ama daha başkanlık sistemi ve önceki süreçlerde devlet eli ile kurulan en ufak yerimiz yok bu topraklarda.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sırbistan'da 6 fabrika açacağız,1 fabrikamızın da temelini atacağız

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Değerli basın mensupları bugün burada sizlerin de riyasetinde 9 anlaşma imzalandı. Bunlar toplantımızın ne denli verimli olduğunu da gösteriyor. 2 sene sonra Sırbistan'a gerçekleştirdiğim ziyaretten memnuniyet duyuyorum. İkili ilişkilerimiz için yeni hedefler belirledik. Bizim Sırbistan'da aramızdaki ilişkileri siyasi, ticari, ekonomik, savunma gibi alanlarda geliştirmenin de gayreti içerisinde olacağız.

İş birliğimiz mükemmel bir seviyeye ulaşmıştır. İş adamlarımızın Sırbistan'ın çok farklı bölgelerinde iş imkanları oluşturan yatırımları mevcut. İş adamlarımızı teşvik ediyor ve bu yatırımlarını devam ettirmelerini istiyorum. 6 fabrikamızın açılışını gerçekleştireceğiz, 1 fabrikamızın da temelini atacağız. Ticaret hacmimiz 1.2 milyar dolara yükseldi. Yenilenen ticaret anlaşmamız kısa süre önce yürürlüğe girdi. Bu çalışmalar kısa vadede 2 uzun vadede 5 milyar dolar hedefimize ulaşmamızda yardımcı olacaktır.

Kaynak :http://www.patronlardunyasi.com/haber/Cumhurbaskani-Erdogan-Sirbistan-da-6-fabrika-acacagiz-1-fabrikamizin-da-temelini-atacagiz/225948
Pages:
Jump to: