Pages:
Author

Topic: Darmowe $500 na tradowanie na nowej gieldzie !!! - page 2. (Read 348 times)

full member
Activity: 182
Merit: 101
Ciekawa promocja giełdy, taże skorzystam i sie zarejestruje pewnie dzis;)
jr. member
Activity: 36
Merit: 1
Witam,

Znalazłem nowa giełde kotra jest w fazie testow, i rusza za 22 dni. Oferuje darmowe/wolne $500 dolarów wzamian za rejestracje i wypełnienie ankiety oraz dodanie do telegramu, FB, lub Twittera.

Po tym na naszym koncie pojawia sie $500 kotre mozemy wykorzystac za 22 dni ( gdy gielda ruszy ) do handlu/zwolnienia z oplat fee/prowizji.

Jesli jest ktos zainteresowany to zapraszam do rejstracji

Polecam bo juz wiele osob jest zarejestrowanych na giełdzie/telegramie/fb/twiterze

Osobiscie potwierdzam ze na moim koncie dzis pojawiło sie $500  

Skoro jest za darmo to ...

rejestracja przebiegla pomyslnie wszystko dziala jak powinno 500$ wpadlo czekam az ruszy i dzialam Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 100
Dokładnie tak

Gdyby inne giełdy oferowały takze taki bonus ... Ja osobiscie był bym mega szczesliwy bo za kazdym razem gdy wypłacam np z bittrex musze zapłacic i to podwujna prowizje. A tu mam $500 do wykozystania za free
full member
Activity: 322
Merit: 100
Witam,

Znalazłem nowa giełde kotra jest w fazie testow, i rusza za 22 dni. Oferuje darmowe/wolne $500 dolarów wzamian za rejestracje i wypełnienie ankiety oraz dodanie do telegramu, FB, lub Twittera.

Po tym na naszym koncie pojawia sie $500 kotre mozemy wykorzystac za 22 dni ( gdy gielda ruszy ) do handlu/zwolnienia z oplat fee/prowizji.

Jesli jest ktos zainteresowany to zapraszam do rejstracji upcoin.com/

Polecam bo juz wiele osob jest zarejestrowanych na giełdzie/telegramie/fb/twiterze

Osobiscie potwierdzam ze na moim koncie dzis pojawiło sie $500  

Skoro jest za darmo to ... upcoin.com/

refy usuniete
Pages:
Jump to: