Bot haclemişler yine sanırım suc binanceninmi botunmu bilemedim manipile binancede oldugu için bence binancenin sucu sys bir anda 96 btc fiyatına cıktı satan sattı burası karısacak vaziyet alın.
Bot hacklemeye gerek yok apikeyi ele geçirmişlerdir 4 ay önce olduğu gibi, kullanıcının apikeyini çaldıktan sonra emirle kendi koinlerini aldırıyorlar
Nasıl ya bir altcoin fiyatı bir anda 96 btc ye mi çıktı, ama bu nasıl hacklenme oluyor tam olarak kavrayamadım, yani en azından insanalrın verileri kaybolmadı değilmi, yada cüzdanlardan token lersatılmadı, çalınmadı sadece satış işlemini açık verelen satış yapabildi sanırım ? Doğru anlamış mıyım ?
insanların verisi kaybolmak ne demek anlamadım ama hesaplarındaki bitcoinlerin yerini değersiz sayıda altkoinle değişmiş bulacağından paraları gitmiş olacak
Oha la bu nasıl oldu böyle, nasıl bi tokatlamak bu. Arkadaş BTC'yi düşürmek için gene bi fırsat geçirdiler ellerine.
btc yi düşürmek isteyenlerin işi değil bu , korsan ele geçirdiği hesaplardaki btc ile yüksek fiyata koin aldırıp kendi elindeki ucuza aldığı syskoini bu hesaplara satmış oluyor , elindeki btcleri de usdt ye çevirip kaçmaya çalıştığı için btc nin fiyatını bu satış esnasında düştü
Şu anda SYS %178 gain gösteriyor. daha 2 ay olmadı bot hacki ortalığı dağıttı hala nedir bu bot sevdası.
96 btc'den kim koymuşsa dünyaları götürmüş. Binancedeki her coinden birer tane alıp 50 BTC'den koymak lazım
4 ay oldu önceki hackten beri, yalnız botlarla alakası yoktu şimdikinin de yok api key hack bu apiyi ele geçirmiş kendi emirlerini zombi hesaplara aldırıyor. Korsan alıyor yani o emirleri
withdraw yapan yapmıştır şimdiye dediğiniz yavaş olanlar için geçerli olabilir bence
önceki sefer binance için ilkti ordakiler bile çıkamadı şimdiki hackten korsanların para çıkartmalarını hiç beklemiyorum
ya iyide kim aldı 96 btc den ne düşündü 100 btc ye okuturum mu dedi acaba
korsanın hacklediği zombi hesaplar aldı, yani bilinçli bir hareket sayılmaz hesap sahibi açısından, kim sattı korsan sattı
söylendiğine göre syscoin in kendi network unde olan bir problem kaynaklıda olma ihtimali var. Araştırıyoruz diye twit atmış syscoin twitterından.
Enteresan bir durum ama borsa veritabanı koin blockchain inden bağımsızdır, yani blockchain çalışmasa bile borsa isterse al-sat işlemleri devam eder, blockchain sorunlu bile olsa burda binance nin de sorunlu olması lazım, hack daha olası duruyor ama binance ın cevabını beklemek lazım