senin cumhurbaskanin aptalin teki .. yapiyor yapiyor yapiyor sonra ben bilmyiordum diyor isin icinden cikiyor
aslinda aptal olan sizsiniz .. bu adamin pisliklerinin göre göre görmezden gelenler .. cok mu sordu zamaninda kürt kantonunu cok daha önce askeri müdahele ile geri almak ..
yakinda firat kalkanini da götünüze sokarlar .. madem aptalsin osaman devletin basinda isin yok
bosuna dememisler nasil yasarsaniz öyle yönetilirsiniz diye.. aptal halki , aptal yöneticiler yönetiyor bu Kadar basit
eğer Türkiye'de yaşıyorsan o senin benim değil hepimizin cumhurbaşkanı ve o aptal dediğin insan 15 yıldır devletin başında. 15 yıl dediğim cumhuriyet tarihinin %16sına tekabül ediyor ve görünen 2019 da rahat rahat başkan olacak en az 2024 e kadar yönetimine devam edecek. cumhuriyet tarihinde ki en zeki siyasetçilerden birisi. burada aptal olan cumhurbaşkanı değildir, asıl aptal olan asıl işe yaramaz olan kendisini ana muhalefet, muhalefet veya parti lideri diye niteleyen o koltuklarda oturan şahsiyetlerdir.
%40 hala diyor ulan daha iyisi çıksın ona verelim. yok daha iyisi. madem aptal değilsin çık. yap siyasetini hatalarını dök ortaya de ki ben daha iyisini yaparım insanları inandır buna geç iktidara geç başbakanlığa cumhurbaşkanlığa. sürükle insanları peşinde. makarna ile oy topluyormuş dağıt. adam siyaset yapıyor işi reklam. ama siyasetçi işi yalan. siyaset oyunu şeytan oyunudur. becerebiliyorsan yap yapamıyorsan da o koltukta oturma. yerine işini bilen birisi geçsin de ülkeyi kaosa götüren eğitimin adaletin istihbaratın dış ilişkilerin içine eden adamı devir. yerine geç düzen kur. ülkeyi geliştir. zararlarını kapat.
o parti liderlerin eline okadar büyük kozlar geçti ki hiç birisini kullanamadı. pkk ile osloda masaya oturdu açılım yaptı kullanamadı, pkk döndü arkadan vurdu yine bişey yapamadı. imf ye borcu kapattık diye bas bas bağırırken tayyip erdoğan daha fazla sevdirirken kendisini karşı çıkmadı imf ye bukadar borcumuz vardı kapatman normal sen dış borçtan bahset diyemedi. fetö ile derin bağları kullanamadığı gibi fetö ile savaşırken ortaya çıkan tapeleri de kullanamadı o paraları sıfırlananları kullanamadı. örnekler çok arttırılır.
akp gençlik kolları ilçe teşkilatları devamlı fakir fukara dolaşıp biz sizin yanınızdayız var mı bi sıkıntınız diye kapı kapı dolaşıp devlet sizin yanınızda izlenimi verirken diğer parti teşkilatları uyudu.
o işi beceremeyen insanlar yüzünden bu kadar vergi gelirken kimsenin sesi çıkmıyor. ülkenin amına koyulurken kimsenin kılı kıpırdamıyor.
adam okadar şanslı ki karşısında hiç bir şey beceremeyen parti liderleri vardı. tehlike olarak düşündüğü insanları da yanına çekti veya ekarte etti. bakınız numan kurtulmuş, süleyman soylu bakınız fetö.