Pages:
Author

Topic: cüzdanda tutunca btx benzeri veren coinler var mı - page 2. (Read 275 times)

member
Activity: 172
Merit: 15
Minexcoin,neo,Unift,kucoin bir kaç tane dahaolması laızm aklıma gelenler bunlar inşalah yardımcı olabilmişimdir kardeşim
full member
Activity: 602
Merit: 120
Merhaba arkadaşım bununla alakalı olarak bir kaç tane coin var anladığım kadarıyla şunu istiyorsun sen cüzdanda tuttucak sana belli bir komisyon verecek.. Bunu yapan
POSTOKEN ve POWTOKEN vardı.. Biraz forumda arama yaparsanız nasıl alacağınız da anlatan bir konu vardı bulursanız buradan paylaşın isterseniz.
member
Activity: 194
Merit: 12
Trust me. I'm a holder.
kucoin var . eğer kucoin borsasında kucoin alırsan ve elinde tutarsan yani borsada, borsa günlük elde ettği fee lerin %90 ını dağıtıyor. ben aldım ve sürekli belli oranda altcoin geliyor. tabi yağmıyor ama ufak ufak damlıyor sadece...
komisyondan kazandıklarının yüzde 90 nı dağıtıyorlar ama yüzde 50 si kucoin tutanlara veriliyor. Yüzde 40 da o kişiyi üye yapan referans kişiye gidiyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
POS Token var ama oda çok düşük hacimli ve bişey vaat etmiyor. Başka bildiğim yok onada bakabilirsin ama birzamanlar vardı bende çıktım fiyat yükselince.
full member
Activity: 224
Merit: 100
NEO var hocam cüzdanında tutuyorsun ne kadar fazla coinin varsa ona (oranla olması lazım) GAS veriyor. Güncel NEO Binance kuru 105,46$ Güncel Gas Binance kuru 39,31$ aklında bulunsun. Bu fiyatlar bunlar için daha başlangıç. YTD
full member
Activity: 602
Merit: 118
kucoin var . eğer kucoin borsasında kucoin alırsan ve elinde tutarsan yani borsada, borsa günlük elde ettği fee lerin %90 ını dağıtıyor. ben aldım ve sürekli belli oranda altcoin geliyor. tabi yağmıyor ama ufak ufak damlıyor sadece...
member
Activity: 194
Trust me. I'm a holder.
Minexcoin var. Cüzdanda tutuyorsun. sonra cüzdanı minexbanka bağlıyorsun. 0.42% Daily  3.14% Weekly 16.34% Monthly 71.03% Yearly güncel oranlar bunlar tabi fiyatın artması azalmasına göre değişiyor. Mesela fiyat çok düşünce kazançları artırarak daha çok kazanmaya ve tekrar fiyatı yukarı çekmeyi başarıyorlar. benim 200 mnx var koyuyorum haftalığa 6 7 minex alıyorum. Bununla da icolara yatırım yapıyordum.
member
Activity: 406
Unift var bir dönem çok gündemdeydi, Pure var aklıma gelen.
Etc forku callisto nun benzer bir mantıkta olması bekleniyor.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
neo var bildiğim kadarıyla. neon walletta ya da binanceda tuttukça gas veriyorlar ve o gasları yine binance üzerinden saatabiliyorsunuz.
newbie
Activity: 139
Merit: 0
arkadaşlar var mı bildiğiniz benzeri coinler
Pages:
Jump to: