Pages:
Author

Topic: DAPS - DAPSTOKEN Tartışma Spekülasyon - page 2. (Read 671 times)

member
Activity: 314
Merit: 19
DAPS çok ilginç şekilde 2 satoshilerden 5e kadar ilerledi. Yakında mainnet tarihi açıklanır ve yeni bir borsa haberi gelir. uzun vadede kazandıracağına inanıyorum.
member
member
https://twitter.com/DAPScoin/status/1126041540915187712

Daps Coindesk'in yapacağı Concensusta tanıtım yapacak. Buy the rumors sell the news. şimdiden iyi yükseldi ve yakında testnetin ikinci aşaması ile mainnet var. umarım güzel kar getirir.
member
https://twitter.com/BitMartExchange/status/1108476641523712002

Geliyor.

Ayrıca testnet'e de katıldım şu an cüzdan çalışıyor. poa miner hazır ancak test edemedim. mac-linux ve windows için versiyonları var.
Verge de bir zamanlar bu fiyatlardaydı unutmayın.

Dapscoin

1) Adamlar pcn zamanı baya bir vurgun yaptılar. Şimdi dapsı ucuzdan toplayarak o parayla toplam arzın çoğunu alabilirler. hele de fiyat bu kadar ucuzken

2) ortada bir coin üretimi var. her ne kadar testnet aşamasında olsa da gizlilik vaadleri v.s. ile shillenebilir.

3) tanıtım işini iyi yapıyorlar. https://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Graham denen eski bi oyuncu test ekibinde. ünlü birinin işin içinde olması bile iyi.

4) mcaffee daps hakkında tweet atıyor.

5) topia'da çalınan onca dapsa, yaşanan onca olumsuzluğa rağmen düşmedi.bleutrade hackerin coinlerinin kabul etti bu yüzden oraya rest çekip bitmartta listelendiler. bitmart isminin de duymuşsunuz. top 30 içinde bi borsa. ve hacmi fazla.

6) enjinle partnerler. abidik gubidik bi kart oyunu zırvası yapıyorlar. saçma ama reklamın kötüsü olmaz. iyi yerlere gelecektir. en az 40-50 sats bekliyorum. şimdiden alın. zaten 10 milyon daps alsanız 0.2 btc. sudan ucuz.
member
Şu an fiyatlar stex'de ucuz.
Bleutrade'den çıkıyor ve BitMart'ta listelenecek bu hafta. Bitmart çok yüksek hacimli bir borsa. 

Yarın testnet duyurusu gelecek ve test başlayacak. Testerlardan birisi de benim. Yakında gelişmeleri ve deneyimlerimi paylaşırım.

Önce bir listelensin görelim. Bazı coinleri önceden listelenecek deyip shilliyorlar. Sonra girdiği borsa yok.
Bu arada lafım size değil genel piyasa durumu böyle hocam .

Borsanın telegram grubunda da sordum. admin onayladı. tabii girmesini beklemek daha temiz. bakalım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bleutrade'den çıkıyor ve BitMart'ta listelenecek bu hafta. Bitmart çok yüksek hacimli bir borsa. 

Yarın testnet duyurusu gelecek ve test başlayacak. Testerlardan birisi de benim. Yakında gelişmeleri ve deneyimlerimi paylaşırım.

Önce bir listelensin görelim. Bazı coinleri önceden listelenecek deyip shilliyorlar. Sonra girdiği borsa yok.
Bu arada lafım size değil genel piyasa durumu böyle hocam .
member

member
Activity: 532
Merit: 22
Güzel bir yükseliş yakaladı. Almak isteyenler için tam sırası, benden söylemesi

Yükselmiş zaten neyini alalım. Belki bize yüksekten kakalayacaklar. Catexte olan bir token ama almam da hadi aldım diyelim hemen elden çıkartmam lazım.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Doğru haklısın. Sadece 20 mart için bir testnet duyuruları var ve dolaşımdaki toplam miktara göre çok ucuz bir coin. bu yüzden yazdım.

bahsedilen %33 artış 3 satoshiden 4 satoshiye çıkmış olması, ancak gwei bazında eth ile almayı düşünenler için artış daha az.

3 ten alamazsın ki 4 ten satasin. Ancak 2 den alan varsa 4 e gidince 3 ten hemen satar. Bu dapss bir ara adını unuttuğum bir coinde zarar edenlere verilmişti galiba.
member
Doğru haklısın. Sadece 20 mart için bir testnet duyuruları var ve dolaşımdaki toplam miktara göre çok ucuz bir coin. bu yüzden yazdım.

bahsedilen %33 artış 3 satoshiden 4 satoshiye çıkmış olması, ancak gwei bazında eth ile almayı düşünenler için artış daha az.
member
Activity: 630
Merit: 37

yüzde 33 artmış zaten anlık insanları yanlış yönlendirmen doğru değil kimseye yatırım tavsiyesinde bulunmamanı tavsiye ediyorum sana .
member
member
member
Activity: 560
Merit: 12
November 12, 2018, 12:21:58 PM
BU coinde mi airdropla dağıtıldı. Bana catexde dividentten bir miktar geldi para verip almadığım için tutmayı düşünüyorum.
full member
Activity: 980
Merit: 152
November 12, 2018, 12:01:14 PM
Valla şu coinmarketcap da bulunan grafiğine bakınca neden insanlar böyle bir projeye yatırım yapar şaşırıyorum. Geçen yıl bu forumda günde 6-7 airdrop düzenleyen projeler olurdu, şimdi o projelerin hiçbiri ortada yok. Daps'ı da o projelere benzetiyorum. O projelerin amacı neyse, bunun da o.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
November 12, 2018, 09:18:38 AM
Selamlar, aramızda benim gibi pcn mağduru var mıdır bilmiyorum. Ancak pcn tutanlar şu an dapstoken sahibi olacak. Daps ise 2019 başında mainnete geçecek.

Şöyle bir flood yazılmış. https://twitter.com/kripto_fil/status/1035249057566998528

Umuyorum ki zararımı kurtarırım.

Catex borsasında para tuttuğum dönem 1.600 DAPS kadar bir dağıtım yapılmıştı hesabıma. Tabii ki çekmek istediğim zaman dağıtılan miktardan fazla komisyon istemişlerdi ve bende ölü fiyattan da olsa hepsini satmıştım. Elimde bulundurmamam nedeni ile pek fazla araştırmadım fakat ilerde ufakda olsa yatırımcısına kazandırma potansiyeli var gibi görünen bir token. Tabii ki ne kadar iyi konuma geleceği ve ne kadar kazandıracağı pek tahmin edilemiyor fakat umarım ki zararınızı karşılayacaktır. Bende CATT mağduru birisi olarak ücretsiz olarak DAPS kazanmıştım fakat dediğim gibi hiçbir faydasını göremedim.
member
November 12, 2018, 08:58:18 AM
Çok yıprattı beni bu. Artık satmıyorum da. Elimde 5 milyon adet var. Düşse de yansa da satmayacağım. Taa ki elimde toplam miktar 1 btc edecek hale gelene dek.
member
October 12, 2018, 07:05:13 PM
Fiyat 4-5 sats arasında gezerken eth bazında 120-180 gwei civarlarında seyrediyor. eth bazında al-sat ile kar edebilmek gayet mümkün.

sosyal medyada bol takipçili bir kaç hesap daps hakkında paylaşmaya başladı. alın demiyorum. ancak yabana da atılacak bir coin değil. ve fiyatı cidden aşırı ucuz.
member
October 07, 2018, 01:10:22 PM
baya bir süre 3 satoshide takıldıktan sonra 5 sats oldu. hem eth hem ltc marketlerinde iyi kar bıraktırdı bana.

Fiyatın yükseldiğini gören insanlar fomo etkisiyle giriyor. mainnet için 1 milyon daps gerekeceği için de sürekli 1 milyonluk alımlar sürüyor. Şu an ikinci airdrop dağıtımına kadar fiyat yükselecek gibi duruyor. Çünkü satanlar zaten sattı, alanlar da kar etmeden satmayacak. BTC ani bir hareket yapmaz ise bu coin daha çok yükselebilir.

cmc'de top 300'e bile girdi bu hafta.

ufak miktarlar alıp değerlendirebilirsiniz. yine de ytd.
full member
Activity: 476
Merit: 100
September 25, 2018, 10:51:09 AM
Dostlar risk almak bir yere kadar. Fikrimi söylemem gerekirse mainnete geçmeden harekette bulunmak bir çok coin için çok sakıncalı. Hot coşturan abiler var evet oda sağlam bir altyapı hazırlıyor ama sonucu önemli. Hedef herkeste paris ama görünen köy kılavuz istemez.
Pages:
Jump to: